Meghan Trainor brengt nieuwe videoclip uit voor 'NO'

Inhoud

Meghan Trainor brengt nieuwe videoclip uit voor 'NO' Meghan Trainor heeft haar nieuwe videoclip uitgebracht voor haar single 'NO'. De video bevat een leuke en vrolijke dansroutine en zal zeker een hit worden bij fans. Lees verder voor meer informatie over de video en het nummer.

Meghan Trainor heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor haar single 'NO'. De video bevat een leuke en vrolijke dansroutine die de boodschap van zelfbekrachtiging van het nummer perfect weergeeft. De video bevat ook cameo's van enkele beroemde vrienden van Trainor, waaronder acteur en zanger Nick Jonas. Fans van de muziek van Trainor zullen zeker genieten van deze nieuwe video en de boodschap die hij overbrengt. Voor meer nieuwe muziek, check out six9ine nieuw nummer En revolutie radio-tracklist .

Meghan Trainor heeft haar nieuwe videoclip uitgebracht voor haar single 'NO'. De video bevat een leuke en vrolijke dansroutine en zal zeker een hit worden bij fans. Lees verder voor meer informatie over de video en het nummer.meghan trainor geen muziekvideo heet

De muziekvideo

De videoclip voor 'NO' is uitgebracht op 21 april 2021. In de video zien we Meghan Trainor en een groep dansers die een leuke en vrolijke dansroutine uitvoeren. De video werd geregisseerd door Hannah Lux Davis en gechoreografeerd door Charm La'Donna. De video is al meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

Het lied

Het nummer 'NO' werd uitgebracht in maart 2021 en is de eerste single van het aanstaande vierde studioalbum van Meghan Trainor. Het nummer is een vrolijk poplied over zelfliefde en empowerment. Het nummer is al meer dan 100 miljoen keer gestreamd op Spotify.

De betekenis achter het lied

Meghan Trainor heeft gezegd dat het nummer gaat over voor jezelf opkomen en niemand misbruik van je laten maken. Ze heeft gezegd dat het nummer gaat over sterk zijn en je door niemand laten duwen. Het nummer is een krachtige boodschap van zelfliefde en empowerment.

De receptie

Het nummer en de videoclip kregen positieve recensies van zowel fans als critici. Het nummer wordt geprezen om zijn pakkende melodie en krachtige boodschap. De videoclip wordt ook geprezen om zijn leuke en vrolijke dansroutine.

Het album

Het vierde studioalbum van Meghan Trainor komt later dit jaar uit. Het album zal naar verwachting meer vrolijke popsongs bevatten, evenals enkele langzamere, meer emotionele nummers. Het album zal zeker een hit worden bij de fans.

Conclusie

Meghan Trainor heeft haar nieuwe videoclip uitgebracht voor haar single 'NO'. De video bevat een leuke en vrolijke dansroutine en zal zeker een hit worden bij fans. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfliefde en voor jezelf opkomen. Het album komt later dit jaar uit en zal zeker een hit worden bij de fans.

FAQ

  • Q: Wanneer is de videoclip voor 'NO' uitgebracht?
    A: De videoclip voor 'NO' is uitgebracht op 21 april 2021.
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het nummer gaat over zelfliefde en empowerment.
  • Q: Wanneer komt het vierde studioalbum van Meghan Trainor uit?
    A: Het vierde studioalbum van Meghan Trainor komt later dit jaar uit.

Tafel

Liedje Videoclip
NEE 21 april 2021

Voor meer informatie over de nieuwe videoclip van Meghan Trainor voor 'NO', check out Rollende steen En Aanplakbord .

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder