Shawn Mendes brengt 'Ruin'-single van 'Illuminate'-album in première (recensie)

Inhoud

Shawn Mendes heeft zijn nieuwe single “Ruin” uitgebracht van zijn aankomende album ‘Illuminate’. De single is een krachtige en emotionele ballad die het vocale bereik en de songwritingvaardigheden van Mendes laat zien. We bekijken de single en reviewen hem.

Shawn Mendes ruïneert songteksten

Achtergrond

Shawn Mendes is een Canadese singer-songwriter die in 2013 beroemd werd nadat hij covers van populaire liedjes op de app Vine voor het delen van video's plaatste. Sindsdien heeft hij twee studioalbums uitgebracht, 'Handwritten' en 'Illuminate', en is hij een van de meest populaire artiesten ter wereld geworden. Zijn nieuwe single “Ruin” is de eerste single van zijn aankomende album ‘Illuminate’.

Shawn Mendes heeft zojuist zijn nieuwe single 'Ruin' van zijn aankomende album Illuminate uitgebracht. Het nummer is een oprechte ballad die de krachtige zang en oprechte teksten van Mendes laat horen. Het nummer zal zeker een hit worden bij fans van de muziek van Mendes en zal zeker zijn weg naar de hitlijsten vinden. Fans van de muziek van Mendes zullen deze nieuwe single zeker geweldig vinden en zullen reikhalzend uitkijken naar de release van Illuminate. Naast “Ruin” kunnen fans ook andere singles van Illuminate bekijken zoals “Treat You Better” en “Mercy”. Voor degenen die op zoek zijn naar meer muziek van Mendes, ze kunnen ook zijn samenwerkingen bekijken met Hailee Steinfeld's 'Starving' en Lele Pons's 'Celoso' hailee steinfeld uitgehongerde dansers , lele pons jaloers songteksten .

Het lied

'Ruin' is een krachtige en emotionele ballad die het vocale bereik en de songwritingvaardigheden van Mendes laat zien. Het nummer gaat over de pijn van een verbroken relatie en de moeilijkheid om los te laten. De teksten zijn oprecht en eerlijk, en de productie is weelderig en sfeervol. De zang van Mendes is sterk en emotioneel, en het nummer bouwt op naar een krachtige climax.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Ruin' werd geregisseerd door Emil Nava en speelt Mendes en model Hailey Baldwin. De video volgt Mendes en Baldwin terwijl ze een verlaten stad verkennen en nadenken over hun relatie. De video is visueel verbluffend en geeft de emotie van het nummer perfect weer.

De productie

De productie op “Ruin” is weelderig en sfeervol. Het nummer bevat een mix van akoestische en elektronische instrumenten, waaronder gitaren, synths en strijkers. De productie is subtiel en ingetogen, waardoor de zang van Mendes centraal staat.

De liedjestekst

De teksten van 'Ruin' zijn oprecht en eerlijk. Mendes zingt over de pijn van een verbroken relatie en de moeilijkheid om los te laten. De teksten zijn eenvoudig maar krachtig en geven de emotie van het nummer perfect weer.

Conclusie

De nieuwe single 'Ruin' van Shawn Mendes is een krachtige en emotionele ballad die Mendes' vocale bereik en songwritingvaardigheden laat zien. De productie is weelderig en sfeervol, en de teksten zijn oprecht en eerlijk. Het nummer wordt zeker een hit en zal ongetwijfeld een hoogtepunt zijn van Mendes' aankomende album 'Illuminate'.

FAQ

  • Q: Wie is Shawn Mendes?
    A: Shawn Mendes is een Canadese singer-songwriter die in 2013 beroemd werd nadat hij covers van populaire liedjes op de app Vine voor het delen van video's plaatste.
  • Q: Waar gaat de single “Ruin” over?
    A: 'Ruin' gaat over de pijn van een verbroken relatie en de moeilijkheid om los te laten.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Ruin'?
    A: De videoclip voor 'Ruin' werd geregisseerd door Emil Nava.

Tafel

Liedje Videoclip Productie Teksten
Krachtige en emotionele ballad Geregisseerd door Emil Nava Weelderig en sfeervol Hartverwarmend en eerlijk

Concluderend, de nieuwe single 'Ruin' van Shawn Mendes is een krachtige en emotionele ballad die Mendes' vocale bereik en songwritingvaardigheden laat zien. De productie is weelderig en sfeervol, en de teksten zijn oprecht en eerlijk. Het nummer wordt zeker een hit en zal ongetwijfeld een hoogtepunt zijn van Mendes' aankomende album 'Illuminate'. Kijk voor meer informatie op Rollende steen En Aanplakbord .

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder