Muziekvideo voor 'I Know You' van Fifty Shades of Grey

Inhoud

De officiële videoclip voor 'I Know You' van de Fifty Shades of Grey-soundtrack is vrijgegeven. Het nummer wordt gezongen door de Britse singer-songwriter Skylar Gray en komt voor op de aftiteling van de film. De video bevat fragmenten uit de film en legt de emotie van het nummer vast. Het is een mooie en beklijvende ballad die de intensiteit van het liefdesverhaal van de film vastlegt.

skylar grey ik ken je videoclip van de soundtrack van vijftig tinten grijs

Wie zingt 'I know you'?

Het nummer wordt gezongen door Skylar Grey, een singer-songwriter uit Wisconsin. Ze heeft liedjes geschreven en geproduceerd voor artiesten als Eminem, Dr. Dre en Rihanna. Ze heeft ook haar eigen soloalbums uitgebracht en is genomineerd voor verschillende prijzen.

De videoclip voor 'I Know You' van Fifty Shades of Grey is een verbluffende visuele weergave van de songtekst. Geregisseerd door Grant Singer, volgt de video een jong stel terwijl ze hun relatie en de emoties die daarbij horen onderzoeken. De video heeft een prachtige achtergrond van de Pacific Northwest en de chemie van het paar is voelbaar. De songtekst, geschreven door The 1975 en Kehlani, komt tot leven in de video, terwijl het verhaal van het paar zich ontvouwt terwijl ze hun gevoelens voor elkaar onderzoeken. De video is een perfecte aanvulling op het nummer en het zal zeker een hit worden bij fans van de film. Als je op zoek bent naar meer muziek uit The 1975, bekijk dan hun nummer 'So She Goes' dus ze gaat songteksten , of Kehlani's 'All Me' met Keyshia Cole alle ik songteksten .

Wat is de betekenis van 'Ik ken jou'?

Het nummer gaat over de intensiteit van liefde en de kracht van iemand diep kennen. De teksten drukken het idee uit dat, ook al zijn twee mensen uit elkaar, ze zich toch verbonden kunnen voelen. Het nummer is een prachtige uitdrukking van de liefde tussen Christian en Anastasia in de film.

Hoe ziet de muziekvideo eruit?

De videoclip voor 'I Know You' bevat fragmenten uit de film en legt de emotie van het nummer vast. Het is een mooie en beklijvende ballad die de intensiteit van het liefdesverhaal van de film vastlegt. De video laat ook Skylar Gray zien die het lied zingt in een donkere kamer met een enkel licht dat haar verlicht.

Waar kan ik de muziekvideo bekijken?

De videoclip voor 'I Know You' is te bekijken op YouTube en andere streamingdiensten. Het is ook beschikbaar op de officiële Fifty Shades of Grey-soundtrack.

Wat zijn de teksten van 'I Know You'?

De tekst van 'I Know You' is als volgt:

Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je

Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je

Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je

Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je

Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je
Ik ken je, ik ken je

FAQ

 • Q: Wie zingt 'I Know You'?
  A: Het nummer wordt gezongen door Skylar Grey.
 • Q: Wat is de betekenis van 'Ik ken jou'?
  A: Het nummer gaat over de intensiteit van liefde en de kracht van iemand diep kennen.
 • Q: Hoe is de videoclip?
  A: De videoclip voor 'I Know You' bevat fragmenten uit de film en legt de emotie van het nummer vast.
 • Q: Waar kan ik de videoclip bekijken?
  A: De videoclip voor 'I Know You' is te bekijken op YouTube en andere streamingdiensten.

Meer informatie

Liedje Artiest Album
Ik ken jou Skylar grijs Fifty Shades of Grey (originele film-soundtrack)

De officiële videoclip voor 'I Know You' van de Vijftig tinten grijs soundtrack is een prachtige en beklijvende ballad die de intensiteit van het liefdesverhaal van de film vastlegt. Het nummer wordt gezongen door de Britse singer-songwriter Skylar Gray en komt voor op de aftiteling van de film. De teksten drukken het idee uit dat, ook al zijn twee mensen uit elkaar, ze zich toch verbonden kunnen voelen. De video is te bekijken op YouTube en andere streamingdiensten, en is ook beschikbaar op de officiële soundtrack.

Ga voor meer informatie over het lied en de betekenis ervan naar AZLyrics En Genie . Ga naar om de officiële muziekvideo te bekijken Lees Verder

Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

Eminem - Rap God (tekstrecensie en songbetekenis)

De songtekst van het nummer zit boordevol verwijzingen naar andere hiphopnummers, evenals verwijzingen naar de popcultuur. De flow van Eminem is ongelooflijk snel en complex, en hij slaagt erin om in korte tijd veel woorden in te passen. Hij gebruikt ook slimme woordspelingen en dubbelzinnigheden om zijn teksten interessanter te maken. Het nummer staat ook vol met opschepperige teksten, zoals Eminem opschept over zijn vaardigheden en prestaties.

Lees Verder