Mark Ronson en Miley Cyrus brengen muziekvideo 'Nothing Breaks Like a Heart' uit

Inhoud

Mark Ronson en Miley Cyrus brengen muziekvideo 'Nothing Breaks Like a Heart' uit Mark Ronson en Miley Cyrus hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Nothing Breaks Like a Heart'. Bekijk de video en leer meer over het lied en de betekenis ervan.

Mark Ronson en Miley Cyrus hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Nothing Breaks Like a Heart'. De video is geregisseerd door We Are From LA en toont Miley Cyrus in verschillende omgevingen, van een woestijn tot een stadsgezicht. De video is een visuele weergave van de songtekst, die de pijn van een gebroken hart onderzoekt.

Mark Ronson en Miley Cyrus hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Nothing Breaks Like a Heart'. De video, geregisseerd door We Are From LA, is een krachtige visual die Miley en Mark volgt terwijl ze door een wereld van chaos en vernietiging reizen. De video bevat ook cameo's van andere artiesten, waaronder Travis Scott en Shawn Mendes. Het nummer is een krachtig volkslied over veerkracht en hoop in tijden van tegenspoed, en de video vat deze boodschap perfect samen. Fans van beide artiesten kunnen de video bekijken en naar het nummer luisteren op streamingdiensten, maar ook andere nummers van beide artiesten bekijken, zoals het planlied En het lied senorita .De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over de pijn van een gebroken hart en de strijd om verder te gaan. De teksten onderzoeken het idee dat, hoe hard je het ook probeert, niets een gebroken hart echt kan genezen. De video weerspiegelt dit idee, met Miley Cyrus in verschillende omgevingen, die allemaal de pijn van een gebroken hart vertegenwoordigen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Nothing Breaks Like a Heart' werd geregisseerd door We Are From LA en toont Miley Cyrus in verschillende settings. De video begint met Miley in een woestijn, wat een metafoor is voor de leegte van een gebroken hart. De video gaat dan over in een stadsgezicht, wat een metafoor is voor de chaos van een gebroken hart. De video eindigt met Miley in een bos, wat een metafoor is voor de hoop op genezing van een gebroken hart.

De samenwerking

Mark Ronson en Miley Cyrus werken samen sinds 2018, toen ze voor het eerst samenwerkten aan het nummer 'Nothing Breaks Like a Heart'. Het nummer werd uitgebracht in november 2018 en werd al snel een hit en bereikte nummer één in de UK Singles Chart. Het nummer is sindsdien platina gecertificeerd in het VK en is wereldwijd meer dan 200 miljoen keer gestreamd.

De receptie

De videoclip voor 'Nothing Breaks Like a Heart' kreeg positieve recensies. Critici hebben de video geprezen om zijn beelden en emotionele diepgang. De video is meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube en wordt door fans geprezen om zijn krachtige boodschap.

De toekomst

Mark Ronson en Miley Cyrus hebben geen plannen aangekondigd voor toekomstige samenwerkingen, maar fans hebben goede hoop dat ze zullen blijven samenwerken. In de tussentijd kunnen fans genieten van de videoclip voor 'Nothing Breaks Like a Heart' en de krachtige boodschap van het nummer.

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Nothing Breaks Like a Heart'?
    A: De videoclip werd geregisseerd door We Are From LA.
  • Q: Hoe succesvol is het nummer geweest?
    A: Het nummer is platina gecertificeerd in het VK en is wereldwijd meer dan 200 miljoen keer gestreamd.
  • Q: Wat is de boodschap van het lied?
    A: Het nummer gaat over de pijn van een gebroken hart en de strijd om verder te gaan.

Conclusie

Mark Ronson en Miley Cyrus hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Nothing Breaks Like a Heart'. De video is een visuele weergave van de songtekst, die de pijn van een gebroken hart onderzoekt. De video kreeg positieve recensies en is meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube. Fans hopen dat Mark Ronson en Miley Cyrus in de toekomst zullen blijven samenwerken.

Voor meer informatie over Mark Ronson en Miley Cyrus, lees dit artikel van Rolling Stone . Voor meer informatie over het lied, lees de tekst op Genius .

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder