Mabel deelt 'Don't Call Me Up'-video op een badjasfeestje met vrienden

Mabel heeft de officiële video vrijgegeven voor haar hitsingle 'Don't Call Me Up' en het is een badjasfeestje met haar vrienden! De video volgt Mabel en haar vrienden terwijl ze ronddansen in hun badjassen en genieten van een nacht vol plezier. De video is een geweldige herinnering om de tijd te nemen om van het leven te genieten en plezier te hebben met je vrienden. Het nummer is een geweldige herinnering om de controle over je leven te nemen en het niet door iemand anders te laten dicteren. Als je op zoek bent naar een geweldig nummer om aan je afspeellijst toe te voegen, is 'Don't Call Me Up' een goede keuze. Zorg ervoor dat veilig muziek downloaden en bekijk de latere songteksten om de volledige ervaring te krijgen.

Inhoud

Mabel's nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' Mabel heeft haar nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' uitgebracht met daarin een badjasfeestje met haar vrienden. Lees verder voor meer informatie over de video en het nummer. Mabel heeft haar nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' uitgebracht met een badjasfeestje met haar vrienden. De video is uitgebracht op 8 februari 2019 en is al meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer is een pakkend poplied over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. De video toont Mabel en haar vrienden die een leuke tijd hebben tijdens een badjasfeestje.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Don't Call Me Up' werd geregisseerd door Emil Nava en opgenomen in Londen. Het toont Mabel en haar vrienden die een leuke tijd hebben tijdens een badjasfeestje. De video heeft een heldere en kleurrijke esthetiek die de energie van het nummer vastlegt. De video bevat ook cameo's van Mabel's vrienden, waaronder singer-songwriter Raye en rapper Not3s.

Het lied

'Don't Call Me Up' is een pakkend poplied over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. Het nummer is geschreven door Mabel, Raye en Not3s en geproduceerd door MNEK. Het nummer heeft een springerige beat en een aanstekelijk refrein dat je laat meezingen.

De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. Mabel heeft gezegd dat het lied gaat over 'sterk zijn en niet iemand terug in je leven laten die je pijn heeft gedaan'. Het nummer is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en niemand misbruik van je laten maken.

De receptie

Het nummer kreeg positieve recensies van critici. Het wordt geprezen om zijn pakkende refrein en zijn krachtige boodschap. De videoclip wordt ook geprezen om zijn heldere en kleurrijke esthetiek.

De toekomst

Mabel werkt momenteel aan haar debuutalbum, dat later dit jaar uitkomt. Het album zal naar verwachting meer van Mabel's aanstekelijke popliedjes bevatten.

Conclusie

Mabel heeft haar nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' uitgebracht met een badjasfeestje met haar vrienden. De video kreeg positieve recensies en het nummer werd geprezen om zijn pakkende refrein en krachtige boodschap. Mabel werkt momenteel aan haar debuutalbum, dat later dit jaar uitkomt.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Don't Call Me Up'?
    A: Het nummer is geschreven door Mabel, Raye en Not3s en geproduceerd door MNEK.
  • Q: Wat is de betekenis achter het lied?
    A: Het nummer gaat over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. Mabel heeft gezegd dat het lied gaat over 'sterk zijn en niet iemand terug in je leven laten die je pijn heeft gedaan'.
  • Q: Wanneer komt het debuutalbum van Mabel uit?
    A: Het debuutalbum van Mabel wordt later dit jaar verwacht.

Referenties

Tafel

Liedje Betekenis
Bel me niet op Niet gebeld willen worden door een ex-geliefde
Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy's 'Oh ja, ga je huilen?' is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het leven en het belang van veerkracht. De songtekst zit vol met levendige beelden en metaforen die thema's als pijn, lijden en hoop onderzoeken. In dit artikel gaan we dieper in op de tekst van 'Oh Yeah, You Gonna Cry?' en verken de diepere betekenis van het nummer.Lees Verder
De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo is geregisseerd door Emil Nava, die met zowel David Guetta als Justin Bieber aan meerdere projecten heeft gewerkt. De video is opgenomen in Los Angeles en bevat een verscheidenheid aan unieke visuele effecten. De video is in één keer opgenomen, waarbij de camera in een continue beweging over de set beweegt. Dit gaf de video een uniek, trippy gevoel dat anders was dan ooit tevoren.

Lees Verder