Silentó's 'Watch Me (Whip / Nae Nae)' muziekvideorecensie

Inhoud

Silentó's 'Watch Me (Whip / Nae Nae)' muziekvideorecensie Silentó's videoclip 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' is een leuke en energieke dansvideo die een wereldwijde sensatie is geworden. Lees onze recensie voor meer informatie over de video en de impact ervan. Silentó, Watch Me (Whip/Nae Nae), muziekvideo, recensie

Silentó's videoclip 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' is een leuke en energieke dansvideo die een wereldwijde sensatie is geworden. De video is uitgebracht in 2015 en is sindsdien meer dan 1,5 miljard keer bekeken op YouTube. In deze review kijken we naar de video, de impact en de blijvende erfenis.

Silentó's 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' muziekvideo is een leuk en vrolijk nummer dat een wereldwijde sensatie is geworden. De video toont Silentó en zijn vrienden die dansen en een geweldige tijd hebben. Het nummer is een populaire dansbeweging geworden en is in veel films en tv-shows te zien geweest. De video is meer dan 1,5 miljard keer bekeken op YouTube en is platina gecertificeerd in de Verenigde Staten. Het nummer wordt geprezen om zijn aanstekelijke beat en zijn positieve boodschap van zelfexpressie en plezier maken. Als je op zoek bent naar een leuk en vrolijk nummer om op te dansen, dan is de muziekvideo 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' van Silentó de perfecte keuze. Bekijk de video en de songtekst fka takjes liedbetekenissen En shawn mendes waarom songteksten om de volledige ervaring te krijgen.

silentó bekijk me nae nae muziekvideo review

De video

De video voor 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' werd geregisseerd door Marc Klasfeld en laat Silentó het nummer zien op verschillende locaties, waaronder een school, een park en een strand. De video bevat ook een aantal dansers die de dansbewegingen 'Whip' en 'Nae Nae' uitvoeren, die wereldwijd populair zijn geworden. De video heeft een heldere en kleurrijke esthetiek en de choreografie is energiek en leuk.

Coverart voor

De gevolgen

De video voor 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' was meteen een hit en het nummer werd al snel een wereldwijde sensatie. De zang- en dansbewegingen waren te zien in een aantal films, tv-shows en commercials, en de video werd meer dan 1,5 miljard keer bekeken op YouTube. De zang- en dansbewegingen zijn een populaire manier geworden om speciale gelegenheden te vieren, en de video is gebruikt als leermiddel in klaslokalen over de hele wereld.

De nalatenschap

Het succes van 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' heeft een blijvende impact gehad op de muziekindustrie. De zang- en dansbewegingen zijn een wereldwijd fenomeen geworden en de video is gebruikt als leermiddel in klaslokalen over de hele wereld. De zang- en dansbewegingen zijn ook te zien in een aantal films, tv-shows en commercials, en de video is meer dan 1,5 miljard keer bekeken op YouTube.

Conclusie

Silentó's videoclip 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' is een leuke en energieke dansvideo die een wereldwijde sensatie is geworden. De video is meer dan 1,5 miljard keer bekeken op YouTube en de zang- en dansbewegingen zijn een populaire manier geworden om speciale gelegenheden te vieren. De video is ook gebruikt als leermiddel in klaslokalen over de hele wereld, en de zang- en dansbewegingen zijn te zien geweest in een aantal films, tv-shows en commercials. Het succes van 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' heeft een blijvende impact gehad op de muziekindustrie.

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de video voor 'Watch Me (Whip/Nae Nae)?' A: De video werd geregisseerd door Marc Klasfeld.
  • Q: Hoe vaak is de video bekeken op YouTube? A: De video is meer dan 1,5 miljard keer bekeken op YouTube.
  • Q: Welke impact heeft de video gehad op de muziekindustrie? A: Het succes van 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' heeft een blijvende impact gehad op de muziekindustrie.

Tafel

Video Invloed Nalatenschap
Geregisseerd door Marc Klasfeld Wereldwijde sensatie Gebruikt als leermiddel
Meer dan 1,5 miljard keer bekeken Te zien in films, tv-shows en commercials Blijvende impact op de muziekindustrie

Voor meer informatie over de muziekvideo 'Watch Me (Whip/Nae Nae)' van Silentó, ga naar Wikipedia En het officiële filmpje .

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder