One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

Inhoud

One Direction heeft de volledige tracklist van hun aankomende album FOUR onthuld. Het album komt op 17 november uit en fans kijken reikhalzend uit naar de release. De tracklist bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziek, evenals enkele van de eigen originele nummers van de band. Lees verder om meer te weten te komen over de nummers op het album.

One Direction VIER nummerlijst

De nummers op album VIER

Het album zal in totaal 14 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Steal My Girl' en 'Night Changes'. Andere nummers op het album zijn 'Ready to Run', 'Where Do Broken Hearts Go' en 'No Control'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.

One Direction heeft zojuist de volledige tracklist van hun aankomende album, FOUR, onthuld. Het album bevat 14 nummers, waaronder de eerste single 'Steal My Girl' en het onlangs uitgebrachte 'Night Changes'. Fans kunnen ook uitkijken naar samenwerkingen met Ed Sheeran, John Legend en Karen Gillan, die onlangs Sia's 'Chandelier' coverde op Selfie. Nicki Minaj en Lil Wayne verschijnen ook op het album met hun nummer 'Good Form'. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot exclusieve content.Kijk voor meer muzieknieuws op Karen Gillan zingt En De ongecensureerde video's van Nicki Minaj .

Samenwerkingen op album VIER

De samenwerking met Ed Sheeran is voor het nummer '18', dat mede is geschreven door Sheeran en One Direction. De samenwerking met Pharrell Williams is voor het nummer 'Fireproof', dat mede is geschreven door Williams en One Direction. De samenwerking met John Legend is voor het nummer 'Girl Almighty', dat mede is geschreven door Legend en One Direction.

De release van album VIER

Het album komt op 17 november uit en is nu beschikbaar voor pre-order. Fans kunnen het album ook digitaal kopen op iTunes en Amazon. Het album is ook beschikbaar voor streaming op Spotify en Apple Music.

De ontvangst van album VIER

Het album heeft al positieve recensies gekregen van critici, en velen prezen de songwriting en productie van de band. Fans hebben ook hun enthousiasme voor het album uitgesproken, en velen zeiden dat ze niet kunnen wachten om de nieuwe nummers te horen.

De Tour voor Album VIER

De band begint aan een wereldtournee ter ondersteuning van het album, met reeds aangekondigde data voor Europa, Noord-Amerika en Australiƫ. De tour gaat van start in februari 2015 en zal tussenstops maken in grote steden over de hele wereld.

Conclusie

Het aankomende album FOUR van One Direction zal zeker een hit worden bij zowel fans als critici. Met samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziek, evenals enkele van de eigen originele nummers van de band, wordt het album zeker een succes. Fans kunnen het album nu pre-orderen en kunnen uitkijken naar de tour in februari 2015.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het album FOUR uit?
    A: Het album komt op 17 november uit.
  • Q: Wie zijn de medewerkers op het album?
    A: Het album bevat samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.
  • Q: Wanneer begint de tour voor het album?
    A: De tour gaat in februari 2015 van start.

Tracklijst

Spoor Titel
1 Steel mijn meisje
2 Klaar om te rennen
3 Waar gaan gebroken harten heen
4 18
5 Meisje Almachtig
6 Het goud van de dwaas
7 Nachtelijke veranderingen
8 Geen controle
9 Brandveilig
10 Ruimtes
elf Stockholm syndroom
12 Wolken
13 Wijzig uw kaartje
14 Illusie

Voor meer informatie over het aankomende album FOUR van One Direction, check out De officiƫle website van One Direction , Rolling Stones artikel , En Billboards artikel .

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's nummer 'You Ask for This' is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en controle over je leven nemen. Het lied herinnert ons eraan dat jij de enige bent die over je lot kan beslissen en dat je nooit iemand anders je beslissingen mag laten dicteren. In dit artikel onderzoeken we de betekenis van de songtekst en de thema's van het nummer.

Lees Verder
Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Book of Rhymes' is een nummer van de Amerikaanse rapper Eminem, uitgebracht in 2002 als de vierde single van zijn vierde studioalbum, The Eminem Show. Het nummer is geproduceerd door Eminem en Jeff Bass en bevat een sample van 'The Big Beat' van Billy Squier. Het nummer gaat over Eminems worsteling met het leven en zijn gebruik van woorden om zichzelf uit te drukken.

Lees Verder