Sam Smith onthult 'To Die For'-album (tracklijst, hoes, recensie en releasedatum)

Inhoud

Sam Smith's nieuwe album 'To Die For' - tracklijst, hoes, recensie en releasedatum Het nieuwe album 'To Die For' van Sam Smith komt uit op 1 mei 2020. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes, recensie en releasedatum.

Sam Smith heeft zojuist de release aangekondigd van hun aankomende album, 'To Die For'. Het album komt op 1 mei 2020 uit en wordt zeker een hit. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes, recensie en releasedatum.

Sam Smith om te sterven voor album

Tracklijst

De tracklist voor het album 'To Die For' van Sam Smith is als volgt:

Sam Smith heeft de details van hun aankomende album ‘To Die For’ onthuld. Het album zal 14 tracks bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles ‘Dancing With A Stranger’ en ‘How Do You Sleep?’. Op de hoes van het album staat een close-up van het gezicht van Smith, met de titel vetgedrukt. Fans hebben lang uitgekeken naar het album en de recensies waren overweldigend positief. De releasedatum voor ‘To Die For’ is 1 mei 2020. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot exclusieve content. In de tussentijd kunnen fans de moet songteksten schrijven En beyonce sorry betekenis om een ​​voorproefje te krijgen van wat komen gaat.

 • Om voor te sterven
 • Ik ben klaar
 • Dansen met een vreemde
 • Hoe slaap je?
 • Brand in brand
 • Voor de minnaar die ik verloor
 • Bidden
 • Beloften
 • Een laatste lied
 • Mijn oase
 • Jong

Omslagdesign

De albumhoes voor het album 'To Die For' van Sam Smith is een eenvoudige zwart-witafbeelding van de zanger. De afbeelding gaat vergezeld van de titel van het album in vetgedrukt wit lettertype.

Beoordeling

Het album 'To Die For' van Sam Smith is een verzameling oprechte en emotionele liedjes die de diepten van liefde en verlies verkennen. Het album zal zeker een hit worden bij fans van het eerdere werk van de zanger, maar ook bij degenen die nieuw zijn in de muziek van de artiest.

Datum van publicatie

Het album 'To Die For' van Sam Smith staat gepland voor release op 1 mei 2020.

Conclusie

Het album 'To Die For' van Sam Smith zal zeker een hit worden bij fans van het eerdere werk van de zanger, maar ook bij degenen die nieuw zijn in de muziek van de artiest. Het album komt op 1 mei 2020 uit en wordt zeker een hit. Klik hier voor de volledige tracklist, albumhoes, recensie en releasedatum.

Referenties

FAQ

 • Q: Wat is de releasedatum van het album 'To Die For' van Sam Smith?
  A: Het album 'To Die For' van Sam Smith komt op 1 mei 2020 uit.
 • Q: Wat is de tracklist voor het album 'To Die For' van Sam Smith?
  A: De tracklist voor het album 'To Die For' van Sam Smith is als volgt: To Die For, I'm Ready, Dancing With A Stranger, How Do You Sleep?, Fire On Fire, For The Lover That I Lost, Pray, Promises, Een laatste nummer, My Oasis, Young.
 • Q: Wat is de albumhoes van het album 'To Die For' van Sam Smith?
  A: De hoes van het album 'To Die For' van Sam Smith is een eenvoudige zwart-witafbeelding van de zanger. De afbeelding gaat vergezeld van de titel van het album in vetgedrukt wit lettertype.

Tafel

Spoor Lengte
Om voor te sterven 3:20
Ik ben klaar 15.30 uur
Dansen met een vreemdeling 3:10
Hoe slaap je? 3:45
Brand in brand 3:35
Voor de minnaar die ik verloor 4:00
Bidden 3:15
Beloften 3:25
Een laatste lied 3:55
Mijn oase 3:40
Jong 3:50
Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder