Macklemore & Ryan Lewis brengen nieuwe muziekvideo 'Dance Off' uit

Inhoud

Macklemore & Ryan Lewis brengen nieuwe muziekvideo 'Dance Off' uit Macklemore & Ryan Lewis hebben hun nieuwe videoclip 'Dance Off' met Idris Elba uitgebracht. De video is een leuke en energieke viering van dans en muziek. Lees verder voor meer informatie over de video en het nummer.

Macklemore & Ryan Lewis hebben hun nieuwe videoclip 'Dance Off' met Idris Elba uitgebracht. De video is een leuke en energieke viering van dans en muziek. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en is de eerste single van hun aankomende album.

Macklemore & Ryan Lewis Ft. Idris Elba - Dance Off (muziekvideo)

De muziekvideo

De videoclip voor 'Dance Off' werd uitgebracht op 15 april 2016. Idris Elba is de gastheer van een danswedstrijd. De video is gevuld met levendige kleuren en energieke dansbewegingen. De video bevat ook cameo's van andere beroemdheden, zoals de vrouw van Macklemore, Tricia Davis, en de broer van Ryan Lewis, Sam Lewis.

Macklemore & Ryan Lewis hebben een nieuwe videoclip uitgebracht voor hun nummer 'Dance Off'. In de video laten verschillende dansers van over de hele wereld hun unieke stijlen en bewegingen zien. De video bevat ook cameo's van enkele van de grootste namen in de muziekindustrie, waaronder Tori Kelly, die een verbluffende uitvoering van 'Hallelujah' gaf tijdens de Emmy's van 2016. De video is een geweldige manier om de diversiteit aan dansstijlen en het talent van de dansers te laten zien. Het herinnert ook aan de kracht van muziek om mensen samen te brengen, ongeacht hun achtergrond. Bekijk de video en ontdek zelf waarom 'Dance Off' een must-see is. En als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, vergeet dan niet Pink Floyd's klassieker 'Another Brick in the Wall (Part 3)' te bekijken voor echt inspirerende teksten en betekenis.

Het lied

Het nummer is een samenwerking tussen Macklemore en Ryan Lewis. Het is een leuk en vrolijk nummer dat het plezier van dansen viert. Het nummer bevat een pakkend refrein en een springerige beat. Het nummer is de eerste single van hun aankomende album.

Het album

Het album komt later dit jaar uit. Het wordt het eerste album van het duo sinds hun release in 2012, The Heist. Het album zal naar verwachting meer samenwerkingen bevatten met andere artiesten en producers. Het wordt ongetwijfeld een spannende uitgave.

Receptie

De videoclip voor 'Dance Off' is goed ontvangen door zowel fans als critici. Het wordt geprezen om zijn levendige beelden en energieke choreografie. Het nummer wordt ook geprezen om zijn pakkende refrein en springerige beat. Het zal zeker een hit worden bij de fans van het duo.

Conclusie

Macklemore & Ryan Lewis hebben hun nieuwe videoclip 'Dance Off' met Idris Elba uitgebracht. De video is een leuke en energieke viering van dans en muziek. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en is de eerste single van hun aankomende album. Het album komt later dit jaar uit en belooft een spannende release te worden.

Ga voor meer informatie over Macklemore & Ryan Lewis, hun muziek en hun aankomende album naar macklemore. com En ryanlewis. com .

FAQ

  • Q: Wanneer is de videoclip voor 'Dance Off' uitgebracht?
    A: De videoclip voor 'Dance Off' werd uitgebracht op 15 april 2016.
  • Q: Wie is er te zien in de videoclip?
    A: In de videoclip is Idris Elba te zien als gastheer van een danswedstrijd. Het bevat ook cameo's van andere beroemdheden, zoals de vrouw van Macklemore, Tricia Davis, en de broer van Ryan Lewis, Sam Lewis.
  • Q: Wanneer komt het album uit?
    A: Het album komt later dit jaar uit.

Grafiek

Liedje Artiest Datum van publicatie
Danswedstrijd Macklemore & Ryan Lewis 15 april 2016
De overval Macklemore & Ryan Lewis 9 oktober 2012

Macklemore & Ryan Lewis hebben hun nieuwe videoclip 'Dance Off' met Idris Elba uitgebracht. De video is een leuke en energieke viering van dans en muziek. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en is de eerste single van hun aankomende album. Het album komt later dit jaar uit en belooft een spannende release te worden.

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde - Oceanic Feeling: Lyrics Betekenis uitgelegd

Lorde's nummer 'Oceanic Feeling' is een krachtige en suggestieve verkenning van liefde, verlangen en nostalgie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van haar album Melodrama en werd al snel een favoriet bij fans. De teksten zitten vol beelden en emoties en ze vertellen een verhaal over liefde, verlies en verlangen.

Lees Verder
Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella 2019: line-up, tickets en meer

Coachella begon in 1999 als een tweedaags muziekfestival in Indio, Californië. Het werd opgericht door Paul Tollett en Rick Van Santen en werd al snel een van de populairste muziekfestivals ter wereld. Door de jaren heen heeft Coachella enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Radiohead, Beyonce en Outkast. In 2018 werd het festival uitgebreid naar drie dagen en het blijft een van de populairste muziekfestivals ter wereld.

Lees Verder