Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Inhoud

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon' Countrymuziekster Miranda Lambert heeft de videoclip uitgebracht voor haar hitsingle 'Little Red Wagon'. Bekijk hier de primeur voor de video en het nummer.

Countrymuziekster Miranda Lambert heeft de videoclip uitgebracht voor haar hitsingle 'Little Red Wagon'. De video is uitgebracht op 7 april 2020 en is al meer dan 1 miljoen keer bekeken. Het nummer is een favoriet bij fans en is al jaren een hoofdbestanddeel van Lamberts liveshows. Bekijk hier de primeur voor de video en het nummer.

Miranda Lambert kleine rode wagen muziekvideo

De muziekvideo

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Countrymuziekster Miranda Lambert heeft onlangs de videoclip uitgebracht voor haar hitsingle 'Little Red Wagon'. De video toont Lambert die zingt en danst in verschillende omgevingen, van een schuur tot een strand. Het nummer is een leuk, vrolijk deuntje dat de vrijheid viert om te kunnen gaan en staan ​​waar je maar wilt. Lamberts krachtige zang en pakkende teksten maken van dit nummer een must-listening voor elke countrymuziekfan. Fans van Lamberts muziek kunnen ook haar andere hits als 'The House That Built Me' en 'Mama's Broken Heart' beluisteren. Voor degenen die op zoek zijn naar meer betekenisvolle muziek, kunnen ze uitchecken legendes sterven nooit aan betekenis of paars regenlied .Het lied

Het nummer 'Little Red Wagon' werd in 2014 uitgebracht als de eerste single van Lamberts vijfde studioalbum, Platinum. Het nummer is geschreven door Lambert, Natalie Hemby en Luke Laird en werd geproduceerd door Frank Liddell en Glenn Worf. Het nummer is een uptempo country-rocknummer en bevat Lambert die zingt over haar onafhankelijkheid en haar weigering om vastgebonden te worden. Het nummer was een commercieel succes, met een piek op nummer één in de US Country Airplay-hitlijst en nummer twee in de US Hot Country Songs-hitlijst.

Kritische ontvangst

Het nummer kreeg positieve recensies van critici. Rolling Stone prees het nummer en noemde het 'een rauw, uitdagend volkslied van onafhankelijkheid'. De New York Times prees het lied ook en zei dat het 'de geest van Lamberts muziek weergeeft'. Het nummer werd genomineerd voor Best Country Solo Performance tijdens de 57e jaarlijkse Grammy Awards.

Live optredens

Lambert heeft het nummer meerdere keren live uitgevoerd, onder meer bij de CMA Awards 2014, de ACM Awards 2015 en de CMT Music Awards 2016. Ze zong het nummer ook op de Late Show met David Letterman en The Ellen DeGeneres Show. Het nummer is een favoriet bij fans geworden en is een hoofdbestanddeel van Lamberts liveshows.

Conclusie

De videoclip van Miranda Lambert voor 'Little Red Wagon' is een hit bij zowel fans als critici. Het nummer is een favoriet bij fans en is een hoofdbestanddeel van Lamberts liveshows geworden. De video toont Lamberts kenmerkende stijl en geeft de geest van het nummer goed weer. Mocht je de video nog niet gezien hebben, bekijk hem dan zeker eens.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Little Red Wagon'?
    A: Het nummer is geschreven door Miranda Lambert, Natalie Hemby en Luke Laird.
  • Q: Wanneer is de videoclip uitgebracht?
    A: De videoclip is uitgebracht op 7 april 2020.
  • Q: Voor welke prijzen is het nummer genomineerd?
    A: Het nummer werd genomineerd voor Best Country Solo Performance tijdens de 57e jaarlijkse Grammy Awards.

Grafiekprestaties

Grafiek Top positie
Amerikaanse country-airplay 1
Amerikaanse populaire countrynummers 2

Voor meer informatie over de muziekvideo 'Little Red Wagon' van Miranda Lambert, ga je naar Rollende steen , De New York Times , En CMT .

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder