Pink brengt videoclip uit voor 'Just Like Fire' uit 'Alice Through the Looking Glass'

Inhoud

Popster Pink heeft de videoclip uitgebracht voor haar nummer 'Just Like Fire' uit de aankomende film 'Alice Through the Looking Glass'. De video is uitgebracht op 28 april 2016 en is al meer dan 5 miljoen keer bekeken. De video toont Pink die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een circus, een bos en een kasteel. De video bevat ook fragmenten uit de film, die op 27 mei 2016 wordt uitgebracht.

Popster Pink heeft de videoclip uitgebracht voor haar nummer 'Just Like Fire' uit de aankomende film 'Alice Through the Looking Glass'. De video toont Pink in verschillende kleurrijke en grillige omgevingen, terwijl ze zingt over de kracht van in jezelf geloven. Het nummer is een vrolijk en krachtig volkslied dat zeker een hit zal worden bij fans van de film en de muziek van Pink. Bekijk de video en ontdek zelf waarom 'Just Like Fire' zeker een hit wordt!

Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan de kastanjebruin 5 naam betekenis En songtekst joe budden slachtmuis voor een aantal geweldige nummers.

roze net als vuur muziekvideo alice through the looking glass filmsoundtrack

Over de film

‘Alice Through the Looking Glass’ is het vervolg op de film ‘Alice in Wonderland’ uit 2010. De film speelt Mia Wasikowska als Alice, Johnny Depp als de Gekke Hoedenmaker, Anne Hathaway als de Witte Koningin en Helena Bonham Carter als de Rode Koningin. De film volgt Alice terwijl ze door de tijd reist om de Mad Hatter te redden van een mysterieuze kracht. De film is geregisseerd door James Bobin en geproduceerd door Tim Burton.

Over het lied

'Just Like Fire' is de eerste single van de soundtrack van de film. Het nummer is geschreven door Pink, Max Martin en Shellback en geproduceerd door Max Martin en Shellback. Het nummer is een vrolijk popnummer met een pakkend refrein en opbeurende teksten. Het nummer is al een hit op de radio en zal zeker ook een hit worden in de film.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Just Like Fire' werd geregisseerd door Dave Meyers en laat Pink zingen en dansen in verschillende omgevingen. De video bevat ook fragmenten uit de film, waaronder Alice's reis door de tijd en haar ontmoetingen met de Mad Hatter en de Red Queen. De video is al meer dan 5 miljoen keer bekeken en zal zeker een hit worden bij fans van de film.

De soundtrack

De soundtrack voor 'Alice Through the Looking Glass' wordt uitgebracht op 27 mei 2016. De soundtrack bevat nummers van Pink, maar ook van andere artiesten zoals Christina Aguilera, Ellie Goulding en Zedd. De soundtrack zal zeker een hit worden bij fans van de film en zal een geweldige manier zijn om de muziek van de film te ervaren.

Conclusie

Pink heeft de videoclip uitgebracht voor haar nummer 'Just Like Fire' uit de aankomende film 'Alice Through the Looking Glass'. De video bevat Pink die zingt en danst in verschillende omgevingen, evenals fragmenten uit de film. De soundtrack voor de film wordt uitgebracht op 27 mei 2016 en zal zeker een hit worden bij fans van de film.

FAQ

  • Q: Wanneer komt de film ‘Alice Through the Looking Glass’ uit?
    A: De film staat gepland voor release op 27 mei 2016.
  • Q: Wie schreef het nummer 'Just Like Fire'?
    A: Het nummer is geschreven door Pink, Max Martin en Shellback.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Just Like Fire'?
    A: De videoclip werd geregisseerd door Dave Meyers.

Acteurs en filmploeg

Naam Rol
Mia Wasikowska Alice
Johnny Dep De gekke hoedenmaker
Anne Hathaway De witte Koningin
Helena Bonham Carter De rode koningin
James Bobine Regisseur
Tim Burton Producent
Roze Liedjesschrijver
Max Martin Producent
Shellback Producent
Dave Meiers Regisseur van muziekvideo's

De videoclip voor Pink's nummer 'Just Like Fire' uit de aankomende film 'Alice Through the Looking Glass' is vrijgegeven. De video bevat Pink die zingt en danst in verschillende omgevingen, evenals fragmenten uit de film. De soundtrack voor de film wordt uitgebracht op 27 mei 2016 en zal zeker een hit worden bij fans van de film. Ga voor meer informatie over de film naar disney. com of op IMDb.com .

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads - Once in a Lifetime: Lyrics Betekenis & Song Review

Talking Heads' 'Once in a Lifetime' is een klassiek nummer van het vierde studioalbum van de band, Remain in Light. Het nummer werd in 1980 als single uitgebracht en bereikte nummer 30 in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer is door veel artiesten gecoverd, waaronder The Roots, en was te zien in tal van films en televisieshows.

Lees Verder
Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

De songtekst van het nummer zit boordevol verwijzingen naar andere hiphopnummers, evenals verwijzingen naar de popcultuur. De flow van Eminem is ongelooflijk snel en complex, en hij slaagt erin om in korte tijd veel woorden in te passen. Hij gebruikt ook slimme woordspelingen en dubbelzinnigheden om zijn teksten interessanter te maken. Het nummer staat ook vol met opschepperige teksten, zoals Eminem opschept over zijn vaardigheden en prestaties.

Lees Verder