Miley Cyrus kondigt nieuwe EP 'She Is Coming' aan

Miley Cyrus heeft de release aangekondigd van haar nieuwe EP, 'She Is Coming'. De EP komt op 31 mei uit en zal zes nieuwe nummers bevatten. De EP is Cyrus' eerste release sinds haar album 'Younger Now' uit 2017. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van de EP, die zeker vol zal zitten met het kenmerkende geluid van Cyrus. Naast de EP heeft Cyrus ook een nieuwe single uitgebracht, 'Mother's Daughter', die nu verkrijgbaar is. Fans kunnen ook uitchecken éénrichtingsliedbetekenissen En grote sean cypher voor meer muziek van Cyrus.

Inhoud

Miley Cyrus heeft haar nieuwe EP 'She Is Coming' aangekondigd, met 6 nieuwe tracks, artwork, features en een releasedatum. De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019.

Tracklijst

De EP zal 6 nieuwe tracks bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte single 'Mother's Daughter'. De volledige tracklist is als volgt:
 • Moeders Dochter
 • onheilig
 • DROOM. (feat. Ghostface Killah)
 • Cattitude (feat. RuPaul)
 • Party Up The Street (feat. Swae Lee & Mike WiLL Made-It)
 • Het meest

Kunstwerk

Het artwork voor de EP bevat een zwart-witafbeelding van Miley Cyrus met haar tong uitgestoken. Het kunstwerk is ontworpen door kunstenaar en fotograaf Vijat Mohindra.

Functies

De EP bevat een aantal gastartiesten, waaronder Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee en Mike WiLL Made-It.

Datum van publicatie

De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019.

FAQ

 • Q: Wat is de titel van de nieuwe EP van Miley Cyrus?
  A: De titel van de nieuwe EP van Miley Cyrus is 'She Is Coming'.
 • Q: Wie zijn de artiesten op de EP?
  A: De artiesten op de EP zijn Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee en Mike WiLL Made-It.
 • Q: Wanneer komt de EP uit?
  A: De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019.

Conclusie

Miley Cyrus heeft haar nieuwe EP 'She Is Coming' aangekondigd, met 6 nieuwe tracks, artwork, features en een releasedatum. De EP staat gepland voor release op 31 mei 2019. De EP bevat een aantal gastartiesten, waaronder Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee en Mike WiLL Made-It. Kijk voor meer informatie op Rollende steen En Aanplakbord .
Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

'Slide' is een nummer van Calvin Harris, Frank Ocean en Migos. Het werd uitgebracht in 2017 en werd al snel een hit. Het nummer is een mix van hiphop en elektronische muziek, met een pakkende beat en een vloeiende flow. De tekst van het nummer gaat over het leven ten volle leven en genieten van het moment.

Lees Verder
Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

De muziekvideo 'Zero' werd uitgebracht in 2018 en werd geregisseerd door Mark Pellington. De video volgt het verhaal van een jong meisje dat worstelt met haar identiteit en haar plek in de wereld probeert te vinden. Ze wordt meegenomen op een reis door een post-apocalyptische wereld, waar ze verschillende personages ontmoet die haar helpen haar ware zelf te vinden.

Lees Verder