Rihanna brengt nieuw nummer 'Towards The Sun' van 'Home' Movie Soundtrack in première

Inhoud

Rihanna heeft haar nieuwe single 'Towards The Sun' uitgebracht van de aankomende DreamWorks Animation-film 'Home'. Het nummer is een krachtig en opbeurend anthem dat zeker een hit zal worden bij fans. De film komt in maart 2015 uit en is gebaseerd op het populaire kinderboek 'The True Meaning of Smekday' van Adam Rex. Lees verder voor meer informatie over het nummer en de film.

Rihanna heeft zojuist haar nieuwe nummer 'Towards The Sun' van de filmsoundtrack van 'Home' in première gebracht. Het nummer is een mooi en opbeurend nummer dat zeker een hit zal worden. Het nummer gaat over het vinden van hoop en moed in het aangezicht van tegenspoed en zal zeker een hit worden bij fans van Rihanna's muziek. Het nummer is te koop op iTunes en andere digitale muziekwinkels. Fans kunnen ook kijken op de hotel california song betekenis En cardi b tanden voor meer informatie.rihanna naar de zon home movie soundtrack

Over het lied

'Towards The Sun' is een krachtig en opbeurend anthem dat zeker een hit zal worden bij fans. Het lied gaat over het vinden van hoop en kracht in tijden van tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en de muziek is pakkend en vrolijk. Het nummer is geschreven door Sia en geproduceerd door Stargate.

Over de film

‘Home’ is een nog te verschijnen DreamWorks Animation-film gebaseerd op het populaire kinderboek ‘The True Meaning of Smekday’ van Adam Rex. De film volgt het verhaal van een buitenaards ras genaamd de Boov die de aarde binnenvalt en de mensen dwingt te vluchten. De filmsterren Rihanna, Jim Parsons, Steve Martin en Jennifer Lopez. De film staat gepland voor maart 2015.

Rihanna's betrokkenheid

Rihanna is niet alleen de ster van de film, maar ze is ook de stem van het personage Tip. Ze schreef en zong ook het nummer 'Towards The Sun' voor de soundtrack van de film. Het nummer zal zeker een hit worden bij fans en is zeker een geweldige toevoeging aan de film.

De soundtrack

De soundtrack voor ‘Home’ zal zeker een hit worden bij de fans. Naast het nummer 'Towards The Sun' van Rihanna bevat de soundtrack ook nummers van andere populaire artiesten zoals Jennifer Lopez, Steve Martin en Jim Parsons. De soundtrack is zeker een geweldige toevoeging aan de film.

Conclusie

Rihanna heeft haar nieuwe single 'Towards The Sun' uitgebracht van de aankomende DreamWorks Animation-film 'Home'. Het nummer is een krachtig en opbeurend anthem dat zeker een hit zal worden bij fans. De film komt in maart 2015 uit en is gebaseerd op het populaire kinderboek 'The True Meaning of Smekday' van Adam Rex. De soundtrack voor 'Home' zal zeker een hit worden bij fans en is zeker een geweldige toevoeging aan de film.

FAQ

  • Q: Wanneer komt de film 'Home' uit?
    A: De film staat gepland voor maart 2015.
  • Q: Wie heeft het nummer 'Towards The Sun' geschreven en uitgevoerd?
    A: Het nummer is geschreven door Sia en uitgevoerd door Rihanna.
  • Q: Wie schittert in de film 'Home'?
    A: De filmsterren Rihanna, Jim Parsons, Steve Martin en Jennifer Lopez.

Bronnen

Voor meer informatie over de film 'Home' en het nummer 'Towards The Sun', bekijk de volgende bronnen:

Tafel

Liedje Artiest Producent
Op weg naar de zon Rihanna Sterrenpoort
Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's nummer 'You Ask for This' is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en controle over je leven nemen. Het lied herinnert ons eraan dat jij de enige bent die over je lot kan beslissen en dat je nooit iemand anders je beslissingen mag laten dicteren. In dit artikel onderzoeken we de betekenis van de songtekst en de thema's van het nummer.

Lees Verder
Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Book of Rhymes' is een nummer van de Amerikaanse rapper Eminem, uitgebracht in 2002 als de vierde single van zijn vierde studioalbum, The Eminem Show. Het nummer is geproduceerd door Eminem en Jeff Bass en bevat een sample van 'The Big Beat' van Billy Squier. Het nummer gaat over Eminems worsteling met het leven en zijn gebruik van woorden om zichzelf uit te drukken.

Lees Verder