Sam Smith zet zijn heupen aan het werk op Capital's Jingle Bell Ball 2019 met 'How Do You Sleep'

Inhoud

Sam Smith voerde zijn hitsingle 'How Do You Sleep' uit tijdens Capital's Jingle Bell Ball 2019. Lees verder om meer te weten te komen over het optreden en wat er nog meer gebeurde tijdens het evenement.

Sam Smith gaf een ongelooflijk optreden tijdens Capital's Jingle Bell Ball 2019 en zong zijn hitsingle 'How Do You Sleep'. Het evenement werd gehouden in de O2 Arena in Londen en er waren enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Little Mix, Mabel en Stormzy. Het optreden van Smith was een van de hoogtepunten van de avond, toen hij zijn heupen aan het werk zette en zijn indrukwekkende vocale bereik liet zien.

Sam Smith zette zijn heupen aan het werk op Capital's Jingle Bell Ball 2019 met zijn hitsingle 'How Do You Sleep'. Het nummer is een krachtig volkslied over het verlaten van een relatie uit het verleden en het vinden van de kracht om door te gaan. Smiths optreden was vol energie en emotie, en het publiek was gefascineerd door zijn krachtige zang. Smith zong ook enkele van zijn andere hits, waaronder 'Stay With Me' en 'Too Good at Goodbyes'. Fans werden ook getrakteerd op een speciale uitvoering van 'If You Cross Me' met Ed Sheeran en Chance the Rapper, evenals 'Bigger Than the Whole Sky' met Taylor Swift. Het was een avond om nooit te vergeten voor alle aanwezigen!

Als je meer wilt weten over de teksten en de betekenis achter de liedjes van Sam Smith, bekijk dan onze recensies van Als je me kruist En Groter dan de hele lucht .sam smith hoofdstad

Het optreden

Smith opende zijn set met 'How Do You Sleep', een single van zijn laatste album, De spanning van dit alles . Hij werd begeleid door een volledige band en een groep dansers, die hielpen het lied tot leven te brengen. De zang van Smith was goed en hij kon met gemak alle hoge tonen halen. Hij liet ook zijn indrukwekkende dansmoves zien, waarbij het publiek juichte en meezong.

Smith ging toen verder met 'Too Good at Goodbyes', nog een single van De spanning van dit alles . Hij werd op het podium vergezeld door een strijkerssectie, wat een extra laag emotie aan het nummer toevoegde. De zang van Smith was krachtig en emotioneel, en het publiek was duidelijk ontroerd door zijn optreden.

Het publiek

Het publiek bij de Jingle Bell Ball was duidelijk opgewonden om Smith te zien optreden. Ze zongen elk liedje mee en juichten luid toen hij ze allemaal af had. Smith leek het ook naar zijn zin te hebben en bedankte het publiek voor hun enthousiasme.

Smith nam ook de tijd om de andere artiesten op het evenement te bedanken, waaronder Little Mix, Mabel en Stormzy. Hij zei dat het een eer was om samen met zulke getalenteerde artiesten op te treden.

De nasleep

Het optreden van Smith op de Jingle Bell Ball was een enorm succes. Fans gingen naar sociale media om zijn optreden te prijzen, en velen zeiden dat het een van de hoogtepunten van de avond was. Smith kreeg ook lof van andere artiesten, waaronder Little Mix, die zeiden dat hij 'ongelooflijk' was.

Conclusie

Sam Smith gaf een ongelooflijk optreden tijdens Capital's Jingle Bell Ball 2019. Zijn uitvoering van 'How Do You Sleep' was een van de hoogtepunten van de avond en hij werd geprezen door zowel fans als andere artiesten. Het was duidelijk dat Smith het naar zijn zin had en het publiek was duidelijk ontroerd door zijn optreden.

FAQ

  • Q: Wie trad op bij Capital's Jingle Bell Ball 2019?
    A: Sam Smith, Little Mix, Mabel en Stormzy traden allemaal op tijdens Capital's Jingle Bell Ball 2019.
  • Q: Welk nummer speelde Sam Smith?
    A: Sam Smith bracht zijn hitsingle 'How Do You Sleep' ten gehore tijdens Capital's Jingle Bell Ball 2019.
  • Q: Hoe reageerde het publiek op het optreden van Sam Smith?
    A: Het publiek bij de Jingle Bell Ball was duidelijk opgewonden om Smith te zien optreden. Ze zongen elk liedje mee en juichten luid toen hij ze allemaal af had.

Tafel

Artiest Liedje
Sam Smith Hoe slaap je
Kleine mix Vrouw zoals ik
Mabel Bel me niet op
stormachtig Vossi Bop

Sam Smith gaf een geweldig optreden tijdens Capital's Jingle Bell Ball 2019. Zijn uitvoering van 'How Do You Sleep' was een van de hoogtepunten van de avond en hij werd geprezen door zowel fans als andere artiesten. Het was duidelijk dat Smith het naar zijn zin had en het publiek was duidelijk ontroerd door zijn optreden. Voor meer informatie over het evenement, kijk op Kapitaal FM En BBC .

Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De songtekst van het lied is een oproep tot actie voor mensen om samen te komen en te werken aan een betere wereld. Jackson zingt over de noodzaak om 'de wereld te genezen' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'. Hij spreekt ook over de noodzaak om 'elkaar lief te hebben' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'.

Lees Verder
Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem is genomineerd voor zijn nummer 'Phenomenal' uit de film Southpaw. Het nummer werd uitgebracht in juli 2015 en is geschreven door Eminem en Luis Resto. Het is een motiverend lied over het overwinnen van obstakels en het behalen van succes. Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en is een hit bij fans.

Lees Verder