Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

Inhoud

Sam Smith heeft de data voor hun komende Noord-Amerikaanse tour bekend gemaakt. De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en eindigt op 3 oktober in Vancouver, Canada. Fans kunnen enkele van de grootste hits van Sam Smith verwachten, evenals wat nieuwe muziek van hun aankomende album. Bekijk hier de details over de tourdata, locaties en ticketinformatie.

Sam Smith heeft de data voor hun komende Noord-Amerikaanse tour bekend gemaakt! De tour begint op 15 augustus in Toronto en stopt in steden als New York, Los Angeles, Chicago en meer. Fans kunnen alle hits van Sam Smith verwachten, waaronder 'Drippin' in Finesse' teksten en 'Zwijg' teksten . Kaarten voor de tour gaan op 12 april in de verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent!

Tourdata en -locaties

De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. De volledige lijst met tourdata en locaties is hieronder te vinden:

 • 5 augustus - Miami, FL - American Airlines Arena
 • 7 augustus - Atlanta, GA - State Farm Arena
 • 9 augustus - Washington, DC - Capital One Arena
 • 11 augustus - New York, NY - Madison Square Garden
 • 13 augustus - Boston, MA - TD Garden
 • 15 augustus - Philadelphia, PA - Wells Fargo Center
 • 17 augustus - Chicago, IL - United Center
 • 19 augustus - Detroit, MI - Little Caesars Arena
 • 21 augustus - St. Paul, MN - Xcel Energy Center
 • 23 augustus - Denver, CO - Pepsi Center
 • 25 augustus - Salt Lake City, UT - Vivint Smart Home Arena
 • 27 augustus - Los Angeles, CA - Staples Center
 • 29 augustus - San Francisco, CA - Chase Center
 • 31 augustus - Portland, OR - Moda Center
 • 2 september - Seattle, WA - T-Mobile Park
 • 4 september - Vancouver, BC - Rogers Arena

Ticket informatie

Tickets voor de tour gaan op vrijdag 26 april om 10.00 uur lokale tijd in de verkoop. Fans kunnen via de official kaarten kopen Sam Smith website of via Ticketmaster. VIP-pakketten zijn ook te koop, inclusief exclusieve merchandise en toegang tot een pre-show soundcheck.

Nieuwe muziek

Sam Smith plaagt nieuwe muziek van hun aankomende album, dat later dit jaar zal verschijnen. Fans kunnen tijdens de tour nieuwe muziek verwachten, evenals enkele van de grootste hits van Sam Smith.

Ondersteunende handelingen

Sam Smith heeft aangekondigd dat ze zullen worden vergezeld door een speciale gast Normandisch op de toer. Normani is een Grammy-genomineerde zanger en songwriter die heeft samengewerkt met artiesten als Ariana Grande, Khalid en Sam Smith.

Reisoverzicht

Tour naam Datums locaties Ticket informatie
Sam Smith Noord-Amerikaanse Tour 5 augustus - 3 oktober Diverse steden in Noord-Amerika Tickets te koop vanaf 26 april

Sam Smith heeft de data voor hun komende Noord-Amerikaanse tour bekend gemaakt. De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. Fans kunnen enkele van de grootste hits van Sam Smith verwachten, evenals wat nieuwe muziek van hun aankomende album. Tickets voor de tour gaan op vrijdag 26 april om 10.00 uur lokale tijd in de verkoop. Sam Smith wordt tijdens de tour vergezeld door speciale gast Normani.

FAQ

 • Q: Wanneer begint de toer?
  A: De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida.
 • Q: Waar kan ik kaartjes kopen?
  A: Tickets kunnen worden gekocht via de officiƫle Sam Smith-website of via Ticketmaster.
 • Q: Wie is de speciale gast?
  A: Speciale gast is de Grammy-genomineerde zanger en songwriter Normani.

De komende Noord-Amerikaanse tournee van Sam Smith zal zeker een hit worden bij de fans. Met stops in steden over het hele continent en speciale gast Normani, is deze tour er zeker een om nooit te vergeten. Voor meer informatie over de rondleiding, bezoek De officiƫle website van Sam Smith of Ticketmaster .

Taylor Swift kondigt zesde album 'Reputation' en releasedatum aan

Taylor Swift kondigt zesde album 'Reputation' en releasedatum aan

Het album zal 15 nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Look What You Made Me Do'. Andere nummers op het album zijn 'Ready for It?', 'Gorgeous', 'Call It What You Want' en 'End Game'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran en Future.

Lees Verder
Harry Styles - Zonnebloem, Vol. 6: Tekstoverzicht en betekenis

Harry Styles - Zonnebloem, Vol. 6: Tekstoverzicht en betekenis

De tekst van Zonnebloem, Vol. 6 zitten vol met beelden en emotie. Het nummer begint met de regels: 'Ik ben een zonnebloem, ik ben een zonnebloem / ik ben een zonnebloem, ik ben een zonnebloem.' Deze regels zetten de toon voor het lied, omdat ze het gevoel van verliefdheid en de schoonheid van het leven oproepen. Het refrein van het nummer zit ook vol beeldspraak, omdat het gaat over de kracht van liefde en hoe het ons het gevoel kan geven dat we onoverwinnelijk zijn: 'We can be invincible, we can be invincible / When we're in love, we can be invincible .'

Lees Verder