Rihanna brengt nieuw nummer 'Towards The Sun' van 'Home' Movie Soundtrack in première

Inhoud

Rihanna heeft haar nieuwe single 'Towards The Sun' uitgebracht van de aankomende DreamWorks Animation-film 'Home'. Het nummer is een krachtig en opbeurend anthem dat zeker een hit zal worden bij fans. De film komt in maart 2015 uit en is gebaseerd op het populaire kinderboek 'The True Meaning of Smekday' van Adam Rex. Lees verder voor meer informatie over het nummer en de film.

Rihanna heeft zojuist haar nieuwe nummer 'Towards The Sun' van de filmsoundtrack van 'Home' in première gebracht. Het nummer is een mooi en opbeurend nummer dat zeker een hit zal worden. Het nummer gaat over het vinden van hoop en moed in het aangezicht van tegenspoed en zal zeker een hit worden bij fans van Rihanna's muziek. Het nummer is te koop op iTunes en andere digitale muziekwinkels. Fans kunnen ook kijken op de hotel california song betekenis En cardi b tanden voor meer informatie.

rihanna naar de zon home movie soundtrack

Over het lied

'Towards The Sun' is een krachtig en opbeurend anthem dat zeker een hit zal worden bij fans. Het lied gaat over het vinden van hoop en kracht in tijden van tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en de muziek is pakkend en vrolijk. Het nummer is geschreven door Sia en geproduceerd door Stargate.

Over de film

‘Home’ is een nog te verschijnen DreamWorks Animation-film gebaseerd op het populaire kinderboek ‘The True Meaning of Smekday’ van Adam Rex. De film volgt het verhaal van een buitenaards ras genaamd de Boov die de aarde binnenvalt en de mensen dwingt te vluchten. De filmsterren Rihanna, Jim Parsons, Steve Martin en Jennifer Lopez. De film staat gepland voor maart 2015.

Rihanna's betrokkenheid

Rihanna is niet alleen de ster van de film, maar ze is ook de stem van het personage Tip. Ze schreef en zong ook het nummer 'Towards The Sun' voor de soundtrack van de film. Het nummer zal zeker een hit worden bij fans en is zeker een geweldige toevoeging aan de film.

De soundtrack

De soundtrack voor ‘Home’ zal zeker een hit worden bij de fans. Naast het nummer 'Towards The Sun' van Rihanna bevat de soundtrack ook nummers van andere populaire artiesten zoals Jennifer Lopez, Steve Martin en Jim Parsons. De soundtrack is zeker een geweldige toevoeging aan de film.

Conclusie

Rihanna heeft haar nieuwe single 'Towards The Sun' uitgebracht van de aankomende DreamWorks Animation-film 'Home'. Het nummer is een krachtig en opbeurend anthem dat zeker een hit zal worden bij fans. De film komt in maart 2015 uit en is gebaseerd op het populaire kinderboek 'The True Meaning of Smekday' van Adam Rex. De soundtrack voor 'Home' zal zeker een hit worden bij fans en is zeker een geweldige toevoeging aan de film.

FAQ

  • Q: Wanneer komt de film 'Home' uit?
    A: De film staat gepland voor maart 2015.
  • Q: Wie heeft het nummer 'Towards The Sun' geschreven en uitgevoerd?
    A: Het nummer is geschreven door Sia en uitgevoerd door Rihanna.
  • Q: Wie schittert in de film 'Home'?
    A: De filmsterren Rihanna, Jim Parsons, Steve Martin en Jennifer Lopez.

Bronnen

Voor meer informatie over de film 'Home' en het nummer 'Towards The Sun', bekijk de volgende bronnen:

Tafel

Liedje Artiest Producent
Op weg naar de zon Rihanna Sterrenpoort
Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

De eerste single uit 1989, 'Shake It Off', was meteen een hit. Het was een afwijking van Swift's eerdere country-popgeluid, en het was een teken van wat komen ging. Het nummer werd geproduceerd door Max Martin en Shellback en bevatte een pakkende hook en een dansbare beat. Het nummer was een groot succes, bereikte nummer één in de Billboard Hot 100 en werd Swift's tweede nummer één single in de Verenigde Staten.

Lees Verder
The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Eleanor Rigby' vertelt het verhaal van een eenzame vrouw die door de wereld wordt vergeten. Het lied schetst een levendig beeld van een vrouw die geïsoleerd en alleen is, met niemand bij wie ze terecht kan voor troost of gezelschap. De teksten suggereren ook dat Eleanor het slachtoffer is van verwaarlozing door de samenleving, aangezien ze niet eens een behoorlijke begrafenis krijgt. Het lied is een krachtige herinnering aan het belang van het bereiken van degenen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lees Verder