Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling werken samen voor de video 'You're A Mean One, Mr. Grinch'

Inhoud

Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling werken samen om een ​​verbluffende vertolking te creëren van het klassieke kerstlied 'You're A Mean One, Mr. Grinch'. In de videoclip, die op 4 december 2020 werd uitgebracht, zingen en spelen Carpenter en Stirling samen het nummer. De video bevat ook een speciaal gastoptreden van Carpenter's zus, Sarah Carpenter. De samenwerking brengt je zeker in de vakantiestemming!

sabrina timmerman lindsey stirling Jij

Over Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling

Sabrina Carpenter is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze is vooral bekend van haar rollen in de Disney Channel-serie Girl Meets World en de Netflix-serie Work It. Ze heeft vier studioalbums uitgebracht en heeft verschillende hitsingles gehad, waaronder 'Thumbs' en 'Why'.

Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling werken samen voor een speciale kerstsamenwerking, een videoclip voor het klassieke kerstlied 'You're A Mean One, Mr. Grinch'. De video toont Carpenter en Stirling die het nummer samen uitvoeren, met Carpenter op zang en Stirling op viool. De video bevat ook een speciaal gastoptreden van Carpenter's zus, Sarah Carpenter. De video is een leuke en feestelijke kijk op het klassieke kerstliedje en brengt je zeker in de kerststemming. Dus bekijk de video en maak je klaar om mee te zingen met 'You're A Mean One, Mr. Grinch'!

Als je op zoek bent naar meer vakantiemuziek, bekijk dan zeker Lady Gaga's nieuwe single 'Million Reasons' van haar album Joanne, of Lil Pump's videoclip 'Butterfly Doors' met meisjes die twerken op Lambos. een miljoen redenen betekenis , vlinder deuren lied .

Lindsey Stirling is een Amerikaanse violiste, danseres en componiste. Ze is vooral bekend om haar unieke stijl van het combineren van klassieke viool met moderne dans en elektronische muziek. Ze heeft vier studioalbums uitgebracht en heeft verschillende hitsingles gehad, waaronder 'Crystallize' en 'Roundtable Rival'.

De muziekvideo

De videoclip voor 'You're A Mean One, Mr. Grinch' werd uitgebracht op 4 december 2020. De video bevat Carpenter en Stirling die het nummer samen zingen en spelen, evenals een speciaal gastoptreden van Carpenter's zus, Sarah Carpenter. . De video bevat ook een verscheidenheid aan grappige animaties, die bijdragen aan de feestelijke sfeer van het nummer.

Het lied

Het nummer 'You're A Mean One, Mr. Grinch' is oorspronkelijk geschreven door Dr. Seuss voor de geanimeerde televisiespecial How the Grinch Stole Christmas uit 1966. Het nummer is sindsdien een kerstklassieker geworden en is gecoverd door verschillende artiesten, waaronder Thurl Ravenscroft, Jim Carrey en nu Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling.

De samenwerking

De samenwerking tussen Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling wordt gegarandeerd een hit. De twee artiesten hebben heel verschillende stijlen, maar ze zijn samengekomen om een ​​prachtige vertolking van het klassieke kerstlied te creëren. De video brengt je zeker in de vakantiestemming!

Conclusie

Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling werken samen om een ​​verbluffende vertolking te creëren van het klassieke kerstlied 'You're A Mean One, Mr. Grinch'. In de videoclip, die op 4 december 2020 werd uitgebracht, zingen en spelen Carpenter en Stirling samen het nummer. De samenwerking brengt je zeker in de vakantiestemming!

Voor meer informatie over Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling, check out Sabrina Timmermans website En Lindsey Stirlings website .

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'You're A Mean One, Mr. Grinch'?
    A: Het nummer is oorspronkelijk geschreven door Dr. Seuss voor de geanimeerde televisiespecial How the Grinch Stole Christmas uit 1966.
  • Q: Wanneer is de videoclip voor 'You're A Mean One, Mr. Grinch' uitgebracht?
    A: De videoclip is uitgebracht op 4 december 2020.
  • Q: Wie is er te zien in de videoclip?
    A: De videoclip bevat Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling die het nummer samen zingen en spelen, evenals een speciaal gastoptreden van Carpenter's zus, Sarah Carpenter.

Vergelijkingstabel

Artiest Genre Opmerkelijke liedjes
Sabrina Timmerman Knal 'Duimen', 'Waarom'
Lindsey Stirling Klassiek/Dans/Elektronisch 'Kristaliseren', 'Roundtable Rival'
Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Valerie' vertelt het verhaal van een vrouw die verliefd is op een man die haar gevoelens niet beantwoordt. Het lied is een pleidooi voor de man om ook van haar te houden, terwijl Winehouse zingt: 'Won't you come on over, stop met me belachelijk te maken'. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de man om 'Valerie, be true to me'.

Lees Verder
Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem's 'Not Afraid' is een lied over het overwinnen van angst en tegenspoed. Het nummer werd in 2010 uitgebracht als de eerste single van zijn zevende studioalbum, Recovery. Het nummer was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Billboard Hot 100 en werd de zesde nummer één single van Eminem in de Verenigde Staten. Het nummer werd ook genomineerd voor twee Grammy Awards, waaronder Best Rap Solo Performance en Best Rap Song.

Lees Verder