Taylor Swift - 22: Stream, songteksten en betekenis

Inhoud

Taylor Swift's hitsingle '22' is een leuk en vrolijk nummer over het leven ten volle leven. Lees hier meer over de songtekst, de betekenis en stream het.

Taylor Swift's hitsingle '22' is een leuk en vrolijk nummer over het leven ten volle leven. Het nummer, uitgebracht in 2013, werd al snel een favoriet bij fans en is sindsdien een hoofdbestanddeel van Swifts liveoptredens. Lees hier meer over de songtekst, de betekenis en stream het.

Het nummer '22' van Taylor Swift is een leuk en vrolijk nummer dat de geneugten van jong en zorgeloos zijn viert. Het nummer werd uitgebracht als de vierde single van haar vierde studioalbum, Red. De tekst van het nummer gaat over het leven ten volle leven en genieten van het moment. Het nummer wordt geprezen om zijn pakkende refrein en zijn positieve boodschap. Het is overal onder jongeren een populair volkslied geworden. Als je op zoek bent naar een nummer om in de stemming te komen voor een avondje uit, dan is dit het nummer voor jou! Bekijk de bouw een bella poarch En zeg iets zinnigs om de volledige tekst en betekenis van het nummer te krijgen.

Taylor Swift - 22

Invoering

Taylor Swift's '22' is een nummer over het leven ten volle leven en genieten van het moment. Het nummer werd in 2013 uitgebracht als de derde single van haar vierde studioalbum, Rood . Het nummer was een commercieel succes, met een piek op nummer 20 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en nummer 6 in de UK Singles Chart. Sindsdien is het een favoriet bij fans geworden en een hoofdbestanddeel van Swifts liveoptredens.

Tekst & betekenis

De songtekst gaat over het omarmen van het moment en het leven ten volle leven. Het refrein van het lied is:

'Het voelt als een perfecte avond om je te verkleden als hipsters En grappen maken over onze exen, uh uh, uh uh Het voelt als een perfecte nacht voor het ontbijt om middernacht Om verliefd te worden op vreemden, uh uh, uh uh'

De teksten gaan over genieten van het moment en je geen zorgen maken over de toekomst. Het nummer gaat ook over jong en zorgeloos zijn en het leven niet al te serieus nemen. Het lied is een viering van de jeugd en de geneugten van jong zijn.

Streamen en downloaden

Je kunt '22' streamen en downloaden op alle grote streamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en andere digitale muziekwinkels.

Videoclip

De videoclip voor '22' werd uitgebracht in 2013 en werd geregisseerd door Anthony Mandler. De video laat zien hoe Swift en haar vrienden een leuk avondje uit hebben, terwijl ze dansen en meezingen met het lied. De video is meer dan 1 miljard keer bekeken op YouTube.

Live optredens

Sinds de release is '22' een hoofdbestanddeel van Swift's liveoptredens geworden. Ze zong het nummer op talloze prijsuitreikingen, waaronder de MTV Video Music Awards 2013 en de iHeartRadio Music Awards 2014. Ze heeft het lied ook op haar uitgevoerd Rood En 1989 rondleidingen.

Coverversies

Het nummer is gecoverd door talloze artiesten, waaronder de band 5 Seconds of Summer en singer-songwriter Shawn Mendes. Het nummer is ook te zien in de films Pitchperfect 2 En De Duff .

Conclusie

Taylor Swift's '22' is een leuk en vrolijk nummer over het leven ten volle leven. Het nummer is een favoriet bij fans geworden en een hoofdbestanddeel van Swifts liveoptredens. Je kunt het nummer streamen en downloaden op alle grote streamingdiensten en de videoclip bekijken op YouTube. Het nummer is ook door tal van artiesten gecoverd en in verschillende films te zien geweest.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis van het nummer '22' van Taylor Swift?
    A: Het nummer gaat over het moment omarmen en het leven ten volle leven. De teksten gaan over genieten van het moment en je geen zorgen maken over de toekomst.
  • Q: Waar kan ik '22' streamen en downloaden?
    A: Je kunt '22' streamen en downloaden op alle grote streamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en andere digitale muziekwinkels.
  • Q: Wie heeft '22' gecoverd?
    A: Het nummer is gecoverd door talloze artiesten, waaronder de band 5 Seconds of Summer en singer-songwriter Shawn Mendes.

Referenties

Bij de totstandkoming van dit artikel zijn de volgende bronnen gebruikt:

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder