Lizzo - Over verdomde tijd: songtekst Betekenis uitgelegd

Inhoud

Ontdek de betekenis achter Lizzo's nummer 'About Damn Time' en verken de thema's zelfliefde, zelfacceptatie en empowerment. Lees meer over de tekst en de boodschap achter het nummer.

Lizzo's nummer 'About Damn Time' is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie. Het nummer is een viering van het eindelijk in staat zijn om zichzelf te accepteren en lief te hebben, en het moedigt luisteraars aan hetzelfde te doen. In dit artikel gaan we in op de tekst en de boodschap achter het nummer.

lizzo over verdomde tijd

De betekenis achter de songteksten

Het nummer begint met de tekst: 'Het wordt verdomd tijd dat ik van me hou / Het wordt verdomd tijd dat ik me vertrouw / Het wordt verdomd tijd dat ik het me laat zien / Dat ik degene ben die ik zou moeten zijn.' Deze teksten gaan over eindelijk jezelf kunnen accepteren en liefhebben, en in jezelf kunnen vertrouwen. Het gaat erom dat je kunt laten zien dat ze zijn wie ze zouden moeten zijn.

Lizzo's nieuwe single 'About Damn Time' is een krachtig anthem over zelfliefde en zelfacceptatie. Het nummer is een opbeurende herinnering om voor jezelf te zorgen en jezelf nooit op te geven. De teksten staan ​​vol met inspirerende boodschappen over geloven in jezelf en trots zijn op wie je bent. Lizzo's boodschap is er een van hoop en veerkracht, en het is een geweldige herinnering om jezelf nooit op te geven. Het nummer bevat ook verwijzingen naar andere populaire nummers, zoals Mac Miller's 'Good News' en Drake's 'Wants and Needs' ft. Lil Baby. Bekijk de goed nieuws liedje En wensen en behoeften om een ​​beter begrip te krijgen van de teksten en de betekenis erachter.Het refrein van het lied gaat over jezelf eindelijk kunnen accepteren en liefhebben, en op jezelf kunnen vertrouwen. De tekst 'Het wordt verdomd tijd dat ik van me hou / Het wordt verdomd tijd dat ik me vertrouw / Het wordt verdomd tijd dat ik het me laat zien / Dat ik degene ben die ik zou moeten zijn' gaat over jezelf kunnen accepteren en liefhebben en op zichzelf kunnen vertrouwen. Het gaat erom dat je kunt laten zien dat ze zijn wie ze zouden moeten zijn.

De boodschap achter het lied

De boodschap achter het nummer gaat over zelfliefde en zelfacceptatie. Het gaat erom dat je jezelf kunt accepteren en liefhebben, en op jezelf kunt vertrouwen. Het gaat erom dat je kunt laten zien dat ze zijn wie ze zouden moeten zijn. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie, en het moedigt luisteraars aan hetzelfde te doen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'About Damn Time' is een viering van eigenliefde en zelfacceptatie. De video toont Lizzo die danst en zingt in een verscheidenheid aan kleurrijke en levendige outfits, en het is een viering van het kunnen accepteren en liefhebben van zichzelf. De video is een visuele weergave van de boodschap achter het nummer en moedigt kijkers aan hetzelfde te doen.

De impact van het lied

Het nummer heeft een positieve invloed gehad op veel mensen, omdat het een krachtig volkslied is over zelfliefde en zelfacceptatie. Het lied heeft veel mensen aangemoedigd om zichzelf te accepteren en lief te hebben, en om op zichzelf te vertrouwen. Het lied wordt ook geprezen om zijn boodschap van empowerment en de viering van eigenliefde en zelfacceptatie.

Conclusie

Lizzo's nummer 'About Damn Time' is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie. Het nummer is een viering van het eindelijk in staat zijn om zichzelf te accepteren en lief te hebben, en het moedigt luisteraars aan hetzelfde te doen. Het nummer heeft een positieve invloed gehad op veel mensen, omdat het een krachtig volkslied is over zelfliefde en zelfacceptatie. Het lied heeft veel mensen aangemoedigd om zichzelf te accepteren en lief te hebben, en om op zichzelf te vertrouwen.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis achter Lizzo's nummer 'About Damn Time'?
    A: Het nummer gaat over zelfliefde en zelfacceptatie. Het gaat erom dat je jezelf kunt accepteren en liefhebben, en op jezelf kunt vertrouwen. Het gaat erom dat je kunt laten zien dat ze zijn wie ze zouden moeten zijn.
  • Q: Wat is de boodschap achter het lied?
    A: De boodschap achter het nummer gaat over zelfliefde en zelfacceptatie. Het gaat erom dat je jezelf kunt accepteren en liefhebben, en op jezelf kunt vertrouwen. Het gaat erom dat je kunt laten zien dat ze zijn wie ze zouden moeten zijn.
  • Q: Wat is de impact van het lied?
    A: Het nummer heeft een positieve invloed gehad op veel mensen, omdat het een krachtig volkslied is over zelfliefde en zelfacceptatie. Het lied heeft veel mensen aangemoedigd om zichzelf te accepteren en lief te hebben, en om op zichzelf te vertrouwen.

Tafel

Liedje Betekenis Bericht Invloed
Over verdomde tijd Zelfliefde en zelfacceptatie Accepteer en hou van jezelf, vertrouw op jezelf Positieve impact op veel mensen

Concluderend, Lizzo's nummer 'About Damn Time' is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie. Het nummer is een viering van het eindelijk in staat zijn om zichzelf te accepteren en lief te hebben, en het moedigt luisteraars aan hetzelfde te doen. Het nummer heeft een positieve invloed gehad op veel mensen, omdat het een krachtig volkslied is over zelfliefde en zelfacceptatie. Het lied heeft veel mensen aangemoedigd om zichzelf te accepteren en lief te hebben, en om op zichzelf te vertrouwen.

Ga naar voor meer informatie over het nummer en de boodschap Dit artikel van Billboard, Dit artikel van Vogue, en de officiële videoclip .

Demi Lovato & Ariana Grande's 'Met Him Last Night' - Liedrecensie en betekenis

Demi Lovato & Ariana Grande's 'Met Him Last Night' - Liedrecensie en betekenis

Demi Lovato en Ariana Grande hebben op 2 april 2021 hun samenwerking 'Met Him Last Night' uitgebracht. Het nummer is een midtempo poptrack met een pakkend refrein en een krachtige boodschap. De twee zangers plaagden de samenwerking al weken en het is eindelijk zover. Het nummer gaat over de reis van zelfontdekking en empowerment van een vrouw.

Lees Verder
Coldplay's 'Yellow': songtekstenoverzicht en betekenis

Coldplay's 'Yellow': songtekstenoverzicht en betekenis

De teksten van 'Yellow' zitten vol emotie en betekenis. Het nummer gaat over de kracht van liefde en hoe het mensen bij elkaar kan brengen. De teksten gaan over hoe liefde een bron van kracht kan zijn en hoe het licht kan brengen in een donkere wereld. Het nummer spreekt ook over het idee verliefd te zijn op iemand die ver weg is, en hoe dat een moeilijke maar lonende ervaring kan zijn.

Lees Verder