Selena Gomez – Kwetsbaar | Tekstoverzicht en songbetekenis

Inhoud

| Het nummer 'Vulnerable' van Selena Gomez is een krachtige en emotionele ballad over de worstelingen van een relatie. Lees onze recensie en de betekenis van het nummer voor meer informatie over het nummer.

Het nummer 'Vulnerable' van Selena Gomez is een krachtige en emotionele ballad over de worstelingen van een relatie. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van haar album Openbaring . Lees onze recensie en de betekenis van het nummer voor meer informatie over het nummer.

De nieuwe single 'Vulnerable' van Selena Gomez is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het hebben van een relatie. De teksten zijn eerlijk en rauw, en de stem van Gomez is sterk en gepassioneerd. Het nummer gaat over de kwetsbaarheid die gepaard gaat met het hebben van een relatie, en hoe het zowel een zegen als een vloek kan zijn. Het refrein is bijzonder krachtig, met Gomez die zingt: 'Ik ben zo kwetsbaar, ik ben zo blootgesteld, ik ben zo open, ik ben zo bang, ik ben zo kwetsbaar, ik ben zo blootgesteld, ik ben zo open, ik ben zo bang.' Dit nummer is een geweldige herinnering dat het oké is om kwetsbaar te zijn in relaties, en dat het eerder een kracht dan een zwakte kan zijn. Ga naar voor meer recensies en betekenissen van liedjes Feministische single review van Justina Valentine En Carrie Underwoods videoclip voor 'Dirty Laundry' .selena gomez kwetsbaar

Inhoud

 • Invoering
 • Songtekst recensie
 • Lied Betekenis
 • Conclusie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Selena Gomez is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze heeft verschillende albums en singles uitgebracht en is genomineerd voor talloze prijzen. Haar nieuwste album, Openbaring , werd uitgebracht in 2021. Op het album staat het nummer 'Vulnerable', een krachtige en emotionele ballad over de worstelingen van het hebben van een relatie.

Songtekst recensie

Het nummer begint met Gomez die zingt: 'Ik ben zo kwetsbaar, ik ben zo blootgesteld / ik ben zo bang voor wat ik voel'. Dit zet de toon voor het nummer, want het gaat over de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie. Het refrein is ook krachtig, zoals Gomez zingt: 'Ik ben zo kwetsbaar, ik ben zo blootgesteld/ik ben zo bang voor wat ik voel/ik ben zo kwetsbaar, ik ben zo blootgesteld/ik ben zo bang voor wat ik voel'. Dit refrein benadrukt de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie.

Vers 1

In het eerste couplet zingt Gomez: 'Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang van wat ik voel'. Dit vers benadrukt de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie. Ze zingt ook: 'Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang voor wat ik laat zien'. Dit vers benadrukt de angst om je ware gevoelens in een relatie te tonen.

Vers 2

In het tweede couplet zingt Gomez: 'Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang van wat ik voel'. Dit vers benadrukt de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie. Ze zingt ook: 'Ik ben zo bang voor wat ik voel/Ik ben zo bang voor wat ik laat zien'. Dit vers benadrukt de angst om je ware gevoelens in een relatie te tonen.

Refrein

Het refrein is krachtig, terwijl Gomez zingt: 'Ik ben zo kwetsbaar, ik ben zo blootgesteld/ik ben zo bang voor wat ik voel/ik ben zo kwetsbaar, ik ben zo blootgesteld/ik ben zo bang voor wat ik voel'. Dit refrein benadrukt de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie. Gomez zingt over de angst om haar ware gevoelens te tonen en blootgesteld te worden aan de andere persoon. Ze is bang voor wat ze voelt en wat ze laat zien, en is bang gekwetst te worden. Het nummer is een krachtige en emotionele ballad over de worstelingen van een relatie.

Conclusie

Het nummer 'Vulnerable' van Selena Gomez is een krachtige en emotionele ballad over de worstelingen van een relatie. Het nummer gaat over de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie en de angst om je ware gevoelens te tonen. Het nummer is een krachtige en emotionele ballad over de worstelingen van een relatie.

Veelgestelde vragen

 • Waar gaat het nummer 'Vulnerable' over?
  Het nummer gaat over de angst om kwetsbaar te zijn in een relatie en de angst om je ware gevoelens te tonen.
 • Wie schreef het nummer 'Vulnerable'?
  Het nummer is geschreven door Selena Gomez.
 • Wanneer is het nummer 'Vulnerable' uitgebracht?
  Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van haar album Openbaring .

Kijk voor meer informatie over het nummer 'Vulnerable' van Selena Gomez De officiële website van Selena Gomez , Genie , En Aanplakbord .

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Black Parade' is een viering van de zwarte cultuur en een oproep tot actie voor de zwarte gemeenschap. Beyoncé zingt over het belang van zwarte trots en eenheid, en de noodzaak om samen te staan ​​in tijden van tegenspoed. Ook spreekt ze over de kracht van de zwarte cultuur en haar invloed op de wereld.

Lees Verder
Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem betrad het podium van Boston Calling 2018 en leverde een onvergetelijk optreden. De rapper voerde enkele van zijn grootste hits uit, waaronder 'Stan' en 'Rap God'. Fans waren dolenthousiast om Eminem live te zien optreden en de video's van zijn optreden circuleerden online.

Lees Verder