Pink brengt 'Walk Me Home'-single uit en kondigt album 'Hurts 2B Human' aan

Inhoud

Pink brengt nieuwe single 'Walk Me Home' uit en kondigt album aan Popster Pink heeft haar nieuwe single 'Walk Me Home' uitgebracht en haar aankomende album 'Hurts 2B Human' aangekondigd. Lees verder om meer te weten te komen over het album en de single.

Popster Pink heeft haar nieuwe single 'Walk Me Home' uitgebracht en haar aankomende album 'Hurts 2B Human' aangekondigd. Het album komt uit op 26 april 2019 en bevat samenwerkingen met Khalid, Cash Cash en Wrabel. De single 'Walk Me Home' is een krachtig anthem over zelfredzaamheid en veerkracht.

roze loop me naar huis enkele recensie

De betekenis achter 'Walk Me Home'

De single 'Walk Me Home' gaat over kracht vinden in jezelf en op eigen benen kunnen staan. Pink zingt over het feit dat ze moeilijke tijden kan doorstaan ​​en dat ze niemand anders nodig heeft om haar te helpen. Het lied is een krachtige herinnering dat we allemaal de kracht hebben om alles te doorstaan.

Pink heeft zojuist haar nieuwe single 'Walk Me Home' uitgebracht en haar aankomende album 'Hurts 2B Human' aangekondigd. De single is een krachtig en opbeurend volkslied dat spreekt tot de kracht van de menselijke geest. Het nummer herinnert ons eraan dat hoe moeilijk het leven ook wordt, we altijd de moed kunnen vinden om door te gaan. Het album komt op 26 april uit en zal zeker gevuld zijn met meer inspirerende en krachtige muziek. Fans van Pink's muziek kunnen ook haar eerdere hits zoals 'So What', 'Raise Your Glass' en 'Just Give Me a Reason' beluisteren. Kijk voor meer muziek van andere artiesten tweeëntwintig taylor En fijnbetekenende muziek .Het album 'Hurts 2B Human'

Het album 'Hurts 2B Human' komt uit op 26 april 2019. Het album bevat samenwerkingen met Khalid, Cash Cash en Wrabel. Het album zou een mix zijn van pop, rock en soul en zal liedjes bevatten over liefde, verlies en veerkracht. Pink heeft gezegd dat het album gaat over mens zijn en het omarmen van alle emoties die daarbij horen.

De muziekvideo voor 'Walk Me Home'

De videoclip voor 'Walk Me Home' is uitgebracht op 20 maart 2019. In de video loopt Pink 's nachts door een stad, terwijl hij zingt over hoe hij door moeilijke tijden heen kan komen. De video is een krachtige herinnering dat we allemaal de kracht hebben om alles te doorstaan.

De Ronde

Pink gaat op wereldtournee ter ondersteuning van het album. De tour begint in maart 2019 en brengt haar naar steden over de hele wereld. De tour bevat een mix van haar klassieke hits en nieuwe nummers van het album.

De impact van Pink's muziek

Pink is al meer dan tien jaar een krachtige stem in de muziekindustrie. Haar muziek is voor veel mensen een bron van kracht en inspiratie geweest. Haar nieuwe single en album zullen zeker net zo krachtig en inspirerend zijn als haar eerdere werk.

Conclusie

Pink heeft haar nieuwe single 'Walk Me Home' uitgebracht en haar aankomende album 'Hurts 2B Human' aangekondigd. Het album komt uit op 26 april 2019 en bevat samenwerkingen met Khalid, Cash Cash en Wrabel. De single 'Walk Me Home' is een krachtig anthem over zelfredzaamheid en veerkracht. De muziek van Pink is voor veel mensen een bron van kracht en inspiratie geweest en haar nieuwe single en album zullen zeker net zo krachtig en inspirerend zijn als haar eerdere werk.

FAQ

  • Q: Wanneer komt Pink's nieuwe album 'Hurts 2B Human' uit?
    A: Pink's nieuwe album 'Hurts 2B Human' komt uit op 26 april 2019.
  • Q: Wie staat er op het nieuwe album van Pink?
    A: Pink's nieuwe album 'Hurts 2B Human' bevat samenwerkingen met Khalid, Cash Cash en Wrabel.
  • Q: Wat is de betekenis achter Pink's nieuwe single 'Walk Me Home'?
    A: De single 'Walk Me Home' gaat over kracht vinden in jezelf en op eigen benen kunnen staan.

Discografie van Pink

Album Datum van publicatie
Kan me niet naar huis brengen 4 april 2000
M!ssundaztood 20 november 2001
Probeer dit 11 november 2003
Ik ben niet dood 4 april 2006
Funhouse 24 oktober 2008
De waarheid over liefde 14 september 2012
Mooi trauma 13 oktober 2017
Doet pijn aan 2B Mens 26 april 2019

Pink is al meer dan tien jaar een krachtige stem in de muziekindustrie. Haar muziek is voor veel mensen een bron van kracht en inspiratie geweest. Met haar nieuwe single en album blijft Pink zeker een krachtige stem in de muziekindustrie. Ga voor meer informatie over Pink en haar muziek naar Pinks officiële website of Het YouTube-kanaal van Pink .

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder