Marshmello sluit zich aan bij Fortnite voor het allereerste virtuele concert: kijk

Inhoud

Marshmello heeft de krachten gebundeld met Fortnite voor het allereerste virtuele concert. De show vindt plaats op 2 februari 2019 om 14.00 uur EST en wordt live gestreamd op Twitch en YouTube. Dit is een baanbrekend evenement dat gamers en muziekfans van over de hele wereld samenbrengt. Lees verder voor meer informatie over het evenement en hoe u het kunt bekijken.

marshnello fortnite concert virtuele liedjes

Wat is het virtuele concert van Marshmello?

Het virtuele concert van Marshmello is een uniek evenement dat live wordt gestreamd op Twitch en YouTube. Tijdens de show zal Marshmello zijn hitnummers uitvoeren in een virtuele wereld gecreëerd door Fortnite. Fans kunnen de show vanuit het comfort van hun eigen huis bekijken en in realtime met andere kijkers communiceren. Dit is het allereerste virtuele concert in zijn soort en het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Fortnite-fans konden hun hart ophalen toen Marshmello meedeed aan het spel voor het allereerste virtuele concert. Het concert werd live gestreamd op 2 februari 2019 en Marshmello speelde enkele van zijn grootste hits. Fans konden het concert vanuit het comfort van hun eigen huis bekijken en zelfs meedoen door mee te dansen met Marshmello. Het was een ongelooflijke ervaring voor alle betrokkenen en een geweldige manier om mensen samen te brengen door middel van muziek. Als je het concert hebt gemist, kun je nog steeds de muziek van Marshmello beluisteren, waaronder zijn hits 'White Sky' en 'I Can't Get No Satisfaction'. Bekijk de white sky songteksten betekenis En rollende stenen tevredenheid om de liedjes beter te begrijpen.

Hoe Marshmello's virtuele concert te bekijken

Marshmello's virtuele concert wordt live gestreamd op Twitch en YouTube op 2 februari 2019 om 14.00 uur EST. Om de show te bekijken, stemt u eenvoudig af op een van beide platforms op het aangegeven tijdstip. Je kunt Marshmello ook volgen op sociale media voor updates en meer informatie over het evenement.

Wat te verwachten van Marshmello's virtuele concert

Het virtuele concert van Marshmello wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Tijdens de show zal Marshmello zijn hitnummers uitvoeren in een virtuele wereld gecreëerd door Fortnite. Fans kunnen in realtime met elkaar communiceren en vanuit het comfort van hun eigen huis van de show genieten. Dit is een baanbrekend evenement dat zeker een hit zal worden bij zowel gamers als muziekfans.

Wat is Fortnite?

Fortnite is een populaire online videogame ontwikkeld door Epic Games. De game is beschikbaar op meerdere platforms, waaronder pc, Mac, Xbox One, PlayStation 4 en iOS. De game is gratis te spelen en heeft een battle royale-modus, waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een laatste man-staande deathmatch. De game is sinds de release in 2017 ongelooflijk populair geworden en is een cultureel fenomeen geworden.

Wat is Marshmello?

Marshmello is een producer en DJ van elektronische muziek. Hij is vooral bekend om zijn hitnummers 'Alone' en 'Happier' en heeft samengewerkt met artiesten als Selena Gomez, Khalid en Logic. Hij trad op op festivals over de hele wereld en is een van de meest populaire dj's ter wereld.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wat is het virtuele concert van Marshmello?
  A: Het virtuele concert van Marshmello is een uniek evenement dat live wordt gestreamd op Twitch en YouTube. Tijdens de show zal Marshmello zijn hitnummers uitvoeren in een virtuele wereld gecreëerd door Fortnite.
 • Q: Hoe kun je het virtuele concert van Marshmello bekijken?
  A: Marshmello's virtuele concert wordt live gestreamd op Twitch en YouTube op 2 februari 2019 om 14.00 uur EST. Om de show te bekijken, stemt u eenvoudig af op een van beide platforms op het aangegeven tijdstip.
 • Q: Wat is Fortnite?
  A: Fortnite is een populaire online videogame ontwikkeld door Epic Games. De game is beschikbaar op meerdere platforms, waaronder pc, Mac, Xbox One, PlayStation 4 en iOS.
 • Q: Wat is Marshmello?
  A: Marshmello is een producer en DJ van elektronische muziek. Hij is vooral bekend om zijn hitnummers 'Alone' en 'Happier' en heeft samengewerkt met artiesten als Selena Gomez, Khalid en Logic.

Conclusie

Het virtuele concert van Marshmello wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Tijdens de show zal Marshmello zijn hitnummers uitvoeren in een virtuele wereld gecreëerd door Fortnite. Fans kunnen de show vanuit het comfort van hun eigen huis bekijken en in realtime met andere kijkers communiceren. Dit is een baanbrekend evenement dat zeker een hit zal worden bij zowel gamers als muziekfans. Zorg ervoor dat je afstemt op Twitch of YouTube op 2 februari 2019 om 14.00 uur EST om de show te bekijken.

Ga voor meer informatie over het virtuele concert van Marshmello naar Marshmello's officiële website , De officiële website van Epic Games , En De officiële website van Twitch .

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

Het album zal in totaal 14 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Steal My Girl' en 'Night Changes'. Andere nummers op het album zijn 'Ready to Run', 'Where Do Broken Hearts Go' en 'No Control'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.

Lees Verder
Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

De Kids Choice Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die live wordt uitgezonden op Nickelodeon. Het is een van de meest populaire prijsuitreikingen voor kinderen en jonge volwassenen en er wordt op gestemd door de kijkers. De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder muziek, films, televisie, sport en meer.

Lees Verder