Mabel deelt 'Don't Call Me Up'-video op een badjasfeestje met vrienden

Mabel heeft de officiƫle video vrijgegeven voor haar hitsingle 'Don't Call Me Up' en het is een badjasfeestje met haar vrienden! De video volgt Mabel en haar vrienden terwijl ze ronddansen in hun badjassen en genieten van een nacht vol plezier. De video is een geweldige herinnering om de tijd te nemen om van het leven te genieten en plezier te hebben met je vrienden. Het nummer is een geweldige herinnering om de controle over je leven te nemen en het niet door iemand anders te laten dicteren. Als je op zoek bent naar een geweldig nummer om aan je afspeellijst toe te voegen, is 'Don't Call Me Up' een goede keuze. Zorg ervoor dat veilig muziek downloaden en bekijk de latere songteksten om de volledige ervaring te krijgen.

Inhoud

Mabel's nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' Mabel heeft haar nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' uitgebracht met daarin een badjasfeestje met haar vrienden. Lees verder voor meer informatie over de video en het nummer. Mabel heeft haar nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' uitgebracht met een badjasfeestje met haar vrienden. De video is uitgebracht op 8 februari 2019 en is al meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer is een pakkend poplied over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. De video toont Mabel en haar vrienden die een leuke tijd hebben tijdens een badjasfeestje.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Don't Call Me Up' werd geregisseerd door Emil Nava en opgenomen in Londen. Het toont Mabel en haar vrienden die een leuke tijd hebben tijdens een badjasfeestje. De video heeft een heldere en kleurrijke esthetiek die de energie van het nummer vastlegt. De video bevat ook cameo's van Mabel's vrienden, waaronder singer-songwriter Raye en rapper Not3s.

Het lied

'Don't Call Me Up' is een pakkend poplied over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. Het nummer is geschreven door Mabel, Raye en Not3s en geproduceerd door MNEK. Het nummer heeft een springerige beat en een aanstekelijk refrein dat je laat meezingen.

De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. Mabel heeft gezegd dat het lied gaat over 'sterk zijn en niet iemand terug in je leven laten die je pijn heeft gedaan'. Het nummer is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en niemand misbruik van je laten maken.

De receptie

Het nummer kreeg positieve recensies van critici. Het wordt geprezen om zijn pakkende refrein en zijn krachtige boodschap. De videoclip wordt ook geprezen om zijn heldere en kleurrijke esthetiek.

De toekomst

Mabel werkt momenteel aan haar debuutalbum, dat later dit jaar uitkomt. Het album zal naar verwachting meer van Mabel's aanstekelijke popliedjes bevatten.

Conclusie

Mabel heeft haar nieuwe videoclip 'Don't Call Me Up' uitgebracht met een badjasfeestje met haar vrienden. De video kreeg positieve recensies en het nummer werd geprezen om zijn pakkende refrein en krachtige boodschap. Mabel werkt momenteel aan haar debuutalbum, dat later dit jaar uitkomt.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Don't Call Me Up'?
    A: Het nummer is geschreven door Mabel, Raye en Not3s en geproduceerd door MNEK.
  • Q: Wat is de betekenis achter het lied?
    A: Het nummer gaat over niet gebeld willen worden door een ex-geliefde. Mabel heeft gezegd dat het lied gaat over 'sterk zijn en niet iemand terug in je leven laten die je pijn heeft gedaan'.
  • Q: Wanneer komt het debuutalbum van Mabel uit?
    A: Het debuutalbum van Mabel wordt later dit jaar verwacht.

Referenties

Tafel

Liedje Betekenis
Bel me niet op Niet gebeld willen worden door een ex-geliefde
Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geĆÆnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder