Post Malone – Motley Crew | Stream, songteksten en betekenis

De nieuwste single van Post Malone, 'Motley Crew', is een eerbetoon aan de gelijknamige rockband. Het nummer viert de invloed van de band op de muziek en het leven van Post Malone. De teksten staan ​​vol verwijzingen naar de klassieke nummers van de band en de productie is een mix van hiphop en rock. Het nummer is een ode aan de nalatenschap van de band en een herinnering aan de kracht van muziek om mensen samen te brengen. Bekijk het nummer en de tekst, en lees onze recensie en analyse van 'Motley Crew' en de betekenis ervan. Vergeet ook niet de songteksten van de ring en de songteksten van de ontwerper Timmy Turner te bekijken voor meer geweldige muziek.

Inhoud

Post Malone's Motley Crew is een lied over de strijd van het leven en het belang van een sterk ondersteuningssysteem. Het nummer werd uitgebracht op het derde studioalbum van Post Malone, Hollywood's Bleeding, in 2019. Het nummer heeft een aanstekelijke beat en een krachtige boodschap die resoneert met luisteraars. In dit artikel onderzoeken we de songtekst, de betekenis en streamen we het hier.

Invoering

Post Malone's Motley Crew is een nummer over het belang van een sterk ondersteuningssysteem. Het nummer werd uitgebracht op het derde studioalbum van Post Malone, Hollywood's Bleeding, in 2019. Het nummer heeft een aanstekelijke beat en een krachtige boodschap die resoneert met luisteraars. In dit artikel onderzoeken we de songtekst, de betekenis en streamen we het hier.

Tekst & betekenis

Het nummer begint met Post Malone die zingt over hoe hij veel moeilijke tijden heeft doorgemaakt en hoe hij het heeft weten te redden met de hulp van zijn vrienden. Hij zingt: 'Ik ben een bont gezelschap, ik ben een eenmansshow, ik ben een miljoen mijl van huis, maar ik ben nooit alleen.' Deze regel herinnert je eraan dat zelfs als je het gevoel hebt dat je alleen bent, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je door moeilijke tijden heen te helpen. Het refrein van het nummer is een krachtige herinnering dat wat het leven ook voor je in petto heeft, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je er doorheen te helpen. Post Malone zingt: 'Ik ben een bont gezelschap, ik ben een eenmansshow, ik ben een miljoen mijl van huis, maar ik ben nooit alleen.' Deze regel herinnert je eraan dat zelfs als je het gevoel hebt dat je alleen bent, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je door moeilijke tijden heen te helpen. Het tweede couplet van het nummer gaat over hoe Post Malone met de hulp van zijn vrienden moeilijke tijden heeft doorstaan. Hij zingt: 'Ik ben een bont gezelschap, ik ben een eenmansshow, ik ben een miljoen mijl van huis, maar ik ben nooit alleen.' Deze regel herinnert je eraan dat zelfs als je het gevoel hebt dat je alleen bent, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je door moeilijke tijden heen te helpen. De brug van het nummer is een krachtige herinnering dat wat het leven ook voor je in petto heeft, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je er doorheen te helpen. Post Malone zingt: 'Ik ben een bont gezelschap, ik ben een eenmansshow, ik ben een miljoen mijl van huis, maar ik ben nooit alleen.' Deze regel herinnert je eraan dat zelfs als je het gevoel hebt dat je alleen bent, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je door moeilijke tijden heen te helpen.

Streamen en downloaden

Post Malone's Motley Crew is beschikbaar om te streamen en te downloaden op alle grote streamingplatforms. Je kunt het nummer beluisteren op Spotify, Apple Music en YouTube Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en Amazon Music.

Videoclip

Post Malone heeft in 2019 de officiële videoclip voor Motley Crew op YouTube uitgebracht. In de video zien we Post Malone en zijn vrienden die op roadtrip gaan en het naar hun zin hebben. De video herinnert je eraan dat wat het leven ook voor je in petto heeft, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je er doorheen te helpen.

Live optreden

Post Malone heeft Motley Crew verschillende keren live uitgevoerd. Hij zong het nummer tijdens de MTV Video Music Awards 2019 en op het iHeartRadio Music Festival 2019. Hij zong het nummer ook op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en The Ellen DeGeneres Show.

FAQ

  • Q: Waar gaat Motley Crew van Post Malone over?
    A: Post Malone's Motley Crew is een nummer over het belang van een sterk ondersteuningssysteem. Het nummer werd uitgebracht op het derde studioalbum van Post Malone, Hollywood's Bleeding, in 2019. Het nummer heeft een aanstekelijke beat en een krachtige boodschap die resoneert met luisteraars.
  • Q: Waar kan ik Post Malone's Motley Crew streamen?
    A: Post Malone's Motley Crew is beschikbaar om te streamen en te downloaden op alle grote streamingplatforms. Je kunt het nummer beluisteren op Spotify, Apple Music en YouTube Music. Je kunt het nummer ook kopen op iTunes en Amazon Music.
  • Q: Heeft Post Malone Motley Crew live uitgevoerd?
    A: Ja, Post Malone heeft Motley Crew verschillende keren live uitgevoerd. Hij zong het nummer tijdens de MTV Video Music Awards 2019 en op het iHeartRadio Music Festival 2019. Hij zong het nummer ook op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en The Ellen DeGeneres Show.

Conclusie

Post Malone's Motley Crew is een nummer over het belang van een sterk ondersteuningssysteem. Het nummer werd uitgebracht op het derde studioalbum van Post Malone, Hollywood's Bleeding, in 2019. Het nummer heeft een aanstekelijke beat en een krachtige boodschap die resoneert met luisteraars. In dit artikel hebben we de songtekst en de betekenis ervan onderzocht en hier gestreamd. Post Malone's Motley Crew herinnert je eraan dat wat het leven ook voor je in petto heeft, je altijd op je vrienden en familie kunt vertrouwen om je er doorheen te helpen. Als je op zoek bent naar een nummer dat je herinnert aan het belang van een sterk ondersteuningssysteem, dan is Post Malone's Motley Crew het perfecte nummer voor jou. Ga voor meer informatie over de Motley Crew van Post Malone naar Genie , AZLyrics , En

Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder