Taylor Swift en Joe Alwyn gaan wandelen: eerste foto's

Inhoud

Taylor Swift en haar vriend Joe Alwyn werden onlangs samen gespot tijdens een wandeling in Malibu. Het stel, dat sinds 2017 aan het daten is, werd gezien tijdens een ontspannen wandeling in de heuvels van Malibu. Dit is de eerste keer dat het paar samen in het openbaar is gezien sinds ze met daten begonnen.

Taylor Swift en Joe Alwyn werden onlangs gespot terwijl ze samen een wandeling maakten in Los Angeles. Het paar werd gezien in bijpassende outfits en zag er erg gelukkig uit terwijl ze genoten van het buitenleven. De foto's van het paar circuleren op sociale media en fans houden van het schattige paar. Taylor Swift en Joe Alwyn zijn al meer dan twee jaar samen en het lijkt erop dat ze nog steeds sterk zijn. Fans zijn opgewonden om het paar op pad te zien en te genieten van elkaars gezelschap. Uitchecken De teksten van Taylor Swift betekenen En het nummer Nul om hun relatie beter te begrijpen.Taylor Swift Joe Alwyn wandelt openbaar

Wie is Joe Alwyn?

Joe Alwyn is een Britse acteur die in films als De Favoriet , De lange rustwandeling van Billy Lynn , En Maria Koningin van Schotland . Hij is ook een model en verscheen in campagnes voor merken als Burberry en Calvin Klein. Alwyn en Swift zijn sinds 2017 aan het daten, maar hebben hun relatie grotendeels buiten de publieke belangstelling gehouden.

De relatie tussen Taylor Swift en Joe Alwyn

Swift en Alwyn zijn al meer dan drie jaar aan het daten, maar hebben hun relatie grotendeels buiten de publieke belangstelling gehouden. Het paar is een paar keer samen gespot, maar ze hebben hun relatie nooit publiekelijk bevestigd. Swift is open geweest over haar bewondering voor Alwyn en heeft liedjes over hem geschreven op haar albums Reputatie En Minnaar .

Taylor Swift en Joe Alwyn gaan wandelen

Het stel werd onlangs samen gespot in Malibu, genietend van een ontspannen wandeling in de heuvels. Het paar werd gezien terwijl ze hand in hand liepen en glimlachten terwijl ze genoten van het landschap. Dit is de eerste keer dat het paar samen in het openbaar is gezien sinds ze met daten begonnen.

Taylor Swift en Joe Alwyn's relatietijdlijn

Swift en Alwyn ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016, toen ze allebei aan de film werkten De Favoriet . Ze begonnen te daten in 2017 en zijn sindsdien samen. Het paar heeft hun relatie grotendeels buiten de publieke belangstelling gehouden, maar Swift is open geweest over haar bewondering voor Alwyn in haar muziek.

De toekomst van de relatie tussen Taylor Swift en Joe Alwyn

Het is onduidelijk wat de toekomst in petto heeft voor de relatie tussen Swift en Alwyn. Het paar is al meer dan drie jaar samen, maar ze hebben hun relatie grotendeels buiten de publieke belangstelling gehouden. Alleen de tijd zal leren of het paar hun relatie naar een hoger niveau zal tillen.

Conclusie

Taylor Swift en Joe Alwyn werden onlangs samen gespot in Malibu, genietend van een ontspannen wandeling in de heuvels. Dit is de eerste keer dat het paar samen in het openbaar is gezien sinds ze in 2017 begonnen te daten. Swift is open geweest over haar bewondering voor Alwyn in haar muziek, maar de toekomst van hun relatie valt nog te bezien.

Ga naar voor meer informatie over de relatie tussen Taylor Swift en Joe Alwyn Dit artikel van Vogue en Dit artikel van Harpers Bazaar.

FAQ

  • Q: Wie is Joe Alwyn?
    A: Joe Alwyn is een Britse acteur die in films als De Favoriet , De lange rustwandeling van Billy Lynn , En Maria Koningin van Schotland . Hij is ook een model en verscheen in campagnes voor merken als Burberry en Calvin Klein.
  • Q: Wanneer begonnen Taylor Swift en Joe Alwyn te daten?
    A: Swift en Alwyn ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016, toen ze allebei aan de film werkten De Favoriet . Ze begonnen te daten in 2017 en zijn sindsdien samen.
  • Q: Waar werden Taylor Swift en Joe Alwyn gespot?
    A: Swift en Alwyn werden onlangs samen gespot in Malibu, genietend van een ontspannen wandeling in de heuvels.

Tijdlijn van de relatie tussen Taylor Swift en Joe Alwyn

Jaar Evenement
2016 Swift en Alwyn ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens het werken aan de film De Favoriet .
2017 Swift en Alwyn beginnen te daten.
2020 Swift en Alwyn worden samen gespot in Malibu.
NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De tekst van 'Chasing (Demo)' ft. Mikayla Sippel gaat over NF's worsteling met depressie en angst. Hij vertelt hoe hij een uitweg probeert te vinden uit zijn duistere gedachten, maar hij lijkt er niet aan te kunnen ontsnappen. Hij vertelt ook hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om gelukkig te zijn, maar hij lijkt die niet te kunnen vinden. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de strijd van geestelijke gezondheid.

Lees Verder
Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

'Lovely' van Billie Eilish en Khalid is een lied over de strijd van jonge liefde en de pijn van een gebroken hart. Het nummer werd uitgebracht in 2018 en werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer wordt geprezen om zijn betekenisvolle teksten en zijn impact op de muziekindustrie.

Lees Verder