Taylor Swift en Her Girl Squad gaan de Mannequin Challenge aan

Inhoud

De Mannequin Challenge heeft het internet stormenderhand veroverd en Taylor Swift en haar meisjesteam zijn de laatsten die de virale videotrend oppakken. De uitdaging betreft een groep mensen die als mannequins op hun plaats bevriezen terwijl een camera om hen heen draait. Taylor en haar team gingen de uitdaging met gemak aan en de video is miljoenen keren bekeken.

Taylor Swift Mannequin-uitdaging

Wat is de Mannequin Challenge?

De Mannequin Challenge is een virale videotrend die het internet overspoelt. Het gaat om een ​​groep mensen die als etalagepoppen op hun plaats bevriezen terwijl een camera om hen heen draait. De uitdaging is aangegaan door beroemdheden, atleten en gewone mensen.

Taylor Swift en haar meisjesteam gingen onlangs de Mannequin Challenge aan en het was een lust voor het oog! De video bevatte Swift en haar vrienden, waaronder Gigi Hadid, Martha Hunt, Cara Delevingne en meer, allemaal bevroren op hun plaats terwijl de camera om hen heen draait. De video was ingesteld op het nummer 'I Don't Care' van Ed Sheeran en Justin Bieber, en het was een geweldige manier om te pronken met de leuke persoonlijkheden van het team. De video was een hit en het is een geweldige herinnering aan de kracht van vriendschap. Als je op zoek bent naar meer muziek om van te genieten, bekijk dan de tekst en de betekenis van 'Good Days' van SZA hier of 'I Don't Care' van Ed Sheeran en Justin Bieber hier .

Hoe slaagden Taylor Swift en haar meidengroep erin om de uitdaging aan te gaan?

Taylor Swift en haar meisjesteam gingen de uitdaging met gemak aan. De video is opgenomen in het huis van Taylor en toont haar en haar team in verschillende poses. Taylor en haar team zijn in de video te zien in bijpassende outfits en opvallende poses. De video is miljoenen keren bekeken en wordt geprezen om zijn creativiteit.

Wat was de reactie op de video?

De video kreeg positieve reacties van zowel fans als critici. Velen prezen Taylor en haar team voor hun creativiteit en voor het aangaan van de uitdaging. De video is miljoenen keren bekeken en is gedeeld via sociale mediaplatforms.

Welke andere uitdagingen heeft Taylor Swift op zich genomen?

Taylor Swift is door de jaren heen een aantal uitdagingen aangegaan. Ze is de ALS Ice Bucket Challenge, de Running Man Challenge en de #22PushupChallenge aangegaan. Taylor is ook de #MannequinChallenge aangegaan met haar meisjesteam.

Welke andere beroemdheden zijn de Mannequin Challenge aangegaan?

De Mannequin Challenge is door een aantal beroemdheden opgepakt. Enkele van de beroemdheden die de uitdaging zijn aangegaan, zijn Beyonce, Rihanna, Justin Bieber en Selena Gomez. De uitdaging is ook opgepakt door atleten als LeBron James en Steph Curry.

Conclusie

Taylor Swift en haar meisjesteam gingen onlangs de Mannequin Challenge aan, een virale videotrend die het internet stormenderhand heeft veroverd. De video kreeg positieve reacties van zowel fans als critici en is miljoenen keren bekeken. Taylor is in de loop der jaren ook een aantal andere uitdagingen aangegaan, waaronder de ALS Ice Bucket Challenge en de Running Man Challenge.

FAQ

 • Q: Wat is de Mannequin Challenge?
  A: De Mannequin Challenge is een virale videotrend die het internet overspoelt. Het gaat om een ​​groep mensen die als etalagepoppen op hun plaats bevriezen terwijl een camera om hen heen draait.
 • Q: Hoe slaagden Taylor Swift en haar meidengroep erin om de uitdaging aan te gaan?
  A: Taylor Swift en haar meisjesteam gingen de uitdaging met gemak aan. De video is opgenomen in het huis van Taylor en toont haar en haar team in verschillende poses.
 • Q: Welke andere uitdagingen is Taylor Swift aangegaan?
  A: Taylor Swift is door de jaren heen een aantal uitdagingen aangegaan. Ze is de ALS Ice Bucket Challenge, de Running Man Challenge en de #22PushupChallenge aangegaan.
 • Q: Welke andere beroemdheden zijn de Mannequin Challenge aangegaan?
  A: De Mannequin Challenge is door een aantal beroemdheden opgepakt. Enkele van de beroemdheden die de uitdaging zijn aangegaan, zijn Beyonce, Rihanna, Justin Bieber en Selena Gomez.

Tabel met beroemdheden die de Mannequin-uitdaging zijn aangegaan

Beroemdheid Uitdaging
Taylor Snel Mannequin-uitdaging
Beyoncé Mannequin-uitdaging
Rihanna Mannequin-uitdaging
Justin Bieber Mannequin-uitdaging
selena gomez Mannequin-uitdaging
LeBron James Mannequin-uitdaging
Stef Curry Mannequin-uitdaging

Taylor Swift en haar meisjesteam gingen onlangs de Mannequin Challenge aan, een virale videotrend die het internet stormenderhand heeft veroverd. De uitdaging betreft een groep mensen die als mannequins op hun plaats bevriezen terwijl een camera om hen heen draait. Taylor en haar team gingen de uitdaging met gemak aan en de video is miljoenen keren bekeken. Taylor is in de loop der jaren ook een aantal andere uitdagingen aangegaan, waaronder de ALS Ice Bucket Challenge en de Running Man Challenge. De Mannequin Challenge is ook opgepakt door een aantal beroemdheden, waaronder Beyonce, Rihanna, Justin Bieber en Selena Gomez.

Ga naar voor meer informatie over de Mannequin Challenge en de betrokkenheid van Taylor Swift De beschermer , CNN , En HuffPost .

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder