One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

Inhoud

One Direction heeft de volledige tracklist van hun aankomende album FOUR onthuld. Het album komt op 17 november uit en fans kijken reikhalzend uit naar de release. De tracklist bevat samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziek, evenals enkele van de eigen originele nummers van de band. Lees verder om meer te weten te komen over de nummers op het album.

One Direction VIER nummerlijst

De nummers op album VIER

Het album zal in totaal 14 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Steal My Girl' en 'Night Changes'. Andere nummers op het album zijn 'Ready to Run', 'Where Do Broken Hearts Go' en 'No Control'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.

One Direction heeft zojuist de volledige tracklist van hun aankomende album, FOUR, onthuld. Het album bevat 14 nummers, waaronder de eerste single 'Steal My Girl' en het onlangs uitgebrachte 'Night Changes'. Fans kunnen ook uitkijken naar samenwerkingen met Ed Sheeran, John Legend en Karen Gillan, die onlangs Sia's 'Chandelier' coverde op Selfie. Nicki Minaj en Lil Wayne verschijnen ook op het album met hun nummer 'Good Form'. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot exclusieve content.

Kijk voor meer muzieknieuws op Karen Gillan zingt En De ongecensureerde video's van Nicki Minaj .

Samenwerkingen op album VIER

De samenwerking met Ed Sheeran is voor het nummer '18', dat mede is geschreven door Sheeran en One Direction. De samenwerking met Pharrell Williams is voor het nummer 'Fireproof', dat mede is geschreven door Williams en One Direction. De samenwerking met John Legend is voor het nummer 'Girl Almighty', dat mede is geschreven door Legend en One Direction.

De release van album VIER

Het album komt op 17 november uit en is nu beschikbaar voor pre-order. Fans kunnen het album ook digitaal kopen op iTunes en Amazon. Het album is ook beschikbaar voor streaming op Spotify en Apple Music.

De ontvangst van album VIER

Het album heeft al positieve recensies gekregen van critici, en velen prezen de songwriting en productie van de band. Fans hebben ook hun enthousiasme voor het album uitgesproken, en velen zeiden dat ze niet kunnen wachten om de nieuwe nummers te horen.

De Tour voor Album VIER

De band begint aan een wereldtournee ter ondersteuning van het album, met reeds aangekondigde data voor Europa, Noord-Amerika en Australië. De tour gaat van start in februari 2015 en zal tussenstops maken in grote steden over de hele wereld.

Conclusie

Het aankomende album FOUR van One Direction zal zeker een hit worden bij zowel fans als critici. Met samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de muziek, evenals enkele van de eigen originele nummers van de band, wordt het album zeker een succes. Fans kunnen het album nu pre-orderen en kunnen uitkijken naar de tour in februari 2015.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het album FOUR uit?
    A: Het album komt op 17 november uit.
  • Q: Wie zijn de medewerkers op het album?
    A: Het album bevat samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.
  • Q: Wanneer begint de tour voor het album?
    A: De tour gaat in februari 2015 van start.

Tracklijst

Spoor Titel
1 Steel mijn meisje
2 Klaar om te rennen
3 Waar gaan gebroken harten heen
4 18
5 Meisje Almachtig
6 Het goud van de dwaas
7 Nachtelijke veranderingen
8 Geen controle
9 Brandveilig
10 Ruimtes
elf Stockholm syndroom
12 Wolken
13 Wijzig uw kaartje
14 Illusie

Voor meer informatie over het aankomende album FOUR van One Direction, check out De officiële website van One Direction , Rolling Stones artikel , En Billboards artikel .

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder