Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Inhoud

Stormzy's 'Lessons' is een krachtig nummer over de worstelingen van opgroeien in een moeilijke omgeving. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied voor meer informatie.

Stormzy's 'Lessons' is een krachtig nummer over de worstelingen van opgroeien in een moeilijke omgeving. Het nummer is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd. In dit artikel zullen we de tekst en betekenis van het lied van 'Lessons' van Stormzy bespreken.

Stormzy's nummer 'Lessons' is een krachtig en inspirerend nummer dat spreekt over de worstelingen van het leven en het belang om ervan te leren. De teksten zitten vol wijsheid en inzicht, en het nummer heeft een sterke boodschap van hoop en veerkracht. Het nummer is een geweldige herinnering om de tijd te nemen om na te denken over onze ervaringen en ervan te leren. Het nummer bevat ook een geweldige beat en een aanstekelijk refrein, waardoor het geweldig is om naar te luisteren. Voor meer geweldige muziek van Stormzy, check zijn nieuwste single 'No Guidance' met Drake en Chris Brown, of zijn samenwerking met Lil Nas X op 'Holiday'.

stormachtige lessen

Inhoud

 • Invoering
 • Tekstoverzicht en songbetekenis
 • Conclusie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Stormzy is een Britse grime-artiest die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in het VK. Zijn debuutalbum Bendetekens en gebed werd uitgebracht in 2017 en was een enorm succes en bereikte nummer één in de UK Albums Chart. Het album kreeg lovende kritieken en won de Mercury Prize 2018. 'Lessons' is een track van het album en is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd.

Tekstoverzicht en songbetekenis

Het nummer begint met Stormzy die reflecteert op zijn opvoeding en de lessen die hij in het leven heeft geleerd. Hij vertelt hoe hij heeft moeten leren sterk en veerkrachtig te zijn om te overleven in een moeilijke omgeving. Hij vertelt ook hoe hij heeft moeten leren nederig te zijn en trouw aan zichzelf te blijven.

Het refrein van het nummer is een krachtig statement over het belang van het leren van je fouten en je er niet door te laten definiëren. Stormzy vertelt hoe hij in het verleden fouten heeft gemaakt, maar hij heeft ervan geleerd en is verder gegaan. Hij vertelt ook hoe hij heeft moeten leren geduld te hebben en op God te vertrouwen.

Het tweede couplet van het nummer is een reflectie op de worstelingen van opgroeien in een moeilijke omgeving. Stormzy vertelt hoe hij heeft moeten leren sterk te zijn en trouw aan zichzelf te blijven om te overleven. Hij vertelt ook hoe hij heeft moeten leren nederig te zijn en weg te blijven van de verkeerde menigte.

Het derde couplet van het nummer is een weerspiegeling van het belang om trouw te blijven aan jezelf en je niet door iemand anders te laten definiëren. Stormzy vertelt hoe hij heeft moeten leren om vertrouwen in zichzelf te hebben en weg te blijven van de verkeerde menigte. Hij vertelt ook hoe hij heeft moeten leren geduld te hebben en op God te vertrouwen.

De outro van het nummer is een krachtig statement over het belang om van je fouten te leren en je er niet door te laten bepalen. Stormzy vertelt hoe hij in het verleden fouten heeft gemaakt, maar hij heeft ervan geleerd en is verder gegaan. Hij vertelt ook hoe hij heeft moeten leren geduld te hebben en op God te vertrouwen.

Conclusie

Stormzy's 'Lessons' is een krachtig nummer over de worstelingen van opgroeien in een moeilijke omgeving. Het nummer is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd. Het nummer is een krachtig statement over het belang van het leren van je fouten en je er niet door te laten bepalen. Stormzy vertelt hoe hij heeft moeten leren sterk en veerkrachtig te zijn om te overleven in een moeilijke omgeving.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wie is Stormzy?
  A: Stormzy is een Britse grime-artiest die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in het VK.
 • Q: Waar gaat het nummer 'Lessons' over?
  A: 'Lessen' is een reflectie op de lessen die Stormzy in het leven heeft geleerd en hoe die hem hebben gevormd.
 • Q: Wat is de boodschap van het lied?
  A: De boodschap van het nummer is dat het belangrijk is om van je fouten te leren en je er niet door te laten bepalen.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over Stormzy en zijn muziek:

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder