Shady XV vinylrelease: klassieke Eminem-nummers

Inhoud

Eminem-fans verheugen zich! De vinylrelease van Shady XV is er, met klassieke nummers van de iconische rapper. Ontvang de volledige details over de release, inclusief tracklist, prijzen en meer.

De Shady XV Vinyl Release is een klassieke verzameling van Eminem-nummers, met enkele van zijn meest iconische nummers. Deze release bevat hits als 'Lose Yourself', 'Stan' en 'My Name Is', evenals enkele van zijn minder bekende nummers. De vinyl release bevat ook een bonustrack, 'Shady CXVPHER', waarop enkele van de beroemdste medewerkers van Eminem te zien zijn. Deze release is een must-have voor elke Eminem-fan en zal zeker nog jaren een klassieker blijven.

Als je op zoek bent naar meer klassieke Eminem-nummers, kun je ook zijn andere releases bekijken, zoals songtekst niets anders doet er toe En lied over perfectie . Deze releases bevatten enkele van de meest geliefde nummers van Eminem en zullen zeker een hit worden bij elke fan.

schaduwrijke xv vinyl

Wat is Shady XV?

Shady XV is een verzamelalbum dat in 2014 is uitgebracht door Shady Records. Het bevat een mix van klassieke nummers van Eminem, evenals nieuw materiaal van artiesten die bij het label zijn getekend. Het album werd uitgebracht om de 15e verjaardag van het label te vieren.

Shady Xv-vinyl

Welke nummers zijn opgenomen in de Shady XV Vinyl-release?

De vinylrelease van Shady XV bevat een selectie klassieke nummers van Eminem, evenals nieuw materiaal van artiesten die bij het label zijn getekend. De tracklist bevat:

 • Verlies uzelf - Eminem
 • Mijn naam is - Eminem
 • Niet bang - Eminem
 • Rap God - Eminem
 • Berzerk - Eminem
 • Moed over angst - Eminem met Sia
 • Jullie zijn er klaar voor - Slachthuis
 • Psychopaat moordenaar - Slachthuis ft. Eminem & Yelawolf
 • Verdraaid - Yelawolf met Eminem
 • Omlaag - Bad Meets Evil ft. Royce op 5'9'

Wat zijn de prijzen voor de Shady XV-vinylrelease?

De vinylversie van Shady XV is te koop op de Shady Records-website voor $ 24,99. Het vinyl is een limited edition persing, dus het is alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Waar kan ik de Shady XV-vinylversie kopen?

De vinylversie van Shady XV is te koop op de website van Shady Records. Het is ook te koop op Amazon en andere online retailers.

Shady Xv-vinyl

FAQ

 • Q: Wat is Shady XV?
  A: Shady XV is een verzamelalbum dat in 2014 is uitgebracht door Shady Records. Het bevat een mix van klassieke nummers van Eminem, evenals nieuw materiaal van artiesten die bij het label zijn getekend.
 • Q: Welke nummers zijn opgenomen in de Shady XV vinyl release?
  A: De vinylrelease van Shady XV bevat een selectie klassieke nummers van Eminem, evenals nieuw materiaal van artiesten die bij het label zijn getekend. De tracklist bevat Verlies uzelf , Mijn naam is , Niet bang , Rap God , Berzerk , Moed over angst , Jullie zijn er klaar voor , Psychopaat moordenaar , Verdraaid , En Omlaag .
 • Q: Wat zijn de prijzen voor de vinylrelease van Shady XV?
  A: De vinylversie van Shady XV is te koop op de Shady Records-website voor $ 24,99.
 • Q: Waar kan ik de vinylversie van Shady XV kopen?
  A: De vinylversie van Shady XV is te koop op de website van Shady Records. Het is ook te koop op Amazon en andere online winkels.

Shady XV vinylrelease: tracklijst en prijzen

Spoor Artiest Prijs
Verlies uzelf Eminem $ 24,99
Mijn naam is Eminem $ 24,99
Niet bang Eminem $ 24,99
Rap God Eminem $ 24,99
Berzerk Eminem $ 24,99
Moed over angst Eminem met Sia $ 24,99
Jullie zijn er klaar voor Slachthuis $ 24,99
Psychopaat moordenaar Slachthuis ft. Eminem & Yelawolf $ 24,99
Verdraaid Yelawolf met Eminem $ 24,99
Omlaag Bad Meets Evil ft. Royce op 5'9' $ 24,99

De vinylrelease van Shady XV is een must-have voor elke Eminem-fan. Ontvang de volledige details over de release, inclusief tracklist, prijzen en meer. Het vinyl is een limited edition persing, dus het is alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie over de Shady XV vinyl release, bekijk de Shady Records-website , of Amazone en andere online retailers.

Veel luisterplezier!

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder