Selena Gomez - Ring: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Inhoud

'Ring' van Selena Gomez is een krachtig nummer over zelfliefde en zelfacceptatie. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied voor meer informatie.

'Ring' van Selena Gomez is een krachtig nummer over zelfliefde en zelfacceptatie. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van haar album Zeldzaam . In dit artikel bekijken we de songtekst en de betekenis van het nummer van 'Ring' en analyseren we de boodschap achter het nummer.

Inhoud

 • Invoering
 • Tekstoverzicht en songbetekenis
 • Analyse van de boodschap achter het nummer
 • Conclusie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Selena Gomez is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze werd beroemd als kindsterretje op Disney Channel's Tovenaars van Waverly Place . Sindsdien heeft ze verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder haar laatste album Zeldzaam . 'Ring' is de vierde single van het album.

De nieuwe single 'Ring' van Selena Gomez is een krachtig en emotioneel nummer over de worstelingen van een relatie. De teksten zitten vol rauwe emotie en kwetsbaarheid, terwijl Gomez zingt over de pijn van het hebben van een relatie die niet werkt. Het lied herinnert ons eraan dat het oké is om je gekwetst te voelen en de tijd te nemen om te genezen. Het nummer herinnert er ook aan dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen en niet iemand anders de controle over je leven te laten nemen. Het nummer is een geweldige herinnering om de tijd te nemen om te genezen en sterk te zijn in tijden van tegenspoed. Bekijk onze beoordelingen van voor meer songtekstrecensies en songbetekenissen woorden aan supermarktbloemen En stof tot dageraad betekenis .

Tekstoverzicht en songbetekenis

Het nummer begint met Gomez die zingt over hoe ze het zat is om te horen wat ze moet doen en hoe ze moet zijn. Ze is het beu om te horen dat ze iemand moet zijn die ze niet is. Ze is het beu om te horen dat ze perfect moet zijn. Ze is het beu om te horen dat ze iemand anders' versie van perfect moet zijn.

In het refrein zingt Gomez over hoe ze de controle over haar leven zal nemen en haar eigen versie van perfect zal zijn. Zij zal degene zijn die beslist wie ze is en wat ze wil. Zij zal degene zijn die beslist van wie ze houdt en wie ze in haar leven toelaat. Zij zal degene zijn die beslist wat ze draagt ​​en hoe ze eruit ziet.

In het tweede couplet zingt Gomez over hoe zij degene zal zijn die over haar eigen lot zal beslissen. Zij zal degene zijn die beslist wat ze doet en waar ze naartoe gaat. Zij zal degene zijn die zal beslissen wie ze vertrouwt en in wie ze gelooft. Zij zal degene zijn die zal beslissen waar ze voor staat en waar ze voor vecht.

Het nummer eindigt met Gomez die zingt over hoe zij degene zal zijn die over haar eigen lot zal beslissen. Zij zal degene zijn die beslist wat ze wil en wat ze nodig heeft. Zij zal degene zijn die beslist van wie ze houdt en wie ze laat gaan. Zij zal degene zijn die haar eigen ring beslist.

Analyse van de boodschap achter het nummer

De boodschap achter 'Ring' is er een van eigenliefde en zelfacceptatie. Gomez zingt over hoe ze het beu is om te horen wat ze moet doen en hoe ze moet zijn. Ze is het beu om te horen dat ze iemand moet zijn die ze niet is. Ze is het beu om te horen dat ze perfect moet zijn. Ze is het beu om te horen dat ze iemand anders' versie van perfect moet zijn.

Gomez zingt over hoe ze de controle over haar leven zal nemen en haar eigen versie van perfect zal zijn. Zij zal degene zijn die beslist wie ze is en wat ze wil. Zij zal degene zijn die beslist van wie ze houdt en wie ze in haar leven toelaat. Zij zal degene zijn die beslist wat ze draagt ​​en hoe ze eruit ziet.

Gomez zingt ook over hoe zij degene zal zijn die over haar eigen lot zal beslissen. Zij zal degene zijn die beslist wat ze doet en waar ze naartoe gaat. Zij zal degene zijn die zal beslissen wie ze vertrouwt en in wie ze gelooft. Zij zal degene zijn die zal beslissen waar ze voor staat en waar ze voor vecht.

Het nummer eindigt met Gomez die zingt over hoe zij degene zal zijn die over haar eigen lot zal beslissen. Zij zal degene zijn die beslist wat ze wil en wat ze nodig heeft. Zij zal degene zijn die beslist van wie ze houdt en wie ze laat gaan. Zij zal degene zijn die haar eigen ring beslist.

Conclusie

'Ring' van Selena Gomez is een krachtig nummer over zelfliefde en zelfacceptatie. Het lied herinnert ons eraan dat wij degenen zijn die beslissen wie we zijn en wat we willen. Wij zijn degenen die ons eigen lot en onze eigen bestemming bepalen. Wij zijn degenen die onze eigen ring bepalen.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wie schreef het nummer 'Ring'?
  A: Het nummer is geschreven door Selena Gomez, Justin Tranter, Julia Michaels en Mattias Larsson.
 • Q: Wat is de boodschap achter het nummer 'Ring'?
  A: De boodschap achter het nummer is er een van zelfliefde en zelfacceptatie.
 • Q: Wat is het genre van het nummer 'Ring'?
  A: Het nummer is een popballad.

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over de 'Ring' van Selena Gomez:

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder