Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne brengen muziekvideo 'No Frauds' in première

Inhoud

Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne brengen de muziekvideo 'No Frauds' uit Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne hebben de officiële videoclip uitgebracht voor hun samenwerking 'No Frauds'. Bekijk de video en lees onze recensie van het nummer en de video.

Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne hebben de officiële videoclip uitgebracht voor hun samenwerking 'No Frauds'. De video is geregisseerd door Benny Boom en toont het trio in verschillende omgevingen, van een weelderig herenhuis tot een straat vol graffiti. De video bevat ook cameo's van Remy Ma, Tyga en meer. Het nummer is een reactie op Remy Ma's diss-track 'ShETHER' en is een bewijs van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio.

Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne hebben zojuist de videoclip voor hun nieuwe single 'No Frauds' in première gebracht. De video toont de drie artiesten in verschillende omgevingen, van een luxueus landhuis tot een donkere en gruizige straat. De video bevat ook cameo's van andere artiesten, waaronder Chris Brown en Young Money's Tyga. Het nummer is een keiharde raptrack waarin de drie artiesten verzen uitwisselen en enkele van hun beste bars leveren. De video is een must-watch voor elke fan van rapmuziek, en het wordt zeker een hit. Bekijk de video voor 'No Frauds' en bekijk zeker de audio sia songteksten En horen bij mij songteksten ook!nicki minaj drake lil wayne geen fraude muziekvideo

Het lied

Het nummer is een keihard hiphopnummer met de kenmerkende stijl van elke artiest. Het couplet van Nicki Minaj zit vol met haar kenmerkende punchlines en slimme woordspelingen. Drake's couplet zit vol met zijn kenmerkende melodische flow en slimme woordspelingen. Het couplet van Lil Wayne zit vol met zijn kenmerkende snelle levering en slimme woordspelingen. Het nummer is een bewijs van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio.

De video

De video is geregisseerd door Benny Boom en toont het trio in verschillende omgevingen, van een weelderig herenhuis tot een straat vol graffiti. De video bevat ook cameo's van Remy Ma, Tyga en meer. De video is een visuele weergave van de boodschap van het nummer en getuigt van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio.

Onze recensie

We denken dat het nummer en de video een geweldige weergave zijn van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio. Het nummer is een keihard hiphopnummer met de kenmerkende stijl van elke artiest. De video is een visuele weergave van de boodschap van het nummer en getuigt van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio. We raden je ten zeerste aan om het nummer en de video te bekijken.

Conclusie

Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne hebben de officiële videoclip uitgebracht voor hun samenwerking 'No Frauds'. Het nummer is een keihard hiphopnummer met de kenmerkende stijl van elke artiest. De video is een visuele weergave van de boodschap van het nummer en getuigt van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio. We raden je ten zeerste aan om het nummer en de video te bekijken.

Referenties

FAQ

  • Q: Wie is te zien in de videoclip 'No Frauds'?
    A: De video bevat Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne, evenals cameo's van Remy Ma, Tyga en meer.
  • Q: Wie regisseerde de videoclip 'No Frauds'?
    A: De video is geregisseerd door Benny Boom.
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het nummer is een reactie op Remy Ma's diss-track 'ShETHER' en is een bewijs van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio.

Tafel

Artiest Stijl
Nicky Minaj Punchlines en slimme woordspelingen
Mannetjeseend Melodische flow en slimme woordspelingen
Lil Wayne Snelle aflevering en slimme woordspelingen

We raden ten zeerste aan om de Geen fraude videoclip van Nicki Minaj, Drake en Lil Wayne. Het nummer is een keihard hiphopnummer met de kenmerkende stijl van elke artiest. De video is een visuele weergave van de boodschap van het nummer en getuigt van de chemie en lyrische bekwaamheid van het trio.

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder