Rae Sremmurd brengt nieuwe videoclip uit voor 'Come Get Her'

Inhoud

Rae Sremmurd, het hiphopduo van de broers Slim Jxmmi en Swae Lee, heeft de officiële videoclip uitgebracht voor hun hitsingle 'Come Get Her'. De video toont het duo in verschillende omgevingen, van een club tot een woestijn. De video werd geregisseerd door Max en Dania en werd uitgebracht op 7 augustus 2015.

Rae Sremmurd heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor hun single 'Come Get Her'. De video toont het duo dat het nummer uitvoert in verschillende omgevingen, van een club tot een strand. De video bevat ook cameo's van andere artiesten, waaronder Nicki Minaj en Juicy J. De video is een geweldig voorbeeld van Rae Sremmurds unieke stijl en geluid, en zal zeker een hit worden bij fans. Bekijk de video en kijk wat je ervan vindt!

Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan de een rollende steen songtekst En eenzame liedcitaten voor geweldige muziek om toe te voegen aan je afspeellijst.Rae Sremmurd Come Get Her-muziekvideo

Het lied

'Come Get Her' is een single van het debuutalbum van Rae Sremmurd, SremmLife . Het nummer werd uitgebracht op 6 januari 2015 en piekte op nummer 8 in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Het nummer is een door trap beïnvloede hiphoptrack met een pakkende hook en een springerige beat. Het nummer gaat over een man die een vrouw probeert over te halen haar huidige relatie te verlaten en naar hem toe te komen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Come Get Her' werd uitgebracht op 7 augustus 2015. De video werd geregisseerd door Max en Dania en toont het duo in verschillende omgevingen, van een club tot een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan dansers en speciale effecten. De video heeft een levendig en energiek gevoel, wat past bij het vrolijke karakter van het nummer.

De clubscène

De video begint met het duo in een club, omringd door dansers. De club is gevuld met felle lichten en het duo is gekleed in flitsende outfits. De scène zit vol energie en de dansers dansen op het ritme van het lied. Het duo rapt en zingt mee met het lied, terwijl de dansers om hen heen bewegen.

De woestijnscène

De video gaat dan over in een woestijnscène, waar het duo door het zand loopt. De woestijn is gevuld met felle kleuren en het duo wordt gezien in kleurrijke outfits. De scène is gevuld met speciale effecten, zoals vuur en rook, die bijdragen aan de energie van de video. Het duo rapt en zingt mee met het nummer, terwijl de speciale effecten bijdragen aan de sfeer.

Conclusie

Rae Sremmurd heeft de officiële videoclip uitgebracht voor hun hitsingle 'Come Get Her'. De video toont het duo in verschillende omgevingen, van een club tot een woestijn. De video heeft een levendig en energiek gevoel, wat past bij het vrolijke karakter van het nummer. De video werd geregisseerd door Max en Dania en werd uitgebracht op 7 augustus 2015.

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Come Get Her'?
    A: De videoclip voor 'Come Get Her' werd geregisseerd door Max en Dania.
  • Q: Wanneer werd de videoclip voor 'Come Get Her' uitgebracht?
    A: De videoclip voor 'Come Get Her' werd uitgebracht op 7 augustus 2015.
  • Q: Waar gaat het nummer 'Come Get Her' over?
    A: Het nummer 'Come Get Her' gaat over een man die probeert een vrouw ertoe te brengen haar huidige relatie te verlaten en naar hem toe te komen.

Referenties

Bron Koppeling
Rae Sremmurd - Kom haar halen (officiële muziekvideo) https://www.youtube.com/watch?v=V_VVV_VVVVV
Rae Sremmurd - Kom haar halen (tekst) https://genius.com/Rae-sremmurd-come-get-her-lyrics
Rae Sremmurd - Kom haar halen (lied) https://open.spotify.com/track/V_VVV_VVVVV
Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Higher' van Eminem is een nummer van zijn album Music to Be Murdered By uit 2020. Het nummer is een krachtig volkslied over het overwinnen van tegenspoed en het vinden van de kracht om door te gaan. Het nummer bevat een sample van 'Legends' van wijlen Juice WRLD en is een eerbetoon aan de overleden rapper. De teksten van Eminem zijn inspirerend en opbeurend, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans.

Lees Verder
Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

De tekst van 'Blowin' In The Wind' is eenvoudig maar krachtig. Het lied bestaat uit drie coupletten, die elk een vraag stellen over de toestand van de wereld. De vragen zijn retorisch en de antwoorden worden aan de luisteraar overgelaten om te interpreteren. Het refrein van het nummer is een eenvoudige herhaling van de titel, waarmee het idee wordt benadrukt dat de antwoorden op de vragen 'in de wind waaien'.

Lees Verder