Post Malone & Swae Lee's 'Sunflower' - Tekstoverzicht en betekenis

Inhoud

Post Malone & Swae Lee's 'Sunflower' - Tekstoverzicht en betekenis 'Sunflower' van Post Malone en Swae Lee is de eerste single van de soundtrack van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied.

'Sunflower' van Post Malone en Swae Lee is de eerste single van de soundtrack van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Het nummer werd uitgebracht op 18 oktober 2018 en is sindsdien een enorme hit geworden. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied.

post malone swae lee zonnebloem spiderman in het spinnenvers

Inhoud

 • Invoering
 • Vers 1
 • Refrein
 • Vers 2
 • Brug
 • Ander
 • Voltooiing
 • FAQ

Invoering

'Sunflower' van Post Malone en Swae Lee is een lied over de schoonheid van een relatie en de vreugde die het met zich meebrengt. Het nummer gaat over twee mensen die verliefd zijn en genieten van het moment. Het nummer is vrolijk en heeft een pakkend refrein dat je binnen de kortste keren meezingt.Vers 1

Het eerste couplet van het lied wordt gezongen door Post Malone. Hij vertelt hoe hij en zijn partner als zonnebloemen zijn, samen groeien en nooit vervagen. Hij vertelt hoe ze er altijd voor elkaar zijn en hoe ze altijd verliefd zijn. Hij praat ook over hoe ze altijd in het moment zijn en nooit achterom kijken.

'Sunflower' van Post Malone & Swae Lee is een nummer uit de film Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018. Het nummer is een pakkend, vrolijk nummer dat een favoriet bij fans is geworden. De tekst van het lied gaat over de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben. Het nummer heeft een positieve boodschap en is een geweldige herinnering om de tijd te nemen om de kleine dingen in het leven te waarderen.

De teksten van 'Sunflower' zijn vol optimisme en hoop. Het refrein van het nummer is bijzonder opbeurend, met de regels 'Ik ben een zonnebloem, een beetje grappig / Als ik een boogie was, zou ik een goede zijn / Ik ben een zonnebloem, ik ben hier om plezier te hebben /En je aan het lachen maken als de hele wereld voorbij is.' Deze teksten herinneren ons eraan om positief te blijven en van het leven te genieten, zelfs als de dingen somber lijken.

Het nummer heeft ook een diepere betekenis, omdat het spreekt over het belang van het koesteren van de momenten die we hebben. De regels 'Life is a movie, but there'll never be a sequel/So I'ma make the most of the time that I left' herinneren ons eraan om het meeste uit ons leven te halen en de tijd die we hebben met onze geliefden.

Post Malone & Swae Lee's 'Sunflower' is een geweldige herinnering om de tijd te nemen om de kleine dingen in het leven te waarderen. Het vrolijke nummer en de opzwepende songteksten maken het een geweldig nummer om naar te luisteren als je een oppepper nodig hebt. Als je op zoek bent naar meer opbeurende liedjes, bekijk dan de songteksten van Vorige Kerst door Wham! of F**k it, ik hou van jou van Lana Del Rey.

Refrein

Het refrein van het nummer wordt gezongen door zowel Post Malone als Swae Lee. Ze zingen over hoe ze zijn als zonnebloemen, altijd groeiend en nooit vervagend. Ze praten ook over hoe ze altijd verliefd zijn en nooit achterom kijken. Het refrein is pakkend en je zult in een mum van tijd meezingen.

Vers 2

Het tweede couplet van het lied wordt gezongen door Swae Lee. Hij vertelt hoe hij en zijn partner zijn als zonnebloemen, altijd groeiend en nooit vervagend. Hij vertelt hoe ze altijd verliefd zijn en nooit achterom kijken. Hij praat ook over hoe ze altijd in het moment zijn en nooit achterom kijken.

Brug

De brug van het nummer wordt gezongen door zowel Post Malone als Swae Lee. Ze zingen over hoe ze zijn als zonnebloemen, altijd groeiend en nooit vervagend. Ze praten ook over hoe ze altijd verliefd zijn en nooit achterom kijken. De bridge is pakkend en laat je in een mum van tijd meezingen.

Ander

De outro van het nummer wordt gezongen door zowel Post Malone als Swae Lee. Ze zingen over hoe ze zijn als zonnebloemen, altijd groeiend en nooit vervagend. Ze praten ook over hoe ze altijd verliefd zijn en nooit achterom kijken. De outro is pakkend en laat je in een mum van tijd meezingen.

Voltooiing

'Sunflower' van Post Malone en Swae Lee is een lied over de schoonheid van een relatie en de vreugde die het met zich meebrengt. Het nummer is vrolijk en heeft een pakkend refrein dat je binnen de kortste keren meezingt. Het nummer gaat over twee mensen die verliefd zijn en genieten van het moment. Het nummer herinnert ons eraan om altijd de schoonheid van een relatie te waarderen en deze nooit als vanzelfsprekend te beschouwen.

Kijk voor meer informatie over 'Sunflower' van Post Malone en Swae Lee Genie , AZLyrics , En de officiƫle videoclip .

FAQ

 • Q: Wie schreef 'Zonnebloem'?
  A: Het nummer is geschreven door Post Malone, Swae Lee, Louis Bell en Carter Lang.
 • Q: Wat is de betekenis van 'Zonnebloem'?
  A: Het nummer gaat over de schoonheid van een relatie en de vreugde die het met zich meebrengt.
 • Q: Wie zingt het refrein van 'Sunflower'?
  A: Het refrein wordt gezongen door zowel Post Malone als Swae Lee.
Artiest Liedje
Post Malone Zonnebloem
Swa Lee Zonnebloem
Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geĆÆnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder