Selena Gomez en Marshmello brengen hete nieuwe muziekvideo 'Wolves' uit

Inhoud

Selena Gomez en Marshmello brengen hete nieuwe muziekvideo 'Wolves' uit Selena Gomez en Marshmello hebben hun nieuwe videoclip 'Wolves' uitgebracht en die maakt al furore. Klik hier voor de volledige primeur over de video, het nummer en de samenwerking.

Selena Gomez en Marshmello hebben hun nieuwe videoclip 'Wolves' uitgebracht en die maakt al furore. De video, die op 25 oktober werd uitgebracht, toont Gomez en Marshmello in een dromerige, futuristische wereld. De video is al meer dan 10 miljoen keer bekeken en wordt snel een favoriet bij fans.

selena gomez wolven video sexy heet

Het lied

Het nummer 'Wolves' is een samenwerking tussen Gomez en Marshmello. Het werd uitgebracht op 25 oktober en klimt nu al in de hitlijsten. Het nummer is een mix van pop en EDM en bevat de kenmerkende zang van Gomez. De teksten gaan over sterk zijn en voor jezelf opkomen, en de video weerspiegelt deze boodschap.

Selena Gomez en Marshmello hebben een nieuwe videoclip uitgebracht voor hun nummer 'Wolves'. De video toont Gomez in een dromerige, etherische setting, zingend en dansend op het lied. De video is al een hit geworden en fans prijzen de beelden en de aanstekelijke beat. De video wordt ook geprezen om zijn boodschap van eigenliefde en acceptatie. Fans van zowel Gomez als Marshmello zullen deze nieuwe videoclip zeker waarderen.Als je fan bent van Selena Gomez en Marshmello, moet je zeker hun nieuwe videoclip 'Wolves' eens bekijken. Je kunt ook andere geweldige muziek van beide artiesten bekijken, zoals egoïstische songtekst big sean En langzame handen albumhoes .

Selena Gomez binnen

De video

De video voor 'Wolves' werd geregisseerd door Emil Nava en toont Gomez en Marshmello in een dromerige, futuristische wereld. De video volgt Gomez en Marshmello terwijl ze een mysterieuze wereld verkennen vol wolven, robots en andere wezens. De video is visueel verbluffend en is al meer dan 10 miljoen keer bekeken.

selena gomez wolven heet

De samenwerking

Gomez en Marshmello werken al een tijdje samen. Ze werkten eerst samen aan het nummer 'Wolves' en hebben sindsdien verschillende andere nummers samen uitgebracht. De twee zijn ook samen gezien op verschillende evenementen, waaronder de MTV Video Music Awards.

selena gomez wolven video hete sexy

De receptie

De video voor 'Wolves' kreeg positieve recensies. Fans hebben de video geprezen vanwege de verbluffende beelden en het pakkende nummer. Critici prezen ook de samenwerking tussen Gomez en Marshmello en noemden het een 'perfecte match'.

Conclusie

Selena Gomez en Marshmello hebben hun nieuwe videoclip 'Wolves' uitgebracht en die maakt al furore. De video is visueel verbluffend en het nummer is pakkend en opbeurend. De samenwerking tussen Gomez en Marshmello is een perfecte match en fans zijn er dol op. Mocht je de video nog niet gezien hebben, check hem dan zeker!

FAQ

  • Q: Wie werkte mee aan het nummer 'Wolves'?
    A: Selena Gomez en Marshmello werkten samen aan het nummer 'Wolves'.
  • Q: Wanneer is de video voor 'Wolves' uitgebracht?
    A: De video voor 'Wolves' is uitgebracht op 25 oktober.
  • Q: Waar gaat het nummer 'Wolves' over?
    A: Het nummer 'Wolves' gaat over sterk zijn en voor jezelf opkomen.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over de samenwerking tussen Selena Gomez en Marshmello:

Tafel

Liedje Video Samenwerking
Wolven 25 oktober Selena Gomez en Marshmello
Elvis Presley's 'Suspicious Minds': tekst betekenis uitgelegd

Elvis Presley's 'Suspicious Minds': tekst betekenis uitgelegd

Het nummer is geschreven door Mark James, die werd geïnspireerd door een gesprek dat hij had met zijn vrouw. Hij had het gehad over het idee van een relatie die op het punt stond te eindigen, en het idee van 'achterdochtige geesten' kwam bij hem op. Hij schreef het nummer in slechts een paar uur tijd en nam het in 1969 op met Elvis Presley.

Lees Verder
Eminem - Without Me (stream, tekst en betekenis)

Eminem - Without Me (stream, tekst en betekenis)

Het nummer is een knipoog naar de opkomst van Eminem en zijn impact op de hiphopscene. In het eerste couplet rapt hij over hoe hij naam voor zichzelf heeft kunnen maken, ondanks de kansen die tegen hem waren gestapeld. Hij schiet ook een paar keer op zijn critici en zegt dat ze hem niet kunnen aanraken omdat hij 'te groot' is.

Lees Verder