Rihanna voert 'BBHMM' en 'American Oxygen' uit op SNL

Inhoud

Rihanna voert 'BBHMM' en 'American Oxygen' uit op SNL Rihanna bracht een verbluffende uitvoering van haar hits 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live. Lees verder om meer te weten te komen over haar optreden en de reacties daarop.

Rihanna maakte een verbluffende uitvoering van haar hitnummers 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live. Het optreden maakte deel uit van haar “Anti World Tour” en werd met groot enthousiasme onthaald door het publiek. Het optreden was een groot succes en werd geprezen door zowel fans als critici.

Rihanna zong onlangs haar hitsingle 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live. Het optreden was krachtig, met Rihanna die zich een weg door de twee nummers zong en danste. Ze werd ondersteund door een volledige band en een koor, en het optreden was een geweldige manier om te pronken met haar vocale bereik en haar vermogen om een ​​menigte te ontroeren. Het optreden was een geweldige manier om te pronken met haar talent en haar vermogen om een ​​publiek te vermaken. Het was ook een geweldige manier om haar nieuwe album, Anti, dat later dit jaar uitkomt, te promoten.

Rihanna's uitvoering van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op SNL was een geweldige manier om te pronken met haar talent en haar vermogen om een ​​publiek te entertainen. Het was ook een geweldige manier om haar nieuwe album, Anti, te promoten. Fans van Rihanna kunnen ook haar andere nummers beluisteren, zoals 'Make a Deal with God' en 'Me and U Song' maak een deal met god , ik en jij liedje om een ​​beter begrip van haar muziek en haar kunstenaarschap te krijgen.rihanna teef kan maar beter mijn geld en Amerikaanse zuurstof live optreden op zaterdagavond live

Rihanna's optreden

Rihanna's uitvoering van 'BBHMM' en 'American Oxygen' was krachtig en energiek. Ze werd begeleid door een volledige band en een groep dansers. Het optreden was een geweldige showcase van haar vocale bereik en haar vermogen om een ​​publiek te boeien. Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici.

Reacties op de voorstelling

Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici. Veel fans gebruikten sociale media om hun bewondering voor Rihanna's optreden te uiten. Het optreden werd ook geprezen door veel critici die haar krachtige zang en haar vermogen om een ​​publiek te boeien opmerkten.

Rihanna's Anti World Tour

Rihanna's 'Anti World Tour' is haar zevende concerttour en is ter ondersteuning van haar achtste studioalbum, 'Anti'. De tour begon in maart 2016 en zal naar verwachting eindigen in november 2016. De tour is een groot succes en wordt geprezen door zowel fans als critici.

Rihanna's carrière

Rihanna is een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. Ze heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen platen verkocht en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder negen Grammy Awards. Ze is ook een van de meest invloedrijke kunstenaars ter wereld en wordt geprezen om haar filantropische werk.

Conclusie

Rihanna's optreden van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live was een groot succes. Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici. Rihanna is een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten aller tijden en haar “Anti World Tour” is een groot succes geworden.

FAQ

  • Q: Welke nummers speelde Rihanna op SNL?
    A: Rihanna zong haar hitnummers 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live.
  • Q: Hoe succesvol is Rihanna's 'Anti World Tour' geweest?
    A: Rihanna's 'Anti World Tour' is een groot succes en wordt geprezen door zowel fans als critici.
  • Q: Hoeveel prijzen heeft Rihanna gewonnen?
    A: Rihanna heeft negen Grammy Awards en tal van andere prijzen gewonnen.

Rihanna's onderscheidingen

Prijs Jaar
Grammy Award voor Beste Rap/Sung-samenwerking 2012
Grammy Award voor beste rapnummer 2012
Grammy Award voor beste korte muziekvideo 2013
Grammy Award voor Beste Urban Contemporary Album 2013
Grammy Award voor Beste Pop Duo/Groepsoptreden 2016

Rihanna's optreden van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live was een groot succes. Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici. Rihanna is een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten aller tijden en haar “Anti World Tour” is een groot succes geworden. Ga voor meer informatie over de carrière en onderscheidingen van Rihanna naar Wikipedia En RihannaNow.com .

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake's 'Champagne Poetry' is een lied over zijn leven en carrière. Het nummer zit vol met verwijzingen naar zijn verleden en heden, en het is een weerspiegeling van zijn reis naar succes. Het nummer is een viering van zijn prestaties, en het is een herinnering aan het harde werk en de toewijding die nodig was om te komen waar hij nu is.

Lees Verder
Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

De teksten van 'Savage (Remix)' gaan over vrouwelijke empowerment en zelfvertrouwen. Het nummer begint met Beyonce die zingt: 'I'm a savage, classy, ​​boujee, ratchet / Sassy, ​​moody, nasty, always petty.' Deze regel gaat over het omarmen van alle aspecten van jezelf, zelfs die aspecten die de maatschappij misschien niet als 'acceptabel' beschouwt. Het lied gaat vervolgens over hoe vrouwen nooit bang moeten zijn om hun mening te uiten en voor zichzelf op te komen.

Lees Verder