Steve Aoki en BTS werken samen aan 'Waste It On Me'-single

Inhoud

Steve Aoki en BTS werken samen aan 'Waste It On Me'-single Steve Aoki en BTS hebben samengewerkt aan een nieuwe single, 'Waste It On Me'. Lees onze recensie van de songtekst en de betekenis, en kom meer te weten over de samenwerking.

Steve Aoki en BTS hebben samengewerkt aan een nieuwe single, 'Waste It On Me'. Het nummer is een mix van Aoki's EDM-stijl en het kenmerkende geluid van BTS, en het wordt zeker een hit. Lees verder voor meer informatie over de samenwerking en onze recensie van de songtekst en betekenis.

steve aoki bts verspil het aan mij recensie van een enkele songtekst

De samenwerking

De samenwerking tussen Steve Aoki en BTS werd voor het eerst aangekondigd in oktober 2018. De twee artiesten werkten eerder al samen aan de remix van BTS' hitsingle 'Mic Drop'. De nieuwe single, 'Waste It On Me', werd uitgebracht op 19 november 2018.

Steve Aoki en BTS hebben samengewerkt aan een nieuwe single getiteld 'Waste It On Me'. Het nummer is een mix van EDM en K-pop en bevat het kenmerkende geluid van BTS. Het nummer gaat over het leven ten volle leven en geen tijd verspillen. Het is een perfecte mix van de stijlen van zowel Steve Aoki als BTS, en het wordt zeker een hit. Fans van beide artiesten zullen deze samenwerking zeker waarderen. Bekijk het lied hier en vergeet niet om andere geweldige nummers te bekijken, zoals alle ik songteksten En klimop van Taylor Swift .

De samenwerking was voor veel fans een verrassing, aangezien Aoki en BTS heel verschillende muziekstijlen hebben. De twee artiesten zijn er echter in geslaagd om een ​​uniek geluid te creëren dat hun stijlen perfect met elkaar vermengt.

Lyrics recensie en betekenis

De tekst van 'Waste It On Me' gaat over het leven ten volle leven en geen tijd verspillen. Het nummer moedigt luisteraars aan om risico's te nemen en het meeste uit elk moment te halen. Het refrein van het nummer is bijzonder krachtig, met de tekst 'Waste it on me, waste it on me, I'm not bang to take a chance'.

Het nummer gaat ook in op het idee van liefde en hoe het een risico kan zijn dat het waard is om te nemen. De tekst 'I'm ready to take a chance, I'm ready to fall in love' laat zien dat de zanger bereid is een risico te nemen en zich open te stellen voor de mogelijkheid van liefde.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Waste It On Me' werd uitgebracht op 19 november 2018. De video laat zien hoe Aoki en BTS het nummer samen uitvoeren in een futuristische setting. De video bevat ook cameo's van andere beroemdheden, waaronder acteur Ken Jeong en singer-songwriter Tinashe.

De video wordt geprezen om zijn visuals en zijn boodschap om het leven ten volle te leven. De video is al meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube.

Conclusie

Steve Aoki en BTS hebben een unieke samenwerking gecreëerd met hun nieuwe single 'Waste It On Me'. Het nummer is een krachtig volkslied over het leven ten volle leven en risico's nemen. De videoclip is ook visueel verbluffend en is al meer dan 50 miljoen keer bekeken. Als je het nummer nog niet hebt gehoord, ga het dan zeker eens beluisteren!

FAQ

  • Q: Wie werkte mee aan het nummer 'Waste It On Me'?
    A: Steve Aoki en BTS werkten samen aan het nummer 'Waste It On Me'.
  • Q: Wat is de boodschap van het nummer 'Waste It On Me'?
    A: De boodschap van het nummer 'Waste It On Me' is om het leven ten volle te leven en geen tijd te verspillen.
  • Q: Wanneer is de videoclip voor 'Waste It On Me' uitgebracht?
    A: De videoclip voor 'Waste It On Me' werd uitgebracht op 19 november 2018.

Tafel

Artiest Liedje Datum van publicatie
Steve Aoki en BTS Verspil het aan mij 19 november 2018

Ga naar voor meer informatie over de samenwerking tussen Steve Aoki en BTS Dit artikel van Billboard, Dit artikel van Rolling Stone, en Dit artikel van NME.

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder