Rae Sremmurd brengt muziekvideo 'Throw Sum Mo' in première ft. Nicki Minaj

Inhoud

Rae Sremmurd heeft hun nieuwe videoclip 'Throw Sum Mo' met Nicki Minaj uitgebracht. De video is geregisseerd door Benny Boom en geproduceerd door Mike WiLL Made-It. De video toont de twee artiesten in verschillende omgevingen, van een club tot een landhuis. De video bevat ook cameo's van Mike WiLL Made-It, Juicy J en Young Thug.

Rae Sremmurd heeft zojuist hun nieuwe videoclip uitgebracht voor 'Throw Sum Mo' met Nicki Minaj. De video is een wilde rit, waarbij het duo en Nicki Minaj hun dansbewegingen laten zien en een geweldige tijd hebben. De video bevat ook cameo's van Mike Will Made It, Young Thug en Juicy J. Het nummer is een goed voorbeeld van het unieke geluid van het duo, en het couplet van Nicki Minaj voegt een extra laag energie toe aan het nummer. Als je op zoek bent naar een leuk en vrolijk nummer, dan is 'Throw Sum Mo' zeker de moeite van het bekijken waard. Kijk voor meer geweldige muziek op de verlegen teksten En wilde gedachten songteksten .

rae sremmurd throw sum mo muziekvideo

Productie van de video

De video is opgenomen in Los Angeles en werd geregisseerd door Benny Boom. De video is geproduceerd door Mike WiLL Made-It en bevat cameo's van Mike WiLL Made-It, Juicy J en Young Thug. De video is op verschillende locaties opgenomen, waaronder een club, een landhuis en een strand. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots.

De betrokken kunstenaars

Rae Sremmurd is een Amerikaans hiphopduo bestaande uit de broers Slim Jxmmi en Swae Lee. Het duo is getekend bij Mike WiLL Made-It's Ear Drummer Records. Ze hebben twee studioalbums uitgebracht, SremmLife en SremmLife 2, en hebben verschillende hitsingles gehad, waaronder 'No Flex Zone' en 'Black Beatles'.

Nicki Minaj is een Amerikaanse rapper, zangeres, songwriter en actrice. Ze heeft vier studioalbums uitgebracht, Pink Friday, Pink Friday: Roman Reloaded, The Pinkprint en Queen. Ze heeft verschillende hitsingles gehad, waaronder 'Super Bass', 'Starships' en 'Anaconda'.

Ontvangst van de video

De video is goed ontvangen door zowel fans als critici. Het wordt geprezen om zijn productiewaarde en de chemie tussen Rae Sremmurd en Nicki Minaj. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en is trending op sociale media.

De muziekvideo

De video voor 'Throw Sum Mo' werd uitgebracht op 11 november 2015. De video bevat Rae Sremmurd en Nicki Minaj in verschillende omgevingen, van een club tot een landhuis. De video bevat ook cameo's van Mike WiLL Made-It, Juicy J en Young Thug. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en is trending op sociale media.

Conclusie

Rae Sremmurd en Nicki Minaj hebben hun nieuwe videoclip 'Throw Sum Mo' uitgebracht. De video is geregisseerd door Benny Boom en geproduceerd door Mike WiLL Made-It. De video toont de twee artiesten in verschillende omgevingen, van een club tot een landhuis. De video is goed ontvangen door zowel fans als critici en is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

FAQ

 • Q: Wie regisseerde de video voor 'Throw Sum Mo'?
  A: De video is geregisseerd door Benny Boom.
 • Q: Wie produceerde de video voor 'Throw Sum Mo'?
  A: De video is geproduceerd door Mike WiLL Made-It.
 • Q: Welke artiesten komen voor in de video?
  A: De video is voorzien van Rae Sremmurd en Nicki Minaj.
 • Q: Hoeveel views heeft de video voor 'Throw Sum Mo' gekregen?
  A: De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

Betrokken artiesten

Artiest Genre
Rae Sremmurd Hiphop
Nicky Minaj Hiphop/rap
Mike zal het gemaakt hebben Hiphop/rap
Sappige J Hiphop/rap
Jonge misdadiger Hiphop/rap

Rae Sremmurd en Nicki Minaj hebben hun nieuwe videoclip 'Throw Sum Mo' uitgebracht. De video is geregisseerd door Benny Boom en geproduceerd door Mike WiLL Made-It. De video toont de twee artiesten in verschillende omgevingen, van een club tot een landhuis. De video bevat ook cameo's van Mike WiLL Made-It, Juicy J en Young Thug. De video is goed ontvangen door zowel fans als critici en is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

Voor meer informatie over Rae Sremmurd en Nicki Minaj, check out Rae Sremmurds website En De website van Nicki Minaj . Kijk voor meer informatie over de video voor 'Throw Sum Mo'. de officiële YouTube-video .

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads' 'Once in a Lifetime' is een klassiek nummer van het vierde studioalbum van de band, Remain in Light. Het nummer werd in 1980 als single uitgebracht en bereikte nummer 30 in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer is door veel artiesten gecoverd, waaronder The Roots, en was te zien in tal van films en televisieshows.

Lees Verder
Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

De songtekst van het nummer zit boordevol verwijzingen naar andere hiphopnummers, evenals verwijzingen naar de popcultuur. De flow van Eminem is ongelooflijk snel en complex, en hij slaagt erin om in korte tijd veel woorden in te passen. Hij gebruikt ook slimme woordspelingen en dubbelzinnigheden om zijn teksten interessanter te maken. Het nummer staat ook vol met opschepperige teksten, zoals Eminem opschept over zijn vaardigheden en prestaties.

Lees Verder