Het debuutalbum 'Title' van Meghan Trainor is nu verkrijgbaar op vinyl en deluxe

Inhoud

Het debuutalbum 'Title' van Meghan Trainor is nu verkrijgbaar op vinyl en deluxe Het debuutalbum 'Title' van Meghan Trainor is nu verkrijgbaar op vinyl en deluxe edities. Lees meer over het album, de tracklist en de functies van de deluxe editie.

Het debuutalbum 'Title' van Meghan Trainor is nu verkrijgbaar op vinyl en deluxe edities. Het album werd uitgebracht op 9 januari 2015 en bevat een verzameling pop- en R & B-nummers. De deluxe editie bevat vier bonustracks en een speciale vinyleditie. Lees verder voor meer informatie over het album, de tracklist en de functies van de deluxe editie.

Meghan Trainer

Tracklijst

Het album bevat 12 nummers, waaronder de hitsingles 'All About That Bass' en 'Lips Are Movin'. Andere nummers zijn 'Dear Future Husband', 'Walkashame' en 'Like I'm Gonna Lose You'. De deluxe editie bevat vier bonustracks: 'Bang Dem Sticks', 'Mr. Bijna', 'My Selfish Heart' en 'Credit'.Meghan Trainor Titelalbum

Vinyl-editie

De vinyleditie van 'Title' bevat een speciale editie klaphoes met een uniek ontwerp. Het vinyl bevat ook een downloadkaart voor het volledige album, evenals de vier bonustracks. De vinyleditie is verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Meghan Trainor Titelalbum

luxe editie

De deluxe editie van 'Title' bevat het volledige album, evenals vier bonustracks. Het bevat ook een speciale editie klaphoes met een uniek ontwerp en een downloadkaart voor het volledige album en bonustracks. De deluxe editie is zowel op cd als digitaal verkrijgbaar.

Meghan Trainor Titelalbum

Functies

Het album bevat een mix van pop- en R&B-nummers, met de nadruk op vrolijke, pakkende melodieën. De teksten zijn vaak luchtig en leuk, met een paar serieuzere nummers erin. De productie is gepolijst en professioneel, met een focus op strakke vocale harmonieën en pakkende hooks.

Meghan Trainer

Receptie

Het album kreeg positieve recensies van critici, die de productie en songwriting prezen. Het album kwam binnen op nummer één in de Billboard 200 en is sindsdien dubbel platina gecertificeerd in de VS. Het is ook platina gecertificeerd in het VK en Australië.

Conclusie

Het debuutalbum 'Title' van Meghan Trainor is nu verkrijgbaar op vinyl en deluxe edities. Het album bevat een mix van pop- en R&B-nummers, met de nadruk op vrolijke, pakkende melodieën. Het album kreeg positieve recensies van critici en is sindsdien dubbel platina gecertificeerd in de VS. De vinyleditie bevat een speciale editie klaphoes met een uniek ontwerp en de luxe editie bevat vier bonustracks.

FAQ

  • Q: Wat is de tracklist van het album 'Title' van Meghan Trainor?
    A: Het album bevat 12 nummers, waaronder de hitsingles 'All About That Bass' en 'Lips Are Movin'. De deluxe editie bevat vier bonustracks: 'Bang Dem Sticks', 'Mr. Bijna', 'My Selfish Heart' en 'Credit'.
  • Q: In welke formaten is het album beschikbaar?
    A: Het album is verkrijgbaar in cd-, digitale en vinylformaten. De vinyleditie bevat een speciale editie klaphoes met een uniek ontwerp en de luxe editie bevat vier bonustracks.
  • Q: Hoe is het album ontvangen?
    A: Het album kreeg positieve recensies van critici en is sindsdien dubbel platina gecertificeerd in de VS. Het is ook platina gecertificeerd in het VK en Australië.

Tafel

Formaat Functies
CD Volledig album, deluxe-editie klaphoes, downloadkaart voor volledig album en bonustracks
Digitaal Volledig album, deluxe-editie klaphoes, downloadkaart voor volledig album en bonustracks
Vinyl Speciale editie klaphoes, downloadkaart voor volledig album en bonustracks

Het debuutalbum 'Title' van Meghan Trainor is nu verkrijgbaar op vinyl en deluxe edities. Kijk voor meer informatie op Meghan Trainors officiële website , of lees reviews op Metakritisch .

Taylor Swift pronkt met haar beruchte navel op Hawaiian Vacation

Taylor Swift pronkt met haar beruchte navel op Hawaiian Vacation

Taylor Swift nam onlangs een broodnodige vakantie naar Hawaï met haar vriend, Joe Alwyn. Het stel werd gespot terwijl ze genoten van de zon en het zand op het eiland Kauai. Swift werd gezien in een witte bikini en een korte broek met hoge taille, die pronkte met haar beruchte navel. Fans waren er snel bij om naar sociale media te gaan om commentaar te geven op haar gedurfde uiterlijk.

Lees Verder
Taylor Swift - Zoet Niets | Songtekst Betekenis uitgelegd

Taylor Swift - Zoet Niets | Songtekst Betekenis uitgelegd

'Sweet Nothing' van Taylor Swift is een hartverscheurende ballad over de pijn van een verbroken relatie. Het nummer werd uitgebracht als de vierde single van haar vijfde studioalbum, 1989. De tekst vertelt het verhaal van een vrouw die worstelt om verder te gaan met een liefde uit het verleden en probeert de kracht te vinden om los te laten. Het nummer is een krachtige herinnering dat het soms nodig is om het verleden los te laten om vooruit te komen.

Lees Verder