Sam Smith - Too Good At Goodbyes: songtekstenoverzicht en betekenis

Inhoud

De hitsingle 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig nummer over liefdesverdriet en de moeilijkheid om los te laten. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied.

De hitsingle 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig nummer over liefdesverdriet en de moeilijkheid om los te laten. Het nummer werd uitgebracht in 2017 en werd al snel een favoriet bij fans en bereikte de top van de hitlijsten in meerdere landen. In dit artikel bekijken we de songtekst en onderzoeken we de betekenis van het nummer.

sam smith te goed in afscheid luisteren songtekst betekenis

Songtekst recensie

Het nummer begint met de regel 'Je moet denken dat ik dom ben, je moet denken dat ik een dwaas ben.' Deze regel zet de toon voor de rest van het nummer, omdat het de gevoelens van de verteller uitdrukt dat hij wordt misbruikt en als vanzelfsprekend wordt beschouwd. De verteller is zich bewust van de situatie, maar kan er nog steeds niet aan ontsnappen.

'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig en emotioneel nummer over de pijn van een breuk. De teksten zitten vol rauwe emotie en het nummer is een perfect voorbeeld van Smiths vermogen om het hartzeer van een verbroken relatie vast te leggen. Het nummer gaat over de moeilijkheid van loslaten en de pijn van afscheid nemen. De teksten zijn eerlijk en herkenbaar, en het nummer zal zeker resoneren met iedereen die ooit een relatiebreuk heeft meegemaakt. Het nummer herinnert er ook goed aan dat het oké is om de pijn van een relatiebreuk te voelen en de tijd te nemen om te genezen.

Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en emotionele overbrenging. Het is door veel artiesten gecoverd, waaronder Pewdiepie En Kleine mix . 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een nummer dat je nog lang bijblijft nadat je het hebt gehoord.

Het refrein van het nummer is het meest memorabele deel, omdat het de regel 'I'm way too good at vaarwel' bevat. Deze regel drukt de moeilijkheid van de verteller uit om een ​​relatie los te laten, ook al weten ze dat het niet goed voor ze is. Het refrein bevat ook de regel 'Ik weet dat je denkt dat ik harteloos ben, ik weet dat je denkt dat ik het koud heb.' Deze regel drukt de schuldgevoelens en spijt van de verteller uit omdat hij niet kan loslaten.

De brug van het nummer bevat de regels 'I'm never gonna let you close to me, ook al bedoel je het meest voor mij.' Deze regel drukt de angst van de verteller uit om opnieuw gekwetst te worden, en hun onwil om zich open te stellen voor een nieuw iemand. De brug bevat ook de regel 'Nee, ik kom nooit te dicht bij je, zelfs niet als ik het meest voor je bedoel.' Deze regel drukt de angst van de verteller uit om te dichtbij te komen en opnieuw gekwetst te worden.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over de moeilijkheid om een ​​relatie los te laten, ook al weet de verteller dat het niet goed voor hem of haar is. De verteller is zich bewust van de situatie, maar kan er nog steeds niet aan ontsnappen. Het refrein drukt de moeilijkheid van de verteller uit om los te laten, en de brug drukt hun angst uit om weer gekwetst te worden.

Het nummer is een krachtige herinnering dat het soms moeilijk is om iets los te laten, zelfs als we weten dat het niet goed voor ons is. Het herinnert ons eraan dat het oké is om de tijd te nemen om te genezen en om zachtaardig voor onszelf te zijn.

Conclusie

De hitsingle 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig nummer over liefdesverdriet en de moeilijkheid om los te laten. Het lied herinnert ons eraan dat het oké is om de tijd te nemen om te genezen en om zachtaardig voor onszelf te zijn. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de songtekst en de betekenis van 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith te begrijpen.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis van het nummer 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith?
    A: Het nummer gaat over de moeilijkheid om een ​​relatie los te laten, ook al weet de verteller dat het niet goed voor hem of haar is.
  • Q: Wie schreef het nummer 'Too Good At Goodbyes'?
    A: Het nummer is geschreven door Sam Smith, Jimmy Napes en Tor Erik Hermansen.
  • Q: In welk jaar kwam het nummer 'Too Good At Goodbyes' uit?
    A: Het nummer werd uitgebracht in 2017.

Tafel

Liedje Artiest Jaar uitgebracht
Te goed in afscheid nemen Sam Smith 2017

Voor meer informatie over 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith, check out Genie En AZLyrics .

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder