Machine Gun Kelly brengt videoclip uit voor 'Till I Die'

Inhoud

Machine Gun Kelly heeft de officiële videoclip voor zijn single 'Till I Die' uitgebracht. De video bevat een met sterren bezaaide cast en toont de unieke stijl van MGK. Lees verder voor meer informatie over de video en het nummer.

Machinegeweer Kelly - Tot ik sterf

De muziekvideo

De videoclip voor 'Till I Die' werd uitgebracht op 15 april 2021. De videoclip werd geregisseerd door Maximilian Guen en bevat een met sterren bezaaide cast, waaronder Machine Gun Kelly, Megan Fox en Machine Gun Kelly's dochter Casie. De video volgt MGK terwijl hij door een post-apocalyptische wereld navigeert, met Megan Fox die zijn liefdesbelang speelt. De video bevat ook cameo's van vrienden en medewerkers van Machine Gun Kelly, waaronder Travis Barker, Yungblud en Trippie Redd.

Machine Gun Kelly heeft de videoclip voor zijn single 'Till I Die' uitgebracht. De video toont MGK en zijn vrienden die in een landhuis leven, en het is een viering van het leven en vriendschap. De video bevat ook cameo's van collega-rappers zoals Lil Skies en Trippie Redd. Het nummer is een eerbetoon aan MGK's overleden vriend, rapper Fredo Santana, die in 2018 overleed. De video is een herinnering om het leven en de mensen om je heen te koesteren. Bekijk de video voor 'Till I Die' en luister zeker ook naar andere geweldige muziek van Machine Gun Kelly, zoals zijn akoestische versie van 'Coffee' miguel koffie akoestisch , en zijn eerbetoon aan rapicoon MF DOOM pionier van de rap .MKG - Till I Die enkele albumhoes

De video speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin MGK en zijn crew vechten tegen zombies en andere monsters. De video is visueel verbluffend, met een mix van live-actie en CGI. De video bevat ook enkele indrukwekkende stunts, waaronder een achtervolging en een vechtscène. De video eindigt met MGK en zijn bemanning die ontsnappen aan de post-apocalyptische wereld en de zonsondergang tegemoet gaan.

Het lied

Het nummer 'Till I Die' werd in 2020 uitgebracht als onderdeel van Machine Gun Kelly's vijfde studioalbum, Tickets to My Downfall. Het nummer is een rap-rock-hybride, waarbij MGK rapt over een keiharde rockbeat. Het nummer gaat over de vastberadenheid van MGK om door te gaan, wat het leven hem ook brengt. Het nummer is een anthem voor iedereen die ooit zin heeft gehad om op te geven, maar toch doorging.

De liedjestekst

De tekst van 'Till I Die' gaat over MGK's vastberadenheid om door te gaan, ongeacht wat het leven hem te bieden heeft. Hij rapt over zijn worstelingen en zijn veerkracht, en hoe hij door zal gaan “tot ik sterf”. Het nummer is een anthem voor iedereen die ooit zin heeft gehad om op te geven, maar toch doorging.

De receptie

De videoclip voor 'Till I Die' kreeg positieve recensies. Fans hebben de video geprezen vanwege de verbluffende beelden en de met sterren bezaaide cast. Het nummer wordt ook geprezen om zijn keiharde beat en zijn inspirerende teksten. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube en het nummer is meer dan 100 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Conclusie

Machine Gun Kelly heeft de officiële videoclip voor zijn single 'Till I Die' uitgebracht. De video bevat een met sterren bezaaide cast en toont de unieke stijl van MGK. De video kreeg positieve recensies en het nummer is meer dan 100 miljoen keer gestreamd op Spotify. Als je de video nog niet hebt gezien, bekijk hem dan zeker!

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Till I Die'?
    A: De videoclip voor 'Till I Die' werd geregisseerd door Maximilian Guen.
  • Q: Wie is er te zien in de videoclip?
    A: De videoclip bevat Machine Gun Kelly, Megan Fox en Machine Gun Kelly's dochter Casie, evenals cameo's van Travis Barker, Yungblud en Trippie Redd.
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het nummer gaat over de vastberadenheid van MGK om door te gaan, wat het leven hem ook brengt. Het nummer is een anthem voor iedereen die ooit zin heeft gehad om op te geven, maar toch doorging.

Stromen

Platform Stromen
Spotify 100 miljoen
YouTube 10 miljoen

Ga naar voor meer informatie over Machine Gun Kelly en zijn muziek Rollende steen En Aanplakbord .

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

Sam Smith kondigt Noord-Amerikaanse tourdata aan

De tour begint op 5 augustus in Miami, Florida en stopt in steden als New York, Chicago, Los Angeles en Toronto. De volledige lijst met tourdata en locaties is hieronder te vinden:

Lees Verder
Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji - Sterf voor jou | Songtekst Betekenis onthuld

Joji's 'Die For You' is een lied over een persoon die bereid is alles te doen voor degene van wie ze houden, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten opofferen. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt tot de diepten van liefde en toewijding. De teksten zijn gevuld met beelden en emotie, en het nummer heeft een angstaanjagend mooie melodie.

Lees Verder