Mean It - Lauv & LANY: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Inhoud

Ontdek de betekenis achter de tekst van het nummer 'Mean It' van Lauv & LANY. Lees meer over de thema's van het nummer, de productie en het succes van de hitparade.

'Mean It', uitgebracht in 2020, is een samenwerking tussen de Amerikaanse singer-songwriter Lauv en de Amerikaanse indiepopband LANY. Het nummer is een pop-rock volkslied over eerlijk zijn tegen jezelf en tegen de mensen van wie je houdt. In dit artikel bekijken we de songteksten, de productie en het hitparadesucces van 'Mean It'.

bedoel het lauv lany betekenis

Tekstoverzicht en songbetekenis

Het nummer begint met Lauv die zingt over hoe hij 'probeerde iemand anders te zijn' en hoe hij 'probeerde iemand te zijn die ik niet ben'. Hij heeft geprobeerd iemand te zijn die hij niet is om andere mensen gelukkig te maken, maar hij beseft eindelijk dat hij trouw aan zichzelf moet zijn. Hij zingt: 'Ik ben klaar met proberen iemand anders te zijn, ik ben klaar met proberen iemand te zijn die ik niet ben.'

Mean It – Lauv & LANY is een prachtig nummer over het belang van eerlijk en trouw zijn aan jezelf. De teksten zitten vol emotie en kwetsbaarheid, en het nummer spreekt tot het idee dat het beter is om eerlijk en open te zijn met je gevoelens dan ze te verbergen. Het nummer herinnert ons eraan dat het oké is om kwetsbaar te zijn en je gevoelens te uiten, ook al is het moeilijk. Het nummer spreekt ook tot het idee dat het belangrijk is om eerlijk te zijn tegen jezelf en tegen anderen, en dat het oké is om risico's te nemen en kwetsbaar te zijn. Het nummer is een geweldige herinnering om eerlijk en trouw aan jezelf te zijn, risico's te nemen en kwetsbaar te zijn.Als je op zoek bent naar meer geweldige nummers over eerlijk en trouw zijn aan jezelf, kijk dan eens 5 jij bent songteksten En kwetsbare selena gomez .

Het refrein van het lied is een pleidooi voor de persoon van wie hij houdt om eerlijk tegen hem te zijn. Hij zingt: 'Als je het meent, zeg het, als je het niet meent, doe het dan niet.' Hij vraagt ​​de persoon om eerlijk tegen hem te zijn, zelfs als dat betekent dat ze niet hetzelfde voor hem voelen. Hij wil de waarheid weten, ook al is het niet wat hij wil horen.

Het tweede couplet van het lied gaat over hoe hij probeert de persoon van wie hij houdt gelukkig te maken, zelfs als dat betekent dat hij zijn eigen geluk moet opofferen. Hij zingt: 'Ik heb geprobeerd je gelukkig te maken, zelfs als dat betekent dat ik dat niet ben.' Hij heeft geprobeerd de ander gelukkig te maken, zelfs als dat betekent dat hij zelf niet gelukkig is.

De brug van het lied is een pleidooi voor de persoon van wie hij houdt om eerlijk tegen hem te zijn. Hij zingt: 'Als je het meent, zeg het, als je het niet meent, doe het dan niet.' Hij vraagt ​​de persoon om eerlijk tegen hem te zijn, zelfs als dat betekent dat ze niet hetzelfde voor hem voelen. Hij wil de waarheid weten, ook al is het niet wat hij wil horen.

Productie en hitparade

Het nummer werd geproduceerd door Lauv en LANY, met extra productie van Mike Crossey en John Hill. Het nummer werd uitgebracht op 17 april 2020 en het werd al snel een hit en bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot Rock & Alternative Songs-hitlijst. Het bereikte ook nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst en werd Lauv's eerste nummer één-single in de VS.

Thema's

Het hoofdthema van het nummer is eerlijk zijn tegen jezelf en tegen de mensen van wie je houdt. Lauv zingt over hoe hij probeert iemand te zijn die hij niet is om andere mensen gelukkig te maken, maar hij beseft eindelijk dat hij trouw aan zichzelf moet zijn. Hij vraagt ​​ook aan de persoon van wie hij houdt om eerlijk tegen hem te zijn, zelfs als dat betekent dat ze niet hetzelfde over hem denken. Hij wil de waarheid weten, ook al is het niet wat hij wil horen.

Conclusie

'Mean It' is een pop-rock anthem over eerlijk zijn tegen jezelf en tegen de mensen van wie je houdt. Het nummer was een hit en bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot Rock & Alternative Songs-hitlijst en de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. Het hoofdthema van het nummer is eerlijk zijn tegen jezelf en tegen de mensen van wie je houdt.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Mean It'?
    A: Het nummer is geschreven door Lauv en LANY.
  • Q: Wat is het hoofdthema van het lied?
    A: Het hoofdthema van het nummer is eerlijk zijn tegen jezelf en tegen de mensen van wie je houdt.
  • Q: Welk hitparade behaalde het nummer?
    A: Het nummer bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot Rock & Alternative Songs-hitlijst en de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst.

Referenties

1. Lauv & LANY - Meen het (tekst)
2. Lauv - Grafiekgeschiedenis (Hot 100)
3. Lauv - Grafiekgeschiedenis (Hot Rock & Alternative Songs)

Taylor Swift pronkt met haar beruchte navel op Hawaiian Vacation

Taylor Swift pronkt met haar beruchte navel op Hawaiian Vacation

Taylor Swift nam onlangs een broodnodige vakantie naar Hawaï met haar vriend, Joe Alwyn. Het stel werd gespot terwijl ze genoten van de zon en het zand op het eiland Kauai. Swift werd gezien in een witte bikini en een korte broek met hoge taille, die pronkte met haar beruchte navel. Fans waren er snel bij om naar sociale media te gaan om commentaar te geven op haar gedurfde uiterlijk.

Lees Verder
Taylor Swift - Zoet Niets | Songtekst Betekenis uitgelegd

Taylor Swift - Zoet Niets | Songtekst Betekenis uitgelegd

'Sweet Nothing' van Taylor Swift is een hartverscheurende ballad over de pijn van een verbroken relatie. Het nummer werd uitgebracht als de vierde single van haar vijfde studioalbum, 1989. De tekst vertelt het verhaal van een vrouw die worstelt om verder te gaan met een liefde uit het verleden en probeert de kracht te vinden om los te laten. Het nummer is een krachtige herinnering dat het soms nodig is om het verleden los te laten om vooruit te komen.

Lees Verder