Nicki Minaj brengt videoclip uit voor 'The Night Is Still Young'

Inhoud

Nicki Minaj brengt videoclip uit voor 'The Night Is Still Young' Nicki Minaj heeft de videoclip uitgebracht voor haar nieuwe single 'The Night Is Still Young'. Bekijk de details over de video, het nummer en meer.

Nicki Minaj heeft de videoclip uitgebracht voor haar nieuwe single 'The Night Is Still Young'. De video is uitgebracht op 5 mei 2020 en is de nieuwste single van haar aankomende album, Queen. De video toont Nicki Minaj in verschillende omgevingen, van een nachtclub tot een strand. De video bevat ook cameo's van enkele van Nicki's vrienden, waaronder rapper 2 Chainz en zangeres Ariana Grande.

Het lied

'The Night Is Still Young' is een rap- en hiphopnummer met de kenmerkende stijl van Nicki Minaj. Het nummer gaat over het leven ten volle leven en je door niets of niemand laten tegenhouden. Het nummer heeft een aanstekelijke beat en zal zeker een hit worden bij fans van Nicki Minaj.

Nicki Minaj heeft de videoclip voor haar single 'The Night Is Still Young' uitgebracht. De video toont Nicki in verschillende kleurrijke en levendige omgevingen, van een nachtclub tot een strand. De video bevat ook cameo's van andere artiesten, waaronder Camila Cabello en DJ Khaled. Het nummer is een vrolijk en pakkend nummer dat je zeker aan het dansen krijgt. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de video zal zeker een hit worden. Dus als je op zoek bent naar een leuk en vrolijk nummer om in de stemming te komen, bekijk dan de videoclip 'The Night Is Still Young' van Nicki Minaj. Vergeet ook niet uit te checken Camila Cabello's zwoele optreden op Ellen en Jimmy Fallon En Wild Thoughts van DJ Khaled met Rihanna .

De muziekvideo

De videoclip voor 'The Night Is Still Young' werd geregisseerd door Benny Boom en toont Nicki Minaj in verschillende bezettingen. De video begint met Nicki in een nachtclub, omringd door haar vrienden en de hele nacht dansend. De video gaat dan over naar een strand, waar Nicki geniet van de zon en het zand. De video bevat ook cameo's van enkele van Nicki's vrienden, waaronder rapper 2 Chainz en zangeres Ariana Grande.

Het album

'The Night Is Still Young' is de nieuwste single van Nicki Minaj's aankomende album, Queen. Het album komt uit op 15 juni 2020 en zal zeker een hit worden bij fans van Nicki Minaj. Het album bevat een verscheidenheid aan verschillende stijlen, van rap en hiphop tot pop en R&B.

De receptie

De videoclip voor 'The Night Is Still Young' kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. De video wordt geprezen om zijn visuals en om zijn boodschap om het leven ten volle te leven. Het nummer wordt ook geprezen om zijn aanstekelijke beat en om de kenmerkende stijl van Nicki Minaj.

Conclusie

Nicki Minaj heeft de videoclip uitgebracht voor haar nieuwe single 'The Night Is Still Young'. De video toont Nicki Minaj in verschillende omgevingen, van een nachtclub tot een strand. De video bevat ook cameo's van enkele van Nicki's vrienden, waaronder rapper 2 Chainz en zangeres Ariana Grande. Het nummer gaat over het leven ten volle leven en je door niets of niemand laten tegenhouden. De video kreeg positieve recensies van zowel fans als critici en zal zeker een hit worden bij fans van Nicki Minaj.

FAQ

  • Q: Wanneer is de videoclip voor 'The Night Is Still Young' uitgebracht?
    A: De videoclip voor 'The Night Is Still Young' is uitgebracht op 5 mei 2020.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'The Night Is Still Young'?
    A: De videoclip voor 'The Night Is Still Young' werd geregisseerd door Benny Boom.
  • Q: Wanneer komt het aankomende album van Nicki Minaj, Queen, uit?
    A: Het aankomende album van Nicki Minaj, Queen, staat gepland voor release op 15 juni 2020.

Tafel

Liedje Videoclip Album
'De nacht is nog jong' 5 mei 2020 Koningin (15 juni 2020)

Ga voor meer informatie over Nicki Minaj's nieuwe single 'The Night Is Still Young' en haar aankomende album Queen naar Rollende steen , Aanplakbord , En Complex .

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder