Sam Smith - Too Good At Goodbyes: songtekstenoverzicht en betekenis

Inhoud

De hitsingle 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig nummer over liefdesverdriet en de moeilijkheid om los te laten. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied.

De hitsingle 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig nummer over liefdesverdriet en de moeilijkheid om los te laten. Het nummer werd uitgebracht in 2017 en werd al snel een favoriet bij fans en bereikte de top van de hitlijsten in meerdere landen. In dit artikel bekijken we de songtekst en onderzoeken we de betekenis van het nummer.

sam smith te goed in afscheid luisteren songtekst betekenis

Songtekst recensie

Het nummer begint met de regel 'Je moet denken dat ik dom ben, je moet denken dat ik een dwaas ben.' Deze regel zet de toon voor de rest van het nummer, omdat het de gevoelens van de verteller uitdrukt dat hij wordt misbruikt en als vanzelfsprekend wordt beschouwd. De verteller is zich bewust van de situatie, maar kan er nog steeds niet aan ontsnappen.

'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig en emotioneel nummer over de pijn van een breuk. De teksten zitten vol rauwe emotie en het nummer is een perfect voorbeeld van Smiths vermogen om het hartzeer van een verbroken relatie vast te leggen. Het nummer gaat over de moeilijkheid van loslaten en de pijn van afscheid nemen. De teksten zijn eerlijk en herkenbaar, en het nummer zal zeker resoneren met iedereen die ooit een relatiebreuk heeft meegemaakt. Het nummer herinnert er ook goed aan dat het oké is om de pijn van een relatiebreuk te voelen en de tijd te nemen om te genezen.Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en emotionele overbrenging. Het is door veel artiesten gecoverd, waaronder Pewdiepie En Kleine mix . 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een nummer dat je nog lang bijblijft nadat je het hebt gehoord.

Het refrein van het nummer is het meest memorabele deel, omdat het de regel 'I'm way too good at vaarwel' bevat. Deze regel drukt de moeilijkheid van de verteller uit om een ​​relatie los te laten, ook al weten ze dat het niet goed voor ze is. Het refrein bevat ook de regel 'Ik weet dat je denkt dat ik harteloos ben, ik weet dat je denkt dat ik het koud heb.' Deze regel drukt de schuldgevoelens en spijt van de verteller uit omdat hij niet kan loslaten.

De brug van het nummer bevat de regels 'I'm never gonna let you close to me, ook al bedoel je het meest voor mij.' Deze regel drukt de angst van de verteller uit om opnieuw gekwetst te worden, en hun onwil om zich open te stellen voor een nieuw iemand. De brug bevat ook de regel 'Nee, ik kom nooit te dicht bij je, zelfs niet als ik het meest voor je bedoel.' Deze regel drukt de angst van de verteller uit om te dichtbij te komen en opnieuw gekwetst te worden.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over de moeilijkheid om een ​​relatie los te laten, ook al weet de verteller dat het niet goed voor hem of haar is. De verteller is zich bewust van de situatie, maar kan er nog steeds niet aan ontsnappen. Het refrein drukt de moeilijkheid van de verteller uit om los te laten, en de brug drukt hun angst uit om weer gekwetst te worden.

Het nummer is een krachtige herinnering dat het soms moeilijk is om iets los te laten, zelfs als we weten dat het niet goed voor ons is. Het herinnert ons eraan dat het oké is om de tijd te nemen om te genezen en om zachtaardig voor onszelf te zijn.

Conclusie

De hitsingle 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith is een krachtig nummer over liefdesverdriet en de moeilijkheid om los te laten. Het lied herinnert ons eraan dat het oké is om de tijd te nemen om te genezen en om zachtaardig voor onszelf te zijn. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de songtekst en de betekenis van 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith te begrijpen.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis van het nummer 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith?
    A: Het nummer gaat over de moeilijkheid om een ​​relatie los te laten, ook al weet de verteller dat het niet goed voor hem of haar is.
  • Q: Wie schreef het nummer 'Too Good At Goodbyes'?
    A: Het nummer is geschreven door Sam Smith, Jimmy Napes en Tor Erik Hermansen.
  • Q: In welk jaar kwam het nummer 'Too Good At Goodbyes' uit?
    A: Het nummer werd uitgebracht in 2017.

Tafel

Liedje Artiest Jaar uitgebracht
Te goed in afscheid nemen Sam Smith 2017

Voor meer informatie over 'Too Good At Goodbyes' van Sam Smith, check out Genie En AZLyrics .

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. De volledige lijst met tourdata en locaties is hieronder te vinden:

Lees Verder
Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji's 'Die For You' is een lied over een persoon die bereid is alles te doen voor degene van wie ze houden, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten opofferen. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt tot de diepten van liefde en toewijding. De teksten zijn gevuld met beelden en emotie, en het nummer heeft een angstaanjagend mooie melodie.

Lees Verder