Rihanna's ontrouw: songtekstbetekenis en songrecensie

Inhoud

Rihanna's hit uit 2006 Ontrouw is een hartverscheurend lied over het schuldgevoel en de spijt van een vrouw voor het bedriegen van haar partner. Het nummer is geschreven door Shaffer Smith, Mikkel S. Eriksen en Tor Erik Hermansen en geproduceerd door de laatste twee. Het werd uitgebracht als de tweede single van haar tweede studioalbum, Een meisje als ik . Het nummer was een commercieel succes en bereikte de top 10 in meer dan 20 landen, waaronder de VS, het VK en Canada.

rihanna ontrouwe songtekst recensie lied betekenis video

Songtekst Betekenis

Het nummer gaat over een vrouw die een relatie heeft met iemand van wie ze houdt, maar ze komt in de verleiding hem te bedriegen. Ze wordt verscheurd tussen haar liefde voor hem en haar verlangen naar iemand anders. Ze is zich bewust van de gevolgen van haar daden, maar ze kan de verleiding niet weerstaan. Ze is vervuld van schuldgevoelens en spijt van haar daden, en ze is wanhopig om het goed te maken.De tekst van het nummer is gevuld met emotie en spijt. Het refrein van het nummer is bijzonder krachtig, terwijl Rihanna zingt:

Rihanna's Unfaithful is een hartverscheurend nummer over een vrouw die verliefd is op een man die haar niet trouw is. De tekst vertelt het verhaal van een vrouw die worstelt om de ontrouw van haar partner en de pijn die het haar veroorzaakt te accepteren. Het nummer is een krachtige herinnering aan de pijn die gepaard gaat met het hebben van een relatie met iemand die niet trouw is. Het nummer wordt geprezen om zijn eerlijke en rauwe teksten, evenals om zijn emotionele overbrenging. Het nummer is door veel artiesten gecoverd, waaronder Halsey met haar akoestische versie van Without Me en de soundtrack voor Me Before You.

' Ik wil geen moordenaar zijn, ik wil je pijn niet stelen, ik wil geen dief zijn, ik wil niet ontrouw zijn '.

De tekst van het nummer is een weerspiegeling van de innerlijke onrust die de hoofdrolspeler voelt. Ze is zich bewust van de pijn die ze haar partner bezorgt, en ze is wanhopig om het goed te maken.

Lied recensie

Het nummer is een krachtige en emotionele ballad die zeker aan het hart van de luisteraar zal trekken. Rihanna's zang is krachtig en emotioneel, en de productie is weelderig en sfeervol. Het nummer is een perfect voorbeeld van Rihanna's vermogen om emotie over te brengen via haar muziek.

Het nummer is een tijdloze klassieker die zeker nog jaren een favoriet bij fans zal blijven. Het is een krachtig en emotioneel nummer dat zeker nog jaren zal resoneren met luisteraars.

Conclusie

Rihanna's Ontrouw is een krachtig en emotioneel lied over het schuldgevoel en de spijt van een vrouw omdat ze haar partner heeft bedrogen. De teksten zijn gevuld met emotie en spijt, en Rihanna's zang is krachtig en emotioneel. Het nummer is een tijdloze klassieker die zeker nog jaren een favoriet bij fans zal blijven.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer Unfaithful?
    A: Het nummer is geschreven door Shaffer Smith, Mikkel S. Eriksen en Tor Erik Hermansen.
  • Q: Op welk album is Unfaithful uitgebracht?
    A: Het nummer werd uitgebracht als de tweede single van Rihanna's tweede studioalbum, Een meisje als ik .
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het nummer gaat over een vrouw die een relatie heeft met iemand van wie ze houdt, maar ze komt in de verleiding hem te bedriegen.

Tafel

Liedje Artiest Album
Ontrouw Rihanna Een meisje als ik

Referenties

Bij de totstandkoming van dit artikel zijn de volgende bronnen gebruikt:

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder