Logic - OCD ft. Dwn2earth: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Inhoud

Logic en Dwn2earth werken samen voor het nummer 'OCD'. Lees onze recensie van de tekst en de betekenis van het nummer om erachter te komen waar het nummer over gaat.

Logic en Dwn2earth werken samen voor het nummer 'OCD'. Het nummer gaat over de strijd om te leven met een obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Lees onze recensie van de tekst en de betekenis van het nummer om erachter te komen waar het nummer over gaat.

logische ocd songtekst betekenis

Inhoud

 • Invoering
 • Vers 1
 • Vers 2
 • Refrein
 • Vers 3
 • Ander
 • Voltooiing
 • FAQ

Invoering

Logic en Dwn2earth werken samen voor het nummer 'OCD'. Het nummer gaat over de strijd om te leven met een obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Het nummer werd uitgebracht op 16 april 2021 en is de eerste single van Logic's aankomende album, Geen druk .

Logic - OCD ft. Dwn2earth is een krachtig nummer dat spreekt over de strijd van geestelijke gezondheid. De teksten zijn een weerspiegeling van Logic's eigen worsteling met obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Het nummer herinnert ons eraan dat het oké is om niet oké te zijn, en dat het belangrijk is om over psychische problemen te praten. Het refrein van het nummer is een krachtige herinnering dat we allemaal onze eigen strijd moeten voeren en dat het belangrijk is om aardig te zijn voor onszelf en voor anderen. Het nummer spreekt ook over de kracht van muziek om ons te helpen omgaan met onze worstelingen. De videoclip voor het nummer is een krachtige visuele weergave van de songtekst, en het is een geweldige herinnering aan het belang van zelfzorg en eigenliefde.Het nummer herinnert ons er goed aan dat we allemaal onze eigen strijd moeten voeren en dat het belangrijk is om aardig te zijn voor onszelf en voor anderen. Het is ook een goede herinnering dat muziek een krachtig hulpmiddel kan zijn om ons te helpen omgaan met onze worstelingen. Als je op zoek bent naar meer muziek om je te helpen omgaan met je worstelingen, kijk dan eens voelt calvin harris En meisje zoals jij bedoelt .

Vers 1

In het eerste couplet rapt Logic over zijn worsteling met OCS. Hij vertelt hoe zijn gedachten overweldigend kunnen zijn en hoe hij constant tegen zijn eigen geest moet vechten. Hij praat ook over hoe hij zichzelf er constant aan moet herinneren om gefocust te blijven en niet te verdwalen in zijn eigen gedachten.

Vers 2

In het tweede couplet rapt Dwn2earth over hoe hij constant tegen zijn eigen geest moet vechten. Hij vertelt hoe hij zichzelf er constant aan moet herinneren om gefocust te blijven en niet te verdwalen in zijn eigen gedachten. Hij vertelt ook hoe hij constant zijn eigen demonen moet bevechten en hoe hij sterk moet blijven om ze te overwinnen.

Refrein

Het refrein van het nummer gaat over hoe Logic en Dwn2earth constant met hun eigen geest moeten vechten en hoe ze sterk moeten blijven om hun strijd te overwinnen. Ze rappen over hoe ze gefocust moeten blijven en niet in hun eigen gedachten moeten verdwalen.

Vers 3

In het derde couplet rappen Logic en Dwn2earth over hoe ze constant met hun eigen geest moeten vechten en hoe ze sterk moeten blijven om hun strijd te overwinnen. Ze praten over hoe ze gefocust moeten blijven en niet in hun eigen gedachten moeten verdwalen. Ze praten ook over hoe ze sterk moeten blijven en niet moeten opgeven om hun strijd te overwinnen.

Ander

De outro van het nummer gaat over hoe Logic en Dwn2earth sterk moeten blijven en niet opgeven om hun strijd te overwinnen. Ze rappen over hoe ze gefocust moeten blijven en niet in hun eigen gedachten moeten verdwalen. Ze praten ook over hoe ze sterk moeten blijven en niet moeten opgeven om hun strijd te overwinnen.

Voltooiing

Logic en Dwn2earth werken samen voor het nummer 'OCD'. Het nummer gaat over de strijd om te leven met een obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Het nummer gaat over hoe Logic en Dwn2earth constant met hun eigen geest moeten vechten en hoe ze sterk moeten blijven om hun strijd te overwinnen. Ze rappen over hoe ze gefocust moeten blijven en niet in hun eigen gedachten moeten verdwalen. Ze praten ook over hoe ze sterk moeten blijven en niet moeten opgeven om hun strijd te overwinnen.

FAQ

 • Q: Waar gaat het nummer 'OCD' over?
  A: Het nummer gaat over de strijd om te leven met een obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Het nummer gaat over hoe Logic en Dwn2earth constant met hun eigen geest moeten vechten en hoe ze sterk moeten blijven om hun strijd te overwinnen.
 • Q: Wie staat er op het nummer 'OCD'?
  A: Het nummer is een samenwerking tussen Logic en Dwn2earth.
 • Q: Wanneer is het nummer 'OCD' uitgebracht?
  A: Het nummer is uitgebracht op 16 april 2021.

Ga voor meer informatie over OCS naar de Internationale OCS Stichting of de Nationaal Instituut voor Geestelijke Gezondheid .

Onderwerp Koppeling
Internationale OCS Stichting https://iocdf.org/
Nationaal Instituut voor Geestelijke Gezondheid https://www.nimh.nih.gov/health/topics/obsessive-compulsive-disorder-ocd/index.shtml

Logic en Dwn2earth werken samen voor het nummer 'OCD'. Het nummer gaat over de strijd om te leven met een obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Het nummer gaat over hoe Logic en Dwn2earth constant met hun eigen geest moeten vechten en hoe ze sterk moeten blijven om hun strijd te overwinnen. Het nummer is een krachtige herinnering dat het, hoe moeilijk het ook mag zijn, mogelijk is om OCS te overwinnen en een bevredigend leven te leiden.

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geïnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder