Little Mix - Told You So: Lyrics recensie en betekenis

Little Mix's nieuwe single 'Told You So' is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en in jezelf geloven. De teksten zijn vol zelfbekrachtiging en veerkracht, en het nummer zal zeker een volkslied zijn voor iedereen die ooit te horen heeft gekregen dat ze iets niet kunnen. Het nummer herinnert ons eraan dat je alles kunt doen waar je zin in hebt, en dat je je nooit iets anders mag laten wijsmaken. Het nummer heeft ook een geweldige boodschap over voor jezelf opkomen en niemand anders laten bepalen wie je bent. Het nummer is een geweldige herinnering om altijd trouw aan jezelf te blijven en je nooit door iemand anders te laten vertellen wie je bent.

Het nummer is ook een geweldige herinnering om je dromen nooit op te geven, hoe moeilijk het ook mag lijken. De teksten zijn vol hoop en vastberadenheid, en het nummer zal zeker een volkslied worden voor iedereen die ooit te horen heeft gekregen dat ze iets niet kunnen. Het nummer is een geweldige herinnering om altijd trouw aan jezelf te blijven en je nooit door iemand anders te laten vertellen wie je bent.

Als je op zoek bent naar meer inspirerende teksten, bekijk dan de recensies en betekenissen van andere nummers zoals 'We In Here' van Machine Gun Kelly en 'Chun Li' van Nicki Minaj. We zijn hier songteksten En Chun Li-betekenis zijn beide geweldige plaatsen om te beginnen.Inhoud

Little Mix's 'Told You So' is een krachtig volkslied over zelfvertrouwen en eigenliefde. Lees onze recensie van de songtekst en de betekenis van het nummer om meer te weten te komen over dit inspirerende nummer. Little Mix's 'Told You So' is een krachtig volkslied over zelfvertrouwen en eigenliefde. Het nummer is een krachtige boodschap voor iedereen die ooit te horen heeft gekregen dat ze iets niet kunnen. Lees onze recensie van de songtekst en de betekenis van het nummer om meer te weten te komen over dit inspirerende nummer.

Inhoud

 • Invoering
 • Vers 1
 • Refrein
 • Vers 2
 • Brug
 • Ander
 • Conclusie
 • FAQ

Invoering

Little Mix's 'Told You So' is een krachtig volkslied over zelfvertrouwen en eigenliefde. Het nummer is een krachtige boodschap voor iedereen die ooit te horen heeft gekregen dat ze iets niet kunnen. De teksten staan ​​vol met inspirerende boodschappen over in jezelf geloven en je niet laten bepalen door de mening van iemand anders over jou.

Vers 1

Het eerste couplet van 'Told You So' begint met de regel 'I'm not gonna let you bring me down'. Deze lijn is een krachtig statement van zelfvertrouwen en eigenliefde. De tekst gaat verder over hoe de zanger zich niet laat bepalen door de mening van iemand anders over hen. Het refrein volgt dan met de regel 'I'm gonna show you what I'm made of'. Deze regel is een verklaring van kracht en vastberadenheid.

Refrein

Het refrein van 'Told You So' is een krachtige boodschap van zelfvertrouwen en eigenliefde. De teksten vertellen hoe de zanger de mening van iemand anders over hen niet zal laten bepalen wie ze zijn. Het refrein bevat ook de regels 'Ik ga je laten zien waar ik van gemaakt ben' en 'Ik ga bewijzen dat ze ongelijk hebben'. Deze lijnen zijn een verklaring van kracht en vastberadenheid.

Vers 2

Het tweede couplet van 'Told You So' gaat over hoe de zanger zich niet laat bepalen door de mening van iemand anders over hen. De teksten gaan ook over hoe de zanger gaat bewijzen dat ze ongelijk hebben en laten zien waar ze van gemaakt zijn. Het refrein volgt dan met de regel 'I'm gonna show you what I'm made of'. Deze regel is een verklaring van kracht en vastberadenheid.

Brug

De brug van 'Told You So' is een krachtige boodschap van zelfvertrouwen en eigenliefde. De teksten vertellen hoe de zanger de mening van iemand anders over hen niet zal laten bepalen wie ze zijn. De brug bevat ook de regels 'Ik ga je laten zien waar ik van gemaakt ben' en 'Ik ga bewijzen dat ze ongelijk hebben'. Deze lijnen zijn een verklaring van kracht en vastberadenheid.

Ander

De outro van 'Told You So' is een krachtige boodschap van zelfvertrouwen en eigenliefde. De teksten vertellen hoe de zanger de mening van iemand anders over hen niet zal laten bepalen wie ze zijn. De outro bevat ook de regels 'Ik ga je laten zien waar ik van gemaakt ben' en 'Ik ga bewijzen dat ze ongelijk hebben'. Deze lijnen zijn een verklaring van kracht en vastberadenheid.

Conclusie

Little Mix's 'Told You So' is een krachtig volkslied over zelfvertrouwen en eigenliefde. Het nummer is een krachtige boodschap voor iedereen die ooit te horen heeft gekregen dat ze iets niet kunnen. De teksten staan ​​vol met inspirerende boodschappen over in jezelf geloven en je niet laten bepalen door de mening van iemand anders over jou.

FAQ

 • Q: Wat is de betekenis van Little Mix's 'Told You So'?
  A: De betekenis van Little Mix's 'Told You So' is een krachtig volkslied over zelfvertrouwen en eigenliefde. Het nummer is een krachtige boodschap voor iedereen die ooit te horen heeft gekregen dat ze iets niet kunnen. De teksten staan ​​vol met inspirerende boodschappen over in jezelf geloven en je niet laten bepalen door de mening van iemand anders over jou.
 • Q: Wat is de boodschap van 'Told You So'?
  A: De boodschap van 'Told You So' is een krachtige boodschap van zelfvertrouwen en eigenliefde. De teksten vertellen hoe de zanger de mening van iemand anders over hen niet zal laten bepalen wie ze zijn. Het nummer bevat ook de regels 'Ik ga je laten zien waar ik van gemaakt ben' en 'Ik ga bewijzen dat ze ongelijk hebben'. Deze lijnen zijn een verklaring van kracht en vastberadenheid.
 • Q: Wie schreef 'Told You So'?
  A: 'Told You So' is geschreven door Little Mix, samen met Ed Drewett, Kamille en Steve Mac.

Tafel

Liedje Artiest Schrijver(s)
Ik zei het toch Kleine mix Little Mix, Ed Drewett, Kamille, Steve Mac

Conclusie

Little Mix's 'Told You So' is een krachtig volkslied over zelfvertrouwen en eigenliefde. Het nummer is een krachtige boodschap voor iedereen die ooit te horen heeft gekregen dat ze iets niet kunnen. De teksten staan ​​vol met inspirerende boodschappen over in jezelf geloven en je niet laten bepalen door de mening van iemand anders over jou. Dit nummer is een geweldige herinnering om altijd in jezelf te geloven en nooit op te geven. Ga naar voor meer informatie over Little Mix en hun muziek De officiële website van Little Mix , Het YouTube-kanaal van Little Mix , En De Wikipedia-pagina van Little Mix .
Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder