Lorde kondigt 'Solar Power'-album aan (tracklijst, releasedatum, artwork en recensie)

Lorde heeft haar langverwachte derde studioalbum, ‘Solar Power’, aangekondigd. Het album komt uit op 11 juni 2021 en bevat een tracklist van 11 nummers. Het artwork voor het album is door Lorde zelf ontworpen en bevat een zonovergoten strandtafereel. Het album werd zeer geprezen door critici, en velen merkten het vrolijke en zomerse geluid op. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen toegang tot twee singles, ‘Solar Power’ en ‘The Louvre’. Naast het album heeft Lorde ook een nieuwe videoclip uitgebracht voor haar single 'Solar Power', met cameo's van Kygo en OneRepublic's 'Stranger Things'-teksten kygo vreemdere dingen songteksten , evenals de video 'You're a Mean One, Mr. Grinch' van Sabrina Carpenter en Lindsey Stirling Lindsey Stirling Sabrina .

Inhoud

Lorde heeft haar langverwachte derde studioalbum, ‘Solar Power’, aangekondigd. Het album komt uit op 11 juni 2021 en zal in totaal 11 tracks bevatten. Het artwork van het album is door Lorde zelf ontworpen en bevat een strandtafereel met een felgele zon.

Tracklijst

De tracklist voor ‘Solar Power’ is als volgt:
 • Zonne-energie
 • Probleem
 • Zelfgemaakt dynamiet
 • Het Louvre
 • Liefdeloos
 • Nuchter
 • Betrouwbaarheid
 • Schrijver in het donker
 • supercut
 • 400 Lux
 • Koninklijken

Datum van publicatie

De releasedatum voor ‘Solar Power’ is 11 juni 2021.

Kunstwerk

Het artwork voor ‘Solar Power’ is door Lorde zelf ontworpen en bevat een strandtafereel met een felgele zon.

Beoordeling

De recensies voor ‘Solar Power’ zijn overweldigend positief. Critici hebben het album geprezen om zijn pakkende melodieën, doordachte teksten en unieke productie. Velen hebben Lorde ook geprezen om haar bereidheid om te experimenteren met verschillende geluiden en stijlen.

Conclusie

Lorde's langverwachte derde studioalbum 'Solar Power' komt uit op 11 juni 2021. Het album bevat 11 nummers en wordt door critici geprezen om zijn pakkende melodieën, doordachte teksten en unieke productie. Zorg ervoor dat je het album bekijkt wanneer het uitkomt! Voor meer informatie over Lorde's 'Solar Power' album, check out Rollende steen En NME .

FAQ

V: Wanneer komt het album 'Solar Power' van Lorde uit?
A: Het album 'Solar Power' van Lorde wordt uitgebracht op 11 juni 2021. V: Wat is de tracklist voor 'Solar Power'?
A: De tracklist voor 'Solar Power' is als volgt: Solar Power, Trouble, Homemade Dynamite, The Louvre, Loveless, Sober, Liability, Writer in the Dark, Supercut, 400 Lux, Royals. V: Wie heeft het artwork voor 'Solar Power' ontworpen?
A: Het artwork voor 'Solar Power' is door Lorde zelf ontworpen.

Tracklijst-tabel

Spoor Lengte
Zonne-energie 3:41
Probleem 3:45
Zelfgemaakt dynamiet 3:45
Het Louvre 3:45
Liefdeloos 3:45
Nuchter 3:45
Betrouwbaarheid 3:45
Schrijver in het donker 3:45
supercut 3:45
400 Lux 3:45
Koninklijken 3:45
Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder