Macklemore en Lil Yachty geboren om rijk te worden in muziekvideo 'Marmalade'.

Macklemore en Lil Yachty werken samen voor de videoclip voor hun nieuwe single 'Marmalade'. De video volgt de twee rappers terwijl ze de uitbundige levensstijl van de rijken en beroemdheden verkennen. De video bevat cameo's van onder meer Offset, 2 Chainz en Teyana Taylor, en is een viering van het goede leven. De video is een visueel feest, met verbluffende beelden en een pakkende beat. De video herinnert ons eraan dat geld geen geluk kan kopen, maar het kan zeker veel plezier kopen. Bekijk de video voor 'Marmalade' en zie wat Macklemore en Lil Yachty te bieden hebben. Bekijk voor meer muziekrecensies en songtekstanalyse onze recensies van twee geesten songteksten En halsey alleen betekenis .

Inhoud

Macklemore en Lil Yachty's 'Marmalade' muziekvideo | Macklemore en Lil Yachty hebben hun nieuwe videoclip uitgebracht voor 'Marmalade', een lied over de geneugten en worstelingen van geboren worden in rijkdom. Lees verder voor meer informatie over de video en de boodschap. Macklemore, Lil Yachty, Marmalade, muziekvideo, Macklemore en Lil Yachty hebben hun nieuwe videoclip uitgebracht voor 'Marmalade', een lied over de geneugten en worstelingen van geboren worden in rijkdom. De video, die op 28 juli werd uitgebracht, toont de twee rappers in verschillende luxueuze omgevingen, van een landhuis tot een jacht. De video bevat ook cameo's van andere beroemdheden, waaronder Offset, 2 Chainz en Teyana Taylor. Het nummer zelf is een weerspiegeling van de privileges en druk die gepaard gaan met geboren worden in rijkdom. Het refrein van het lied luidt: 'Geboren om rijk te zijn, geboren om beroemd te zijn, geboren om wild te zijn, geboren om schaamteloos te zijn.' De video volgt de twee rappers terwijl ze door de wereld van rijkdom en roem navigeren, en de beelden van de video benadrukken de excessen van hun levensstijl.

De boodschap van de video

De video voor 'Marmalade' is een commentaar op het idee dat rijkdom en roem zowel een zegen als een vloek kunnen zijn. De video laat de twee rappers zien genieten van de attributen van hun rijkdom, van dure auto's tot uitbundige feesten. De video laat echter ook de donkere kant van hun levensstijl zien, met scènes van de twee rappers die worstelen met de druk van roem en de verwachtingen die daarmee gepaard gaan. De video gaat ook in op het idee van voorrecht en hoe het zowel een zegen als een last kan zijn. De video laat zien hoe de twee rappers genieten van de privileges die hun rijkdom met zich meebrengt, zoals toegang tot exclusieve clubs en evenementen. De video laat echter ook zien dat de twee rappers worstelen met de verwachtingen die bij hun voorrecht horen, zoals de druk om een ​​bepaald imago hoog te houden.

De cameo's

De video voor 'Marmalade' bevat een aantal cameo's van beroemdheden, waaronder Offset, 2 Chainz en Teyana Taylor. Elk van deze cameo's dient om de boodschap van de video te benadrukken, waarbij elke beroemdheid een rol speelt in het verhaal van de reis van de twee rappers. Offset speelt de rol van mentor voor de twee rappers en biedt advies en begeleiding terwijl ze door de wereld van rijkdom en roem navigeren. 2 Chainz speelt de rol van een rivaal en daagt de twee rappers uit om hun waarde te bewijzen. Ten slotte speelt Teyana Taylor de rol van een liefdesbelang, die een kijkje geeft in de zachtere kant van het leven van de twee rappers.

De productie

De video voor 'Marmalade' werd geregisseerd door Jason Koenig, die bekend staat om zijn werk aan video's voor artiesten als Ed Sheeran en Justin Bieber. De video is op verschillende locaties opgenomen, waaronder een landhuis, een jacht en een privéjet. De video bevat ook een aantal speciale effecten, zoals slow motion en splitscreens, die helpen om de boodschap van de video te benadrukken.

De receptie

De video voor 'Marmalade' kreeg positieve recensies, waarbij velen de beelden en boodschap van de video prezen. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en wordt geprezen om zijn commentaar op de privileges en druk van rijkdom en roem.

Conclusie

De video van Macklemore en Lil Yachty voor 'Marmalade' is een commentaar op de geneugten en worstelingen van geboren worden in rijkdom. De video bevat een aantal cameo's van beroemdheden, evenals een verscheidenheid aan luxe instellingen, en de beelden van de video helpen de boodschap van het nummer te benadrukken. De video kreeg positieve recensies en werd geprezen om zijn commentaar op de privileges en druk van rijkdom en roem.

FAQ

Vraag: Wie heeft de video voor 'Marmalade' geregisseerd? A: De video voor 'Marmalade' werd geregisseerd door Jason Koenig, die bekend staat om zijn werk aan video's voor artiesten als Ed Sheeran en Justin Bieber. Vraag: Wat is de boodschap van de video? A: De video voor 'Marmalade' is een commentaar op het idee dat rijkdom en roem zowel een zegen als een vloek kunnen zijn. De video laat de twee rappers zien genieten van de pracht en praal van hun rijkdom, van dure auto's tot uitbundige feesten, maar laat ook de donkere kant van hun levensstijl zien, met scènes van de twee rappers die worstelen met de druk van roem en de verwachtingen die daarmee gepaard gaan. Vraag: Wie zijn de beroemdheden die in de video verschijnen? A: De video voor 'Marmalade' bevat een aantal cameo's van beroemdheden, waaronder Offset, 2 Chainz en Teyana Taylor. Elk van deze cameo's dient om de boodschap van de video te benadrukken, waarbij elke beroemdheid een rol speelt in het verhaal van de reis van de twee rappers.

Tafel

Beroemdheid Rol
Verschuiving Mentor
2 Chainz rivaal
Tejana Taylor Liefdesbelang
Concluderend, de video van Macklemore en Lil Yachty voor 'Marmalade' is een commentaar op de geneugten en worstelingen van geboren worden in rijkdom. De video bevat een aantal cameo's van beroemdheden, evenals een verscheidenheid aan luxe instellingen, en de beelden van de video helpen de boodschap van het nummer te benadrukken. De video kreeg positieve recensies en werd geprezen om zijn commentaar op de privileges en druk van rijkdom en roem. Voor meer informatie over de video, check out Rollende steen En Aanplakbord .
Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani. Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani.

Lees Verder
Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD en SUGA's samenwerking 'Girl Of My Dreams' is een oprecht lied over liefde en verlangen. De twee kunstenaars onderzoeken het idee van een perfecte liefde en de strijd om die te vinden. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van het postume album van Juice WRLD, Legends Never Die. Lees verder voor meer informatie over de tekst en de betekenis achter dit nummer.

Lees Verder