Rihanna voert 'BBHMM' en 'American Oxygen' uit op SNL

Inhoud

Rihanna voert 'BBHMM' en 'American Oxygen' uit op SNL Rihanna bracht een verbluffende uitvoering van haar hits 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live. Lees verder om meer te weten te komen over haar optreden en de reacties daarop.

Rihanna maakte een verbluffende uitvoering van haar hitnummers 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live. Het optreden maakte deel uit van haar “Anti World Tour” en werd met groot enthousiasme onthaald door het publiek. Het optreden was een groot succes en werd geprezen door zowel fans als critici.

Rihanna zong onlangs haar hitsingle 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live. Het optreden was krachtig, met Rihanna die zich een weg door de twee nummers zong en danste. Ze werd ondersteund door een volledige band en een koor, en het optreden was een geweldige manier om te pronken met haar vocale bereik en haar vermogen om een ​​menigte te ontroeren. Het optreden was een geweldige manier om te pronken met haar talent en haar vermogen om een ​​publiek te vermaken. Het was ook een geweldige manier om haar nieuwe album, Anti, dat later dit jaar uitkomt, te promoten.

Rihanna's uitvoering van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op SNL was een geweldige manier om te pronken met haar talent en haar vermogen om een ​​publiek te entertainen. Het was ook een geweldige manier om haar nieuwe album, Anti, te promoten. Fans van Rihanna kunnen ook haar andere nummers beluisteren, zoals 'Make a Deal with God' en 'Me and U Song' maak een deal met god , ik en jij liedje om een ​​beter begrip van haar muziek en haar kunstenaarschap te krijgen.rihanna teef kan maar beter mijn geld en Amerikaanse zuurstof live optreden op zaterdagavond live

Rihanna's optreden

Rihanna's uitvoering van 'BBHMM' en 'American Oxygen' was krachtig en energiek. Ze werd begeleid door een volledige band en een groep dansers. Het optreden was een geweldige showcase van haar vocale bereik en haar vermogen om een ​​publiek te boeien. Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici.

Reacties op de voorstelling

Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici. Veel fans gebruikten sociale media om hun bewondering voor Rihanna's optreden te uiten. Het optreden werd ook geprezen door veel critici die haar krachtige zang en haar vermogen om een ​​publiek te boeien opmerkten.

Rihanna's Anti World Tour

Rihanna's 'Anti World Tour' is haar zevende concerttour en is ter ondersteuning van haar achtste studioalbum, 'Anti'. De tour begon in maart 2016 en zal naar verwachting eindigen in november 2016. De tour is een groot succes en wordt geprezen door zowel fans als critici.

Rihanna's carrière

Rihanna is een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. Ze heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen platen verkocht en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder negen Grammy Awards. Ze is ook een van de meest invloedrijke kunstenaars ter wereld en wordt geprezen om haar filantropische werk.

Conclusie

Rihanna's optreden van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live was een groot succes. Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici. Rihanna is een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten aller tijden en haar “Anti World Tour” is een groot succes geworden.

FAQ

  • Q: Welke nummers speelde Rihanna op SNL?
    A: Rihanna zong haar hitnummers 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live.
  • Q: Hoe succesvol is Rihanna's 'Anti World Tour' geweest?
    A: Rihanna's 'Anti World Tour' is een groot succes en wordt geprezen door zowel fans als critici.
  • Q: Hoeveel prijzen heeft Rihanna gewonnen?
    A: Rihanna heeft negen Grammy Awards en tal van andere prijzen gewonnen.

Rihanna's onderscheidingen

Prijs Jaar
Grammy Award voor Beste Rap/Sung-samenwerking 2012
Grammy Award voor beste rapnummer 2012
Grammy Award voor beste korte muziekvideo 2013
Grammy Award voor Beste Urban Contemporary Album 2013
Grammy Award voor Beste Pop Duo/Groepsoptreden 2016

Rihanna's optreden van 'BBHMM' en 'American Oxygen' op Saturday Night Live was een groot succes. Het optreden werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en werd geprezen door zowel fans als critici. Rihanna is een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten aller tijden en haar “Anti World Tour” is een groot succes geworden. Ga voor meer informatie over de carrière en onderscheidingen van Rihanna naar Wikipedia En RihannaNow.com .

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui is een Amerikaanse zanger, songwriter en voormalig lid van de meidengroep Fifth Harmony. Ze werkt aan haar solocarrière sinds de ontbinding van de groep in 2018 en heeft nu haar debuut solo-single 'Expectations' uitgebracht. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie en zal zeker een instant hit worden.

Lees Verder
Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Het nummer gaat over een mislukte relatie. Doja Cat en The Weeknd zingen over hoe ze allebei proberen het te laten werken, maar het lukt niet. Ze weten allebei dat het tijd is om verder te gaan, maar ze kunnen niet loslaten. Het nummer is een weerspiegeling van de moeilijkheid om een ​​mislukte relatie los te laten.

Lees Verder