Sam Smith onthult 'To Die For'-album (tracklijst, hoes, recensie en releasedatum)

Inhoud

Sam Smith's nieuwe album 'To Die For' - tracklijst, hoes, recensie en releasedatum Het nieuwe album 'To Die For' van Sam Smith komt uit op 1 mei 2020. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes, recensie en releasedatum.

Sam Smith heeft zojuist de release aangekondigd van hun aankomende album, 'To Die For'. Het album komt op 1 mei 2020 uit en wordt zeker een hit. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes, recensie en releasedatum.

Sam Smith om te sterven voor album

Tracklijst

De tracklist voor het album 'To Die For' van Sam Smith is als volgt:

Sam Smith heeft de details van hun aankomende album ‘To Die For’ onthuld. Het album zal 14 tracks bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles ‘Dancing With A Stranger’ en ‘How Do You Sleep?’. Op de hoes van het album staat een close-up van het gezicht van Smith, met de titel vetgedrukt. Fans hebben lang uitgekeken naar het album en de recensies waren overweldigend positief. De releasedatum voor ‘To Die For’ is 1 mei 2020. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot exclusieve content. In de tussentijd kunnen fans de moet songteksten schrijven En beyonce sorry betekenis om een ​​voorproefje te krijgen van wat komen gaat. • Om voor te sterven
 • Ik ben klaar
 • Dansen met een vreemde
 • Hoe slaap je?
 • Brand in brand
 • Voor de minnaar die ik verloor
 • Bidden
 • Beloften
 • Een laatste lied
 • Mijn oase
 • Jong

Omslagdesign

De albumhoes voor het album 'To Die For' van Sam Smith is een eenvoudige zwart-witafbeelding van de zanger. De afbeelding gaat vergezeld van de titel van het album in vetgedrukt wit lettertype.

Beoordeling

Het album 'To Die For' van Sam Smith is een verzameling oprechte en emotionele liedjes die de diepten van liefde en verlies verkennen. Het album zal zeker een hit worden bij fans van het eerdere werk van de zanger, maar ook bij degenen die nieuw zijn in de muziek van de artiest.

Datum van publicatie

Het album 'To Die For' van Sam Smith staat gepland voor release op 1 mei 2020.

Conclusie

Het album 'To Die For' van Sam Smith zal zeker een hit worden bij fans van het eerdere werk van de zanger, maar ook bij degenen die nieuw zijn in de muziek van de artiest. Het album komt op 1 mei 2020 uit en wordt zeker een hit. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes, recensie en releasedatum.

Referenties

FAQ

 • Q: Wat is de releasedatum van het album 'To Die For' van Sam Smith?
  A: Het album 'To Die For' van Sam Smith komt op 1 mei 2020 uit.
 • Q: Wat is de tracklist voor het album 'To Die For' van Sam Smith?
  A: De tracklist voor het album 'To Die For' van Sam Smith is als volgt: To Die For, I'm Ready, Dancing With A Stranger, How Do You Sleep?, Fire On Fire, For The Lover That I Lost, Pray, Promises, Een laatste nummer, My Oasis, Young.
 • Q: Wat is de albumhoes van het album 'To Die For' van Sam Smith?
  A: De hoes van het album 'To Die For' van Sam Smith is een eenvoudige zwart-witafbeelding van de zanger. De afbeelding gaat vergezeld van de titel van het album in vetgedrukt wit lettertype.

Tafel

Spoor Lengte
Om voor te sterven 3:20
Ik ben klaar 15.30 uur
Dansen met een vreemdeling 3:10
Hoe slaap je? 3:45
Brand in brand 3:35
Voor de minnaar die ik verloor 4:00
Bidden 3:15
Beloften 3:25
Een laatste lied 3:55
Mijn oase 3:40
Jong 3:50
Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylans 'Knockin' On Heaven's Door' is een van de meest iconische nummers aller tijden. Het nummer, geschreven in 1973, is gecoverd door talloze artiesten en is een tijdloze klassieker geworden. Maar wat is de diepere betekenis achter de teksten? Lees verder om erachter te komen.

Lees Verder
Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

De teksten van Deck the Halls zijn eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Het nummer bestaat uit twee coupletten en een refrein. Het eerste couplet gaat over het versieren van het huis voor de kerstperiode. Het tweede couplet gaat over het vieren van de vreugde van het seizoen met vrienden en familie. Het refrein is een oproep om te zingen en je te verheugen in de geest van het seizoen.

Lees Verder