Rudimental & Ed Sheeran brengen nieuwe single 'Lay It All On Me' uit

Inhoud

Rudimental en Ed Sheeran hebben hun nieuwe single 'Lay It All On Me' uitgebracht. De single is de eerste samenwerking tussen de twee artiesten en wordt zeker een hit. De single is een mix van het kenmerkende drum- en basgeluid van Rudimental en de soulvolle zang van Ed Sheeran. Lees verder om meer te weten te komen over de single en de samenwerking tussen de twee artiesten.

Rudimental en Ed Sheeran hebben hun nieuwe single 'Lay It All On Me' uitgebracht. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en is een krachtig en opbeurend volkslied over vriendschap en steun. Het nummer bevat de kenmerkende zang van Sheeran en de kenmerkende beats van Rudimental, waardoor een uniek en krachtig geluid ontstaat. Het nummer zal zeker een hit worden bij fans van beide artiesten en zal zeker een hit worden in de hitlijsten. Fans van beide artiesten kunnen de nieuwe single beluisteren en een voorproefje krijgen van wat de twee te bieden hebben. Fans kunnen ook andere geweldige nummers beluisteren, zoals 'Good News' van Mac Miller goed nieuws liedje en Drake's 'Tsu' de betekenis van draak .rudimentaire ed sheeran enkele muziekvideo legt het allemaal op mij

Over de single

'Lay It All On Me' is een mid-tempo nummer dat het drum- en basgeluid van Rudimental combineert met de soulvolle zang van Ed Sheeran. De track gaat over er zijn voor iemand en bereid zijn om hun lasten op zich te nemen. De track zal zeker een hit worden bij fans van beide artiesten.

Over de samenwerking

Rudimental en Ed Sheeran zijn al een tijdje bevriend en wilden al een tijdje samenwerken. De twee kregen eindelijk de kans om samen te werken aan 'Lay It All On Me'. De track is de eerste samenwerking tussen de twee artiesten en wordt zeker een hit.

Receptie

De single is goed ontvangen door zowel fans als critici. Fans van beide artiesten hebben het nummer geprezen vanwege de mix van Rudimentals drum- en basgeluid en de soulvolle zang van Ed Sheeran. Critici hebben het nummer ook geprezen om zijn pakkende melodie en doordachte teksten.

Videoclip

De videoclip voor 'Lay It All On Me' werd samen met de single uitgebracht. De video bevat zowel Rudimental als Ed Sheeran en volgt het verhaal van een jong stel. De video wordt geprezen om zijn beelden en de boodschap dat hij er voor iemand moet zijn.

Live optredens

Rudimental en Ed Sheeran hebben 'Lay It All On Me' verschillende keren live uitgevoerd. De twee hebben de track uitgevoerd op festivals en in televisieshows. De optredens werden geprezen om hun energie en om de chemie tussen de twee artiesten.

FAQ

 • Q: Waar gaat de single 'Lay It All On Me' over?
  A: 'Lay It All On Me' gaat over er voor iemand zijn en bereid zijn om hun lasten op zich te nemen.
 • Q: Wie werkte mee aan de single?
  A: De single was een samenwerking tussen Rudimental en Ed Sheeran.
 • Q: Hoe is de single ontvangen?
  A: De single is goed ontvangen door zowel fans als critici.
 • Q: Is de single live uitgevoerd?
  A: Rudimental en Ed Sheeran hebben 'Lay It All On Me' verschillende keren live uitgevoerd.

Grafiekprestaties

De single is een succes in de hitlijsten. Het heeft in verschillende landen de top 10 bereikt en is gecertificeerd als goud in het VK. De single is ook meer dan 100 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Land Positie van de kaart
VK #2
Australië #3
Nieuw-Zeeland #4
Ierland #5

Voltooiing

Rudimental en Ed Sheeran hebben hun nieuwe single 'Lay It All On Me' uitgebracht. De single is de eerste samenwerking tussen de twee artiesten en wordt zeker een hit. De single is goed ontvangen door zowel fans als critici en is een succes in de hitlijsten. De single zal zeker een hit worden bij fans van beide artiesten.

Voor meer informatie over de single en de samenwerking tussen Rudimental en Ed Sheeran, check out Rollende steen En BBC-muziek .

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Black Parade' is een viering van de zwarte cultuur en een oproep tot actie voor de zwarte gemeenschap. Beyoncé zingt over het belang van zwarte trots en eenheid, en de noodzaak om samen te staan ​​in tijden van tegenspoed. Ook spreekt ze over de kracht van de zwarte cultuur en haar invloed op de wereld.

Lees Verder
Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem betrad het podium van Boston Calling 2018 en leverde een onvergetelijk optreden. De rapper voerde enkele van zijn grootste hits uit, waaronder 'Stan' en 'Rap God'. Fans waren dolenthousiast om Eminem live te zien optreden en de video's van zijn optreden circuleerden online.

Lees Verder