Maddie Ziegler keert terug in Sia's 'Rainbow'-video van de My Little Pony-soundtrack

Inhoud

Maddie Ziegler keert terug in Sia's 'Rainbow'-video van My Little Pony-soundtrack Maddie Ziegler keert terug in Sia's nieuwe videoclip voor de My Little Pony-soundtrack, 'Rainbow'. Lees meer over de video, de soundtrack en de samenwerking tussen Sia en Maddie Ziegler.

Maddie Ziegler staat weer in de schijnwerpers met haar nieuwste samenwerking met Sia. De twee hebben samengewerkt om een ​​videoclip te maken voor de My Little Pony-soundtrack, 'Rainbow'. De video toont Ziegler in een kleurrijke en grillige wereld, dansend en zingend op het vrolijke nummer. De video is al een hit geworden en fans prijzen de samenwerking tussen Sia en Ziegler.

sia rainbow video mijn kleine pony film

De muziekvideo

De videoclip voor 'Rainbow' werd uitgebracht op 10 augustus 2018. Ziegler is te zien in een wereld van felle kleuren en grillige wezens. Ze danst en zingt mee met het vrolijke nummer, terwijl ze in interactie is met de verschillende wezens. De video is al een hit geworden en fans prijzen de samenwerking tussen Sia en Ziegler.

Maddie Ziegler is terug in Sia's nieuwe video voor 'Rainbow' van de My Little Pony-soundtrack. De video toont Ziegler in een kleurrijke, grillige wereld, dansend en zingend op het opbeurende lied. De video past perfect bij de soundtrack van de film, omdat het de geest van vriendschap en vreugde weergeeft waar de film om draait. Fans van Ziegler en Sia zullen deze nieuwe video zeker geweldig vinden, en het zal zeker ook een hit worden bij My Little Pony-fans. Bekijk de video voor 'Rainbow' en andere klassieke nummers zoals brand er een af En wild van hart betekenis .De video werd geregisseerd door Sia en gechoreografeerd door Ryan Heffington. De film is opgenomen in Los Angeles en toont Ziegler in verschillende kostuums en omgevingen. De video wordt geprezen om zijn creatieve beelden en de prestaties van Ziegler.

De soundtrack

De soundtrack voor 'Rainbow' maakt deel uit van de soundtrack van My Little Pony. De soundtrack is uitgebracht op 10 augustus 2018 en bevat verschillende nummers uit de film. De soundtrack bevat nummers van Sia, Ziegler en andere artiesten. De soundtrack wordt geprezen om zijn vrolijke en pakkende liedjes.

De soundtrack is geproduceerd door Sia en bevat verschillende genres. Het omvat pop, rock en elektronische muziek. De soundtrack wordt geprezen om zijn vrolijke en pakkende liedjes. Het wordt ook geprezen om zijn creatieve beelden en de prestaties van Ziegler.

De samenwerking

De samenwerking tussen Sia en Ziegler wordt geprezen door fans. De twee hebben samengewerkt aan verschillende projecten, waaronder de videoclip voor 'Rainbow'. De twee hebben ook samengewerkt aan het nummer 'Chandelier', dat in 2014 werd uitgebracht. De samenwerking tussen de twee werd geprezen om zijn creatieve beelden en de prestaties van Ziegler.

Conclusie

Maddie Ziegler en Sia werken samen om een ​​videoclip te maken voor de My Little Pony-soundtrack, 'Rainbow'. De video is al een hit geworden en fans prijzen de samenwerking tussen Sia en Ziegler. De soundtrack wordt ook geprezen om zijn vrolijke en pakkende liedjes. De samenwerking tussen de twee wordt geprezen om zijn creatieve beelden en de prestaties van Ziegler.

FAQ

  • Q: Wie is Maddie Ziegler?
    A: Maddie Ziegler is een Amerikaanse danseres, actrice en model. Ze is vooral bekend van haar optredens in Sia's muziekvideo's, waaronder 'Chandelier' en 'Rainbow'.
  • Q: Wat is de My Little Pony-soundtrack?
    A: De soundtrack van My Little Pony is een verzameling liedjes uit de film. Het bevat liedjes van Sia, Ziegler en andere artiesten. De soundtrack wordt geprezen om zijn vrolijke en pakkende liedjes.
  • Q: Wat is de samenwerking tussen Sia en Maddie Ziegler?
    A: De samenwerking tussen Sia en Ziegler wordt geprezen door fans. De twee hebben samengewerkt aan verschillende projecten, waaronder de videoclip voor 'Rainbow'. De twee hebben ook samengewerkt aan het nummer 'Chandelier', dat in 2014 werd uitgebracht.

Tafel

Artiest Liedje
Is Regenboog
Maddie Ziegler Kroonluchter
Diverse artiesten Mijn kleine pony-soundtrack

Maddie Ziegler en Sia hebben een videoclip gemaakt voor de soundtrack van My Little Pony, 'Rainbow'. De video is al een hit geworden en fans prijzen de samenwerking tussen Sia en Ziegler. De soundtrack wordt ook geprezen om zijn vrolijke en pakkende liedjes. De samenwerking tussen de twee wordt geprezen om zijn creatieve beelden en de prestaties van Ziegler. Voor meer informatie over de samenwerking tussen Sia en Maddie Ziegler, check out Dit artikel van Billboard en Dit artikel van Rolling Stone.

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

Eminem Fans is de grootste fangroep op Facebook gewijd aan de raplegende. De groep werd opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 1 miljoen leden. De groep is een plek voor fans om hun liefde voor Eminem te delen en zijn muziek, teksten en leven te bespreken. De groep organiseert ook evenementen en wedstrijden waaraan fans kunnen deelnemen.

Lees Verder
Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Het nummer 'We Were Happy' van Taylor Swift is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben. Het lied is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben.

Lees Verder