P!nk en Khalid's 'Hurts 2B Human' - Tekstoverzicht

Inhoud

P!nk en Khalid's 'Hurts 2B Human' - Tekstoverzicht P!nk en Khalid hebben hun nieuwe single 'Hurts 2B Human' uitgebracht en we hebben de tekstreview. Lees verder om erachter te komen waar het nummer over gaat en wat de critici zeggen.

P!nk en Khalid hebben hun nieuwe single 'Hurts 2B Human' uitgebracht en die maakt nu al furore. Het nummer is een krachtig volkslied over de worstelingen van het mens-zijn en de noodzaak om onze gebreken te accepteren en te omarmen. We hebben de songtekstrecensie en wat de critici over het nummer zeggen.

'Hurts 2B Human' van P!nk en Khalid is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het mens-zijn. De teksten zijn eerlijk en rauw, en het nummer spreekt over de pijn en het lijden dat gepaard gaat met leven. Het lied herinnert ons eraan dat we allemaal samen in hetzelfde schuitje zitten en dat het oké is om pijn en gekwetstheid te voelen. Het nummer spreekt ook over de kracht van liefde en hoe het ons door moeilijke tijden heen kan helpen. De samenwerking tussen P!nk en Khalid is prachtig en het nummer wordt gegarandeerd een hit. Als je op zoek bent naar een nummer om je door moeilijke tijden heen te helpen, dan is 'Hurts 2B Human' een goede keuze. Bekijk de songtekstrecensie en de betekenis van het nummer van Annie's Song van John Denver En Het A-team van Ed Sheeran voor meer geweldige liedjes over de worstelingen van het mens zijn.p!nk khalid doet pijn 2b menselijke enkele songtekst

Waar gaat 'Hurts 2B Human' over?

Het nummer gaat over de worstelingen van het mens-zijn en de noodzaak om onze tekortkomingen te accepteren en te omarmen. P!nk en Khalid zingen over de pijn van het leven en de noodzaak om kracht te vinden in onze zwakheden. De teksten zitten vol emotie en het refrein is een opbeurende herinnering dat het oké is om kwetsbaar te zijn en pijn te voelen.

Wat zeggen de critici?

Critici prijzen het nummer voor zijn krachtige teksten en emotionele overbrenging. Ze prijzen P!nk en Khalid ook voor hun samenwerking en de manier waarop ze erin zijn geslaagd om de worsteling van het mens-zijn in één nummer vast te leggen. Het nummer is beschreven als een 'opbeurend volkslied' en een 'mooie herinnering' aan de kracht van kwetsbaarheid.

Wat zijn de songteksten?

De tekst van 'Hurts 2B Human' zit vol emotie en kwetsbaarheid. Het refrein is een opbeurende herinnering dat het oké is om kwetsbaar te zijn en pijn te voelen:

'Het doet pijn om mens te zijn, het is oké om pijn te voelen,
Het is oké om gebroken te zijn, het is oké om ijdel te zijn
Het is oké om bang te zijn, het is oké om dapper te zijn,
Het is oké om sterk te zijn, het is oké om gered te worden.'

Wat zijn de muziekvideo en het album?

De videoclip voor 'Hurts 2B Human' werd uitgebracht op 5 april 2019 en toont P!nk en Khalid die het nummer zingen in verschillende bezettingen. Het nummer is de eerste single van P!nk's aankomende gelijknamige album, dat op 26 april 2019 uitkomt.

Conclusie

P!nk en Khalid hebben hun nieuwe single 'Hurts 2B Human' uitgebracht en die maakt nu al furore. Het nummer is een krachtig volkslied over de worstelingen van het mens-zijn en de noodzaak om onze gebreken te accepteren en te omarmen. Critici prijzen het nummer voor zijn krachtige teksten en emotionele overbrenging. Het nummer is de eerste single van P!nk's aankomende gelijknamige album, dat op 26 april 2019 uitkomt.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Hurts 2B Human'?
    A: Het nummer is geschreven door P!nk en Khalid.
  • Q: Wanneer is de videoclip uitgebracht?
    A: De videoclip is uitgebracht op 5 april 2019.
  • Q: Wanneer komt het album uit?
    A: Het album wordt uitgebracht op 26 april 2019.

Referenties

Bron Koppeling
Officiële P!nk-website https://www.pinkspage.com/
Officiële Khalid-website https://www.khalidofficial.com/
Rollende steen https://www.rollingstone.com/music/music-news/pink-khalid-hurts-2b-human-lyrics-review-814072/
Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Higher' van Eminem is een nummer van zijn album Music to Be Murdered By uit 2020. Het nummer is een krachtig volkslied over het overwinnen van tegenspoed en het vinden van de kracht om door te gaan. Het nummer bevat een sample van 'Legends' van wijlen Juice WRLD en is een eerbetoon aan de overleden rapper. De teksten van Eminem zijn inspirerend en opbeurend, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans.

Lees Verder
Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

De tekst van 'Blowin' In The Wind' is eenvoudig maar krachtig. Het lied bestaat uit drie coupletten, die elk een vraag stellen over de toestand van de wereld. De vragen zijn retorisch en de antwoorden worden aan de luisteraar overgelaten om te interpreteren. Het refrein van het nummer is een eenvoudige herhaling van de titel, waarmee het idee wordt benadrukt dat de antwoorden op de vragen 'in de wind waaien'.

Lees Verder