Miley Cyrus kondigt nieuwe EP 'She Is Coming' aan

Miley Cyrus heeft de release aangekondigd van haar nieuwe EP, 'She Is Coming'. De EP komt op 31 mei uit en zal zes nieuwe nummers bevatten. De EP is Cyrus' eerste release sinds haar album 'Younger Now' uit 2017. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van de EP, die zeker vol zal zitten met het kenmerkende geluid van Cyrus. Naast de EP heeft Cyrus ook een nieuwe single uitgebracht, 'Mother's Daughter', die nu verkrijgbaar is. Fans kunnen ook uitchecken éénrichtingsliedbetekenissen En grote sean cypher voor meer muziek van Cyrus.

Inhoud

Miley Cyrus heeft haar nieuwe EP 'She Is Coming' aangekondigd, met 6 nieuwe tracks, artwork, features en een releasedatum. De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019.

Tracklijst

De EP zal 6 nieuwe tracks bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte single 'Mother's Daughter'. De volledige tracklist is als volgt:
 • Moeders Dochter
 • onheilig
 • DROOM. (feat. Ghostface Killah)
 • Cattitude (feat. RuPaul)
 • Party Up The Street (feat. Swae Lee & Mike WiLL Made-It)
 • Het meest

Kunstwerk

Het artwork voor de EP bevat een zwart-witafbeelding van Miley Cyrus met haar tong uitgestoken. Het kunstwerk is ontworpen door kunstenaar en fotograaf Vijat Mohindra.

Functies

De EP bevat een aantal gastartiesten, waaronder Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee en Mike WiLL Made-It.

Datum van publicatie

De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019.

FAQ

 • Q: Wat is de titel van de nieuwe EP van Miley Cyrus?
  A: De titel van de nieuwe EP van Miley Cyrus is 'She Is Coming'.
 • Q: Wie zijn de artiesten op de EP?
  A: De artiesten op de EP zijn Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee en Mike WiLL Made-It.
 • Q: Wanneer komt de EP uit?
  A: De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019.

Conclusie

Miley Cyrus heeft haar nieuwe EP 'She Is Coming' aangekondigd, met 6 nieuwe tracks, artwork, features en een releasedatum. De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019. De EP bevat een aantal gastartiesten, waaronder Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee en Mike WiLL Made-It. Kijk voor meer informatie op Rollende steen En Aanplakbord .
Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - Girl is a Gun: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's 'Girl is a Gun' is een krachtig volkslied over vrouwelijke empowerment. Het nummer is een viering van vrouwelijke kracht en veerkracht, en het moedigt vrouwen aan om hun kracht te omarmen en te gebruiken om te vechten voor waar ze in geloven. Het nummer werd in 2019 uitgebracht als onderdeel van Halsey's derde studioalbum, Manic.Lees Verder
Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Rudimental & James Arthur's 'Sun Comes Up' - Een recensie

Het nummer begint met een zachte pianomelodie die zich opbouwt naar een krachtig refrein. Het refrein wordt aangedreven door een sterke beat en bevat de krachtige zang van James Arthur. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de track heeft een positieve boodschap. De productie is van topklasse en de track heeft veel energie.

Lees Verder