MGK praat over vete met Eminem, noemt hem 'Dumbass' in interview met 'The Breakfast Club'

Inhoud

MGK en Eminem's vete: Machine Gun Kelly noemt Eminem een ​​'Dumbass' Machine Gun Kelly verscheen onlangs in The Breakfast Club en besprak zijn vete met Eminem. Hij noemde Eminem een ​​'dumbass' en zei dat hij 'niet in dezelfde klasse zat' als hij. Lees verder om meer te weten te komen over de vete en wat MGK te zeggen had.

Machine Gun Kelly verscheen onlangs in The Breakfast Club en besprak zijn vete met Eminem. Hij noemde Eminem een ​​'dumbass' en zei dat hij 'niet in dezelfde klasse zat' als hij. De vete tussen de twee rappers is aan de gang sinds 2018, toen MGK een diss-track uitbracht gericht op Eminem. Lees verder om meer te weten te komen over de vete en wat MGK te zeggen had.

Machine Gun Kelly opende onlangs zijn vete met Eminem in een interview met The Breakfast Club. Hij noemde Eminem een ​​'dumbass' en zei dat hij 'het beu was om passief-agressief te zijn' over de situatie. Hij zei ook dat hij 'niet bang' was voor Eminem en dat hij 'klaar was om te vechten'. MGK zei ook dat hij 'niet probeerde respectloos te zijn' en dat hij 'gewoon voor zichzelf probeerde op te komen'. De vete tussen de twee rappers is aan de gang sinds 2018, toen Eminem een ​​diss-track uitbracht over MGK.

De vete tussen de twee rappers is een hot topic in de muziekindustrie en heeft geleid tot veel discussie onder fans. Terwijl sommige fans de kant van Eminem hebben gekozen, hebben anderen de kant van MGK gekozen. Het valt nog te bezien hoe de vete zal uitpakken, maar het is duidelijk dat beide rappers niet snel terugdeinzen.

Naast het praten over zijn vete met Eminem, besprak MGK ook zijn nieuwe muziek. Hij heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht genaamd 'Rewrite the Stars' met James Arthur en Anne-Marie, en hij heeft ook een nieuwe single uitgebracht genaamd 'A Million Reasons' van zijn aankomende album Joanne. Fans kunnen beide nummers beluisteren hier En hier .

machinegeweer kely mgk eminem interview vete diss

Achtergrond van de vete

De vete tussen Machine Gun Kelly en Eminem begon in 2018, toen MGK een diss-track uitbracht gericht op Eminem. De track was een reactie op Eminems nummer 'Not Alike' van zijn album Kamikaze , met de regel 'And I'm talkin' to you, but you know who the f*** you are, Kelly'. MGK reageerde met de track 'Rap Devil', een diss gericht op Eminem. Sindsdien is de vete aan de gang.

MGK's interview met The Breakfast Club

MGK verscheen onlangs in The Breakfast Club en besprak zijn vete met Eminem. Hij zei dat hij 'niet in dezelfde klasse' zat als Eminem en noemde hem een ​​'dumbass'. Hij zei ook dat hij 'niet bang' was voor Eminem en dat hij 'niet terugdeinsde'. Hij zei ook dat hij 'niet gepest zou worden' door Eminem.

Eminems reactie

Eminem moet nog reageren op de opmerkingen van MGK. Hij heeft echter onlangs een nummer uitgebracht met de naam 'Killshot', waarvan wordt aangenomen dat het een reactie is op de diss-track van MGK. Het nummer bevat de regel 'Maar hoe ga je jezelf vernoemen naar een verdomd pistool en een mannenknot hebben?'. Aangenomen wordt dat dit een verwijzing is naar de naam van MGK en zijn kapsel.

Reactie van fans

Fans zijn verdeeld over de vete tussen MGK en Eminem. Sommigen hebben de kant van MGK gekozen, terwijl anderen de kant van Eminem hebben gekozen. Velen hebben MGK bekritiseerd vanwege zijn opmerkingen, terwijl anderen hem hebben geprezen omdat hij opkwam tegen Eminem. Het valt nog te bezien hoe de vete in de toekomst zal uitpakken.

Conclusie

De vete tussen Machine Gun Kelly en Eminem is aan de gang sinds 2018. MGK verscheen onlangs in The Breakfast Club en besprak zijn vete met Eminem. Hij noemde Eminem een ​​'dumbass' en zei dat hij 'niet in dezelfde klasse zat' als hij. Eminem moet nog reageren op de opmerkingen van MGK, maar hij heeft onlangs een nummer uitgebracht waarvan wordt aangenomen dat het een reactie is op de diss-track van MGK. Fans zijn verdeeld over de vete, sommigen kiezen de kant van MGK en anderen kiezen de kant van Eminem. Het valt nog te bezien hoe de vete in de toekomst zal uitpakken.

FAQ

  • Q: Wanneer begon de vete tussen Machine Gun Kelly en Eminem?
    A: De vete tussen Machine Gun Kelly en Eminem begon in 2018, toen MGK een diss-track uitbracht gericht op Eminem.
  • Q: Wat zei Machine Gun Kelly over Eminem in zijn interview met The Breakfast Club?
    A: In zijn interview met The Breakfast Club zei MGK dat hij 'niet in dezelfde klasse' zat als Eminem en noemde hem een ​​'dumbass'.
  • Q: Heeft Eminem gereageerd op de opmerkingen van Machine Gun Kelly?
    A: Eminem moet nog reageren op de opmerkingen van MGK, maar hij heeft onlangs een nummer uitgebracht waarvan wordt aangenomen dat het een reactie is op de diss-track van MGK.

Tijdlijn van de vete

Datum Evenement
2018 MGK brengt diss-track uit gericht op Eminem
2020 MGK verschijnt op The Breakfast Club en noemt Eminem een ​​'dumbass'
2020 Eminem brengt 'Killshot' uit, waarvan wordt aangenomen dat het een reactie is op de diss-track van MGK

De vete tussen Machine Gun Kelly en Eminem duurt al meer dan twee jaar. Het valt nog te bezien hoe de vete in de toekomst zal uitpakken. Voor meer informatie over de vete, check out Dit artikel van Rolling Stone en Dit artikel van CNN.

Lorde - The Man with the Axe: Lyrics Betekenis & Song Explained

Lorde - The Man with the Axe: Lyrics Betekenis & Song Explained

Het nummer begint met een beklijvende gitaarriff die de toon zet voor de rest van het nummer. De tekst van het lied vertelt het verhaal van een man die worstelt met zijn innerlijke demonen en een manier probeert te vinden om ermee om te gaan. Het refrein van het nummer is bijzonder krachtig, met Lorde die zingt:

Lees Verder
Taylor Swift - Geef me niet de schuld: recensie en betekenis van songteksten

Taylor Swift - Geef me niet de schuld: recensie en betekenis van songteksten

Het nummer begint met Taylor die zingt over hoe ze zich de laatste tijd voelt. Ze voelt zich 'gek' en 'high' en ze 'voelt het in haar botten'. Ze heeft het gevoel dat ze 'op het randje leeft' en dat ze 'op de tafels danst'. Ze heeft het gevoel dat ze 'door het vuur rent' en dat ze 'het opbrandt'.

Lees Verder