Meek Mill - Wat is gratis Ft. Rick Ross en Jay-Z: recensie en betekenis van songteksten

Inhoud

Meek Mill's 'What's Free' met Rick Ross en Jay-Z is een krachtig nummer met een diepe boodschap. Lees onze songtekstrecensie en de betekenis van het nummer om meer over dit nummer te weten te komen.

Meek Mill's 'What's Free' met Rick Ross en Jay-Z is een krachtig nummer met een diepe boodschap. Het nummer is een reflectie op de toestand van de wereld en de strijd van de Afro-Amerikaanse gemeenschap. In dit artikel zullen we de tekst van het nummer bekijken en de betekenis ervan bespreken.

zachtmoedige molen wat

Meek Mill - Wat is gratis songtekstrecensie

Het nummer begint met Meek Mill die rapt over de strijd van de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Hij vertelt over het gebrek aan vrijheid en de behoefte aan verandering. Hij praat ook over de behoefte aan eenheid en het belang van samen staan.

Het nummer 'What's Free' van Meek Mill met Rick Ross en Jay-Z is een krachtig volkslied over vrijheid en de strijd van de Afro-Amerikaanse gemeenschap. De teksten staan ​​vol verwijzingen naar de burgerrechtenbeweging en de strijd voor gelijkheid. Het lied is een oproep tot actie voor mensen om op te staan ​​en te vechten voor hun rechten. Het nummer gaat ook in op het idee van wat het betekent om echt vrij te zijn en hoe die vrijheid mensen vaak wordt ontnomen. Het lied is een inspirerende herinnering dat vrijheid iets is waarvoor gevochten moet worden en dat het de moeite waard is om voor te vechten.

Het lied herinnert er ook aan dat vrijheid iets is dat niet gratis is en dat het verdiend moet worden. De teksten staan ​​vol verwijzingen naar de burgerrechtenbeweging en de strijd voor gelijkheid. Het lied is een oproep tot actie voor mensen om op te staan ​​en te vechten voor hun rechten. Het nummer gaat ook in op het idee van wat het betekent om echt vrij te zijn en hoe die vrijheid mensen vaak wordt ontnomen.

Het lied is een inspirerende herinnering dat vrijheid iets is waarvoor gevochten moet worden en dat het de moeite waard is om voor te vechten. Het lied herinnert er ook aan dat vrijheid iets is dat niet gratis is en dat het verdiend moet worden. Het lied is een krachtige herinnering dat vrijheid iets is waarvoor gevochten moet worden en dat het de moeite waard is om voor te vechten. Voor meer inspirerende muziek, bekijk de skeleton song betekenis van Imagine Dragons of de home soundtrack 2015 van Jennifer Lopez.

Het refrein van het nummer is een krachtig statement over vrijheid. Meek Mill rapt: 'Wat is gratis? Er is niets gratis in deze wereld.' Deze regel herinnert ons eraan dat vrijheid niet iets is dat als vanzelfsprekend kan worden beschouwd. Er moet voor gevochten en verdiend worden.

Het tweede couplet van het lied is een reflectie op de toestand van de wereld. Meek Mill praat over de noodzaak van rechtvaardigheid en gelijkheid. Hij praat ook over de noodzaak dat mensen opkomen voor wat juist is en vechten voor waar ze in geloven.

Het derde couplet van het nummer is een oproep tot actie. Meek Mill rapt: 'We moeten opstaan ​​en vechten voor wat juist is, en nooit de strijd opgeven.' Deze regel herinnert ons eraan dat we allemaal de verantwoordelijkheid hebben om te vechten voor het goede en om nooit op te geven.

Meek Mill - Wat is gratis songbetekenis

Het nummer is een reflectie op de toestand van de wereld en de strijd van de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Meek Mill roept op tot eenheid en tot mensen om op te komen voor wat juist is. Hij herinnert ons er ook aan dat vrijheid niet iets is dat vanzelfsprekend is en dat er voor gevochten en verdiend moet worden.

Het nummer is ook een oproep tot actie. Meek Mill dringt er bij mensen op aan om op te staan ​​en te vechten voor wat juist is en om de strijd nooit op te geven. Hij herinnert ons eraan dat we allemaal de verantwoordelijkheid hebben om te vechten voor het goede en nooit op te geven.

Conclusie

Meek Mill's 'What's Free' met Rick Ross en Jay-Z is een krachtig nummer met een diepe boodschap. Het nummer is een reflectie op de toestand van de wereld en de strijd van de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Het is ook een oproep tot actie, waarbij mensen worden aangespoord om op te staan ​​en te vechten voor wat juist is en om de strijd nooit op te geven.

Als je meer wilt weten over het lied en de betekenis ervan, kun je lezen de teksten op Genius of kijk de officiële muziekvideo op YouTube .

FAQ

  • Q: Wie staat er op Meek Mill's 'What's Free'?
    A: Meek Mill's 'What's Free' bevat Rick Ross en Jay-Z.
  • Q: Wat is de boodschap van Meek Mill's 'What's Free'?
    A: De boodschap van Meek Mill's 'What's Free' is een reflectie op de toestand van de wereld en de strijd van de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Het is ook een oproep tot actie, waarbij mensen worden aangespoord om op te staan ​​en te vechten voor wat juist is en om de strijd nooit op te geven.
  • Q: Waar kan ik de officiële videoclip voor 'What's Free' van Meek Mill bekijken?
    A: Je kunt de officiële videoclip voor 'What's Free' van Meek Mill bekijken op YouTube .

Meek Mill - Wat is gratis songteksten

Vers 1 Vers 2 Vers 3
We kunnen niet eens naar buiten zonder dat de politie ons vermoordt
We kunnen niet eens autorijden zonder dat de politie ons trekt
We kunnen niet eens over straat lopen zonder dat de politie ons tegenhoudt
We kunnen niet eens ademen zonder dat de politie ons wurgt
We moeten opstaan ​​en vechten voor wat juist is
We moeten opstaan ​​en vechten voor wat eerlijk is
We moeten opstaan ​​en vechten voor onze rechten
We moeten opstaan ​​en vechten voor ons leven
Wat is gratis? Er is niets gratis in deze wereld
We moeten opstaan ​​en vechten voor wat juist is
En geef de strijd nooit op
Wat is gratis? Er is niets gratis in deze wereld

Je kunt de volledige tekst van Meek Mill's 'What's Free' lezen op Genie .

Conclusie

Meek Mill's 'What's Free' met Rick Ross en Jay-Z is een krachtig nummer met een diepe boodschap. Het nummer is een reflectie op de toestand van de wereld en de strijd van de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Het is ook een oproep tot actie, waarbij mensen worden aangespoord om op te staan ​​en te vechten voor wat juist is en om de strijd nooit op te geven.

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

De eerste single uit 1989, 'Shake It Off', was meteen een hit. Het was een afwijking van Swift's eerdere country-popgeluid, en het was een teken van wat komen ging. Het nummer werd geproduceerd door Max Martin en Shellback en bevatte een pakkende hook en een dansbare beat. Het nummer was een groot succes, bereikte nummer één in de Billboard Hot 100 en werd Swift's tweede nummer één single in de Verenigde Staten.

Lees Verder
The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Eleanor Rigby' vertelt het verhaal van een eenzame vrouw die door de wereld wordt vergeten. Het lied schetst een levendig beeld van een vrouw die geïsoleerd en alleen is, met niemand bij wie ze terecht kan voor troost of gezelschap. De teksten suggereren ook dat Eleanor het slachtoffer is van verwaarlozing door de samenleving, aangezien ze niet eens een behoorlijke begrafenis krijgt. Het lied is een krachtige herinnering aan het belang van het bereiken van degenen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lees Verder