Post Malone plaagt nieuw nummer 'Sunflower' van 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' OST

Inhoud

Post Malone heeft een nieuw nummer geplaagd van de aanstaande soundtrack van de animatiefilm ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’. Het nummer heet 'Sunflower' en wordt op 14 december uitgebracht. Het nummer is een samenwerking tussen Post Malone en Swae Lee en is geproduceerd door Louis Bell en Carter Lang.

Post Malone heeft een nieuw nummer geplaagd genaamd 'Sunflower' van de aankomende soundtrack voor de animatiefilm 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'. Het nummer is een samenwerking tussen Post Malone en Swae Lee en komt op 14 december uit. Het nummer wordt naar verwachting een hit, aangezien Post Malone dit jaar een reeks succesvolle singles heeft gehad, waaronder 'Rockstar' en 'Psycho'. Fans van Post Malone en Swae Lee kunnen uitkijken naar deze nieuwe samenwerking, evenals naar de andere nummers op de soundtrack, zoals “Here With Me” van Marshmello en CHVRCHES.

post malone zonnebloem plaagt jimmy fallon

Over de film

‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ is een nog te verschijnen animatiefilm gebaseerd op het Marvel Comics-personage Spider-Man. De film komt op 14 december uit en wordt geregisseerd door Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman. De filmsterren Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry en Lily Tomlin.

Over het lied

Het nummer 'Sunflower' is een samenwerking tussen Post Malone en Swae Lee en is geproduceerd door Louis Bell en Carter Lang. Het nummer wordt op 14 december uitgebracht en zal naar verwachting in de film te zien zijn. Post Malone plaagde het nummer op zijn Instagram-account met een korte clip van het nummer.

Reactie op de teaser

De teaser van het nummer werd positief onthaald door fans. Veel fans zijn enthousiast om het volledige nummer te horen en kijken uit naar de film. Het nummer wordt naar verwachting een hit en zal waarschijnlijk in de film te zien zijn.

Andere nummers op de soundtrack

De soundtrack van de film bevat ook nummers van andere artiesten zoals Nicki Minaj, Lil Wayne en Ty Dolla Sign. De soundtrack wordt op 14 december uitgebracht en zal naar verwachting een hit worden.

Conclusie

Post Malone heeft een nieuw nummer geplaagd van de aanstaande soundtrack van de animatiefilm ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’. Het nummer heet 'Sunflower' en wordt op 14 december uitgebracht. Het nummer is een samenwerking tussen Post Malone en Swae Lee en is geproduceerd door Louis Bell en Carter Lang. De teaser van het nummer kreeg positieve reacties van fans en de soundtrack zal naar verwachting een hit worden.

Referenties

FAQ

  • Q: Wanneer komt de film 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' uit?
    A: De film komt op 14 december uit.
  • Q: Wie produceert het nummer 'Sunflower'?
    A: Het nummer is geproduceerd door Louis Bell en Carter Lang.
  • Q: Wie zijn de andere artiesten op de soundtrack?
    A: De soundtrack bevat ook nummers van andere artiesten zoals Nicki Minaj, Lil Wayne en Ty Dolla Sign.

Tafel

Liedje Artiest Producent
Zonnebloem Post Malone en Swae Lee Louis Bell en Carter Lang
Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

De eerste single uit 1989, 'Shake It Off', was meteen een hit. Het was een afwijking van Swift's eerdere country-popgeluid, en het was een teken van wat komen ging. Het nummer werd geproduceerd door Max Martin en Shellback en bevatte een pakkende hook en een dansbare beat. Het nummer was een groot succes, bereikte nummer één in de Billboard Hot 100 en werd Swift's tweede nummer één single in de Verenigde Staten.

Lees Verder
The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Eleanor Rigby' vertelt het verhaal van een eenzame vrouw die door de wereld wordt vergeten. Het lied schetst een levendig beeld van een vrouw die geïsoleerd en alleen is, met niemand bij wie ze terecht kan voor troost of gezelschap. De teksten suggereren ook dat Eleanor het slachtoffer is van verwaarlozing door de samenleving, aangezien ze niet eens een behoorlijke begrafenis krijgt. Het lied is een krachtige herinnering aan het belang van het bereiken van degenen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lees Verder